Protocol Wedstrijden en Accommodatie VV Zeewolde

Basisregels
• Houd 1,5 meter afstand, buiten het voetbalveld;
• Volg instructies over gebruik kleedkamers op
• Volg de regels op, zowel op het wedstrijdveld als langs de lijn
• Voor bezoekers: volg de instructies bij meer of minder dan 250 toeschouwers
• Geen toegang bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen;
• Schud geen handen, neem je eigen verantwoordelijkheid en gebruik je gezond verstand.

Toegang sportpark
Sportpark de Horst is vrij toegankelijk. Voor wedstrijden en trainingen meld je (de leiding) bij wedstrijdsecretariaat, of ga je rechtstreeks naar kleedkamer of naar het veld. Er kunnen maximaal twee teams zich tegelijkertijd aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat.

Kleedkamers
De kleedkamers mogen worden gebruikt en zullen voorafgaand aan iedere zaterdag worden schoongemaakt. Voor jeugdteams gelden er geen beperkingen voor het gebruik van de kleedkamers. Voor seniorenteams geldt dat er gelijktijdig maximaal 8 personen aanwezig mogen zijn in een kleedkamer. Dit betekent dat 1 seniorenteam twee kleedkamers krijgt toegewezen. Of dat 1 team in 2 groepen NA elkaar omkleden. Dit geldt zowel voor trainingen als wedstrijden.
Geen wedstrijdbesprekingen in kleedkamers.

Tijdens wedstrijden gelden enkele uitzonderingen op de basisregels:
• Op het veld en bij de dug-out geldt geen 1,5 meter afstand;
• Het betreden van het veld geschiedt in geen geval samen met de tegenstander;
• Het gebruik van een bidonkrat is niet toegestaan, iedereen dient zijn eigen bidon of fles mee te nemen;
• Het gebruik van de waterzak t.b.v. verzorging is wel toegestaan;
• Bij aanvang van de wedstrijd en tijdens de toss worden geen handen geschud;
• Bewaar zoveel mogelijk afstand (1,5 meter) tot onze scheidsrechters.

Supporters
Wil je één van onze wedstrijden (jeugd of senioren) bezoeken? Je bent van harte welkom! Houd wel 1,5 meter afstand rondom het wedstrijd- of trainingsveld. Onthoud je van uitbundig juichen, roepen, schreeuwen en/of spreekkoren. Er zijn niet meer dan 250 toeschouwers per veld toegestaan.

Wedstrijden 1e elftal (of meer dan 250 toeschouwers)
Voor wedstrijden van het 1e elftal (zaterdagmiddag, > 250) gelden aanvullende regels, namelijk:
• Meld je (vooraf) aan, registreer je gegevens bij de ingang van het Sportpark ten behoeve van bron- en contactonderzoek (naam, mobiele nummer, datum tijdstip, gezondheidscheck)
• Bij toetreding van het sportpark gaan we ervan uit dat je gezond bent, desondanks vragen we naar je gezondheid (gezondheidscheck op het formulier)

Na afloop van de wedstrijd of training (kantine, terras)
Wil je na afloop van je wedstrijd of training nog even wat eten of drinken in de kantine of op ons terras? Ook dan ben je van harte welkom. Hiervoor geldt het kantineprotocol. Wij roepen je op deze strikt na te leven en ook hierin je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Belangrijk is
• de registratie van gegevens bij het betreden van het terras of kantine EN
• de verplichting van een zitplaats (op 1,5 meter).
Minimaliseer het rondlopen op het terras en in de kantine. Vol=Vol.

VV Zeewolde 40 Jaar