Aankondiging

28 mei 2022

Briefje van Syp.

Eindelijk stond het stukkie Mea Culpa op de site. Karma schijnt een collectors item te worden. Ik mag dus blijven schrijven (dank daar voor Raoul). Wordt wel lastig om kritisch te zijn omdat de vereniging er alles aan gedaan heeft met name mij in het zonlicht te krijgen/zetten. Ik schreef bij de verkiezing van het beste elftal in 40 jaar “probeer maar wat gekken te krijgen die dat willen doen” zie ik mezelf en drie anderen met foto in de krant. Je doet het nooit goed.

Struik staat in het elftal en besloot een week later om op zijn hoogtepunt te stoppen. Je laat je elftal, de vereniging en supporters in de steek in een cruciale fase. Jammer zeker als we hem volgend seizoen bij een andere club terug gaan zien.
Toch wel enige reacties gehad “waarom ik niet of hij” was vaak de vraag. Verschillende keren zei ik “je deed het niet slecht maar had geen talent”. Een zwaargewicht waren we vergeten de assistent trainer dat zou Ruben worden zijn denk ik. Jammer dat er geen verkiezing was van culthelden binnen de vereniging want dan was mijn lijstje Pieter (die steeds meer qua figuur op mij begint te lijken, Pino nu legendarische leider van het derde, Romero (hij met die roze schoentjes) ex keeper die als back in het derde regelmatig scoort en Yasin “der bomber” ex top scoorder. Fan van Trabzonspor die een nog mooier tenue heeft dan mijn cluppie 010. Ze kunnen zaterdag kampioen worden en 3x raden wie daar op de tribune zit. Geen angst ik ben gewoon bij het eerste.

Tegen AGOVV mochten de Good Oldies in de business club komen en kregen alles gratis. Ik kreeg van mijn lievelingsvoorzitter nog een cadeau een stamtafel voor ons op zaterdag. Weer op de foto in de krant bij het uitreiken van de certificaten. Kon het toch niet laten om tegen Joustra te zeggen “die Hensums heeft er meer gescoord dan jij”. Kwam ie later op terug dat ik gelijk had.

De feestavond in de LUX was grandioos. In het begin dacht ik bij Almere “nu moet de voorzitter nog komen” maar die hield het voor zijn doen erg kort en bondig. Enkele hoogtepunten waren voor mij; die 2 zingende nachtegaaltjes, Mannes en de uitreiking aan Nico (en Hetty). Kippenvel.
Afgelopen keer weer eens bij het 2e wezen kijken, Die zijn het een beetje kwijt. Bij de stand van 1 tegen 3 ontstond er een opstootje die ik zelden gezien heb. Ik zag drie keer een rode kaart voor hullie en enkele spelers werden door eigen spelers tegengehouden die weet ik wie te lijf wilden gaan. Jammer want er liepen bij hun wel enkele erg goeie spelers zeker die nr. 5 die back.
Het eerste is op koers voor de derde periode maar dan moet er elke wedstrijd gewonnen worden (die legendarische uitspraak van die KNVB leider hij van de Pijnenburg koek). Ik kan er niet omheen; foei, walgelijk, schande, kan echt niet zag ik voorbij komen van die vuistjesmaai twitteraars. Knielen, bukken, sorry roepen en op naar herstelbetaling. Ik zeg we moeten; ontzuren, ont cactussen en minder prikkelbaar worden. Een vraag houdt me wel bezig t.a.v. Koningsdag. In de stad waar 020 speelt mocht je een blikje bier bij je hebben en dat moest ongekoeld zijn. De winkels mochten per klant een blikje verkopen. Hoe, maar eigenlijk is de vraag welke gek verzint dit. Bij ons gewoon op het grasveld drie euro voor een plastic beker. Acht Good Oldies hebben voor 70 euro 63 aan bitterballen bij de LUX gehad. De rekening voor de drank zal ik niet prijs geven. Ik dacht wel met plezier terug aan de business club. Tip voor “der Kaiser” doe mij maar een blikje bier maar wel ongekoeld zaterdag

Hoofdsponsor VVZ

VV Zeewolde 40 Jaar

Webshop VV Zeewolde

vvZeewolde Webshop 336x280pixels

Koop eenvoudig online al je VVZ kleding.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Webshop VV Zeewolde

Twitter VVZ

vvZeewolde @Kirsten_vd_W Succes Kirsten. Het gaat je lukken !
mei 24replyretweet
vvZeewolde Over en uit. Advendo maakt de 3-0. De felicitaties gaan naar Advendo. Zeewolde kan zich gaan richten op het volgend… https://t.co/iGI67OtsIR
vvZeewolde De Vries voor Wolters in de 72e minuut #advzee
mei 21replyretweet