Gedragsregels

De sportwereld is de laatste jaren harder en agressiever geworden. Dit laatste geldt niet alleen voor de sport, er is ook in de maatschappij veel veranderd. Zelfs het jeugdvoetbal verruwt. De agressie rondom de velden neemt toe. Daarnaast worden kinderen mondiger en ouders veeleisender. Voldoende redenen om met elkaar een aantal afspraken te maken. Verenigingen kunnen een (belangrijke) rol hebben bij het opvoeden van kinderen. VV Zeewolde wil een kindvriendelijke club zijn waar de begeleiding positief, stimulerend en vormend is.

Voor wie is de gedragscode?
Voor iedereen die (in)direct bij de wedstrijden betrokken is. Natuurlijk voor de spelers, maar ook voor de leiders en de ouders van de kinderen. Een onderscheid tussen prestatie- en andere teams bestaat, als het over normen en waarden gaat, absoluut niet! Voor niemand is er een uitzondering als het gaat om de gedragscode.

Gedragsregels Algemeen

1. Inleiding
VV Zeewolde is een club van ons allemaal. Een club om trots op te zijn en een club om trots op te blijven. VV Zeewolde wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van de voetbalsport vinden wij belangrijk. VV Zeewolde wil actief werken aan de bewustwording bij spelers, begeleiders, trainers en ouders/verzorgers op dit vlak.  Het moet een ontmoetingsplaats zijn en blijven waar sporters gezamenlijk met plezier en voldoening kunnen voetballen.

Als wij willen dat we trots kunnen blijven op VV Zeewolde, onze club, dan is het logisch dat wij ons aan enkele regels houden. VV Zeewolde heeft gedragsregels opgesteld die hierbij kunnen helpen. Het bestuur en commissies dragen de gedragsregels actief uit. Wij zijn er van overtuigd dat elk VV Zeewolde-lid geen moeite heeft om de regels na te leven.

VV Zeewolde wil graag dat alle spelers met plezier kunnen voetballen en dat alle ouders en toeschouwers gezellig langs het veld komen kijken en hun team komen aanmoedigen.
VV Zeewolde is een club van ons allemaal. Een club om trots op te zijn en een club om trots op te blijven. Als wij willen dat wij trots kunnen blijven op VV Zeewolde, op onze club, dan is het ook logisch dat wij afspraken met elkaar maken en regels opstellen.

VV Zeewolde heeft een TEAMCONTRACT opgesteld voor alle teams van de D-, E-, en F-pupillen, met afspraken die hierbij kunnen helpen. Als je je naam of handtekening hieronder zet, gaan wij er van uit dat je je ook aan deze afspraken houdt.

VV Zeewolde is een club van ons allemaal. Een club om trots op te zijn en een club om trots op te blijven. VV Zeewolde wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van de voetbalsport vinden wij belangrijk. VV Zeewolde wil actief werken aan de bewustwording bij spelers, begeleiders, trainers en ouders/verzorgers op dit vlak. Het moet een ontmoetingsplaats zijn en blijven waar sporters gezamenlijk met plezier en voldoening kunnen voetballen.

Als wij willen dat we trots kunnen blijven op VV Zeewolde, onze club, dan is het logisch dat wij ons aan enkele regels houden. VV Zeewolde heeft gedragsregels opgesteld die hierbij kunnen helpen. Het bestuur en commissies dragen de gedragsregels actief uit. Wij zijn er van overtuigd dat elk (ouder/verzorger van een) VV Zeewolde-lid geen moeite heeft om de regels na te leven.

Aanmelden Nieuwsbrief