Aankondiging

28 mei 2022

40 jaar vvZeewolde - dat vieren we samen!

Voor het geval je het nog gemist hebt...dit seizoen vieren we het 40-jarig bestaan van onze voetbalvereniging, in 1982 opgericht door o.a. Gilles Geschiere en Leen den Boer.
Sinds die tijd is er heel veel gebeurd! De vereniging is gegroeid tot zo’n 1100 leden, de accommodatie is fantastisch ontwikkeld en natuurlijk zijn kampioenschappen gevierd. Dit is alleen maar mogelijk door de inzet van vele, vele vrijwilligers: leiders en trainers, scheidsrechters, kantine-personeel, bestuur- en commissieleden, accommodatiemedewerkers, wedstrijdsecretariaat, etc. Allemaal mensen die zich verbonden voelen met onze club en zich daarvoor inzetten. Mocht u als lid of ouder van jeugdspelers wat nieuwer zijn bij onze vereniging .....schroom niet om te willen helpen. Er is altijd behoefte aan helpende handjes!

In de komende maanden staan nog de volgende activiteiten op het programma:

• 26 maart jubileum-voetbalkwis
  • 16 april presentatie “sterrenteam 40-jaar vvZeewolde”
  • 23 april jubileumavond The Lux voor sponsoren en genodigden met presentatie jubileumboek en veiling jubileumshirts
  • 30 april uitgifte jubileumboek voor overige leden, wedstrijd dames/meisjes als voorprogramma 1e elftal
  • 7 mei jubileum-darttoernooi
  • 28 mei VIP-arrangement Vrienden van vvZeewolde
  • 17/ 18 juni jubileumweekend

Houd het weekend van 17 en 18 juni vrij. Dan sluiten we af met allerlei activiteiten voor jong en oud!!

Meer in deze categorie: « SAVE THE DATE - 17 en 18 JUNI

Hoofdsponsor VVZ

VV Zeewolde 40 Jaar

Webshop VV Zeewolde

vvZeewolde Webshop 336x280pixels

Koop eenvoudig online al je VVZ kleding.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Webshop VV Zeewolde

Twitter VVZ

vvZeewolde @Kirsten_vd_W Succes Kirsten. Het gaat je lukken !
mei 24replyretweet
vvZeewolde Over en uit. Advendo maakt de 3-0. De felicitaties gaan naar Advendo. Zeewolde kan zich gaan richten op het volgend… https://t.co/iGI67OtsIR
vvZeewolde De Vries voor Wolters in de 72e minuut #advzee
mei 21replyretweet