Nieuw voetbalseizoen in aantocht

De voorbereidingen voor het seizoen 2019/2020 zijn inmiddels in volle gang.

Volgend seizoen lekker blijven voetballen? Ook volgend seizoen weer voetballen? Je hoeft daar niets voor te doen. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd.
Heb je zelf of je zoon/dochter wensen voor in het nieuwe team geef het bij je huidige leider aan of mail de leeftijdscoördinator.

Overweeg je te stoppen met voetballen?
Wil je zelf of je zoon/dochter komend seizoen niet meer voetballen, zeg dan tijdig het lidmaatschap op om te voorkomen dat je nog contributie moet betalen.
De opzegging moet voor 31 mei binnen zijn bij ledenadministratie. gebruik deze link:  opzegformulier.

Wanneer het lidmaatschap niet voor 31 mei bij de ledenadministratie is opgezegd, ben je de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd.
Mededelingen aan je leider of trainer, die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht, zijn geen officiële opzegging!

Wij stellen het op prijs als je bij de afmelding een reden opgeeft. Wellicht dat de vereniging in overleg met jou de reden van opzegging weg kan nemen.

Aanmelden Nieuwsbrief