Team-contract VV Zeewolde

VV Zeewolde wil graag dat alle spelers met plezier kunnen voetballen en dat alle ouders en toeschouwers gezellig langs het veld komen kijken en hun team komen aanmoedigen.
VV Zeewolde is een club van ons allemaal. Een club om trots op te zijn en een club om trots op te blijven. Als wij willen dat wij trots kunnen blijven op VV Zeewolde, op onze club, dan is het ook logisch dat wij afspraken met elkaar maken en regels opstellen.

VV Zeewolde heeft een TEAMCONTRACT opgesteld voor alle teams van de D-, E-, en F-pupillen, met afspraken die hierbij kunnen helpen. Als je je naam of handtekening hieronder zet, gaan wij er van uit dat je je ook aan deze afspraken houdt.

Duidelijk - Wij maken duidelijke afspraken, houden ons eraan en spreken elkaar er op aan.
Inzet - Wij willen altijd leren en beter worden. En daarom doen wij alles met 100% aandacht en inzet.
Positief - Wij hebben plezier in wat wij doen, wij stimuleren elkaar en wij benadrukken wat goed gaat.
Respect - Wij hebben respect voor elkaar, voor de scheidsrechter, voor de leiding en voor de tegenstander. Respect verdien je met goed gedrag.
Samen - Winnen en verliezen doen wij samen. De speler is er voor het team, het team is er voor de speler. Samen zijn wij één team.
Trots - Wij zijn trots op onze vereniging, onze spelers en onze accommodatie. Samen houden wij het netjes en veilig op het voetbalveld.
Sportief - Wij houden ons aan de spelregels, en spelen eerlijk en sportief, in en buiten het veld.

VV Zeewolde 40 Jaar