Even voorstellen....De Pelgrum broers.

De tweeling Lucas en Pepijn Pelgrum zijn al vanaf hun prille jeugd op de voetbalvelden van VV Zeewolde te vinden.
In veel selectie teams hebben ze hun kunsten vertoond. Lucas is op dit moment een (vaste) waarde in ons eerste elftal en Pepijn speelt meestal zijn wedstrijden bij de “beloften”.

Lucas studeert bouwkunde en moet op dit moment voor zijn stage vroeg uit de veren om ons land “op te bouwen”. Pepijn is druk met zijn opleiding Sport en Bewegen in zwolle. Hem kennen we natuurlijk ook als trainer/coach van de E2.

Wat zijn jullie ambities als speler/trainer?
Lucas: Als speler door ontwikkelen en dan misschien een stap maken naar een hoofdklasser. Als trainer heb ik geen ambitie, maar ik vind het wel leuk hoe die kinderen genieten van het spelletje.
Pepijn: Ik wil op een zo hoog mogelijk niveau spelen, maar eerst lekker groeien bij VVZ. Als trainer zou ik het geweldig vinden om iets in de jeugd van een BVO te doen.

Welke spelregel(s) zouden jullie willen veranderen?
Lucas: Het pas fluiten voor buitenspel op moment van aanname, fluit gewoon gelijk, het kost alleen maar extra energie.
Pepijn: Het ingooien! Gewoon bal op lijn en indribbelen, het spel wordt aantrekkelijker en het tempo gaat omhoog.

Ajax, PSV of Feyenoord en wie wordt er kampioen?
Lucas: Wat een vraag! Ajax natuurlijk!
Pepijn: Ajax wordt kampioen, ik vind dat ze meer kwaliteit hebben dan Feyenoord en bij PSV lopen teveel individuen.

Wie is jullie voorbeeld?
Pepijn: Mijn vader, die ging al vanaf dat we klein waren mee en is onze trainer geweest in de F1 (sv Huizen) We praten regelmatig over voetbal en hoe ik mezelf kan verbeteren.
Lucas: Bazoer van Ajax, een mooie speler met een goede techniek en neemt het voortouw als het gaat om werklust.

Kunnen we het alleen maar in beker wedstrijden? (vv Zeewolde 1 door naar 3e ronde KNVB).
Lucas: Dat zou je bijna denken hè. Ik denk dat het gewoon pech is. We waren in de meeste wedstrijden echt niet de mindere ploeg, maar viel vaak de goal aan de verkeerde kant, op het verkeerde moment.
Pepijn: Nee natuurlijk niet. Ik denk dat we in de beker vrijer uit durven te voetballen.

Wat zou je graag binnen de club willen veranderen en waarom?
Pepijn: Veld 2!.....pff
Lucas: Niks. Prima voor mekaar toch.

Mooiste moment uit je carrière als speler/trainer.
Lucas: Het debuut in het eerste elftal, het hoogste halen binnen de club, met de jongens voetballen waar je voorheen tegenop keek.
Pepijn: Met de D1 op het Boerenbach toernooi met veel BVO´s o.a. Excelsior, Heerenveen, AZ, Groningen waar we ook van wisten te winnen. Echt een superelftal!

Wie zou je willen voordragen voor "even voorstellen" en wat zou je hem/haar willen vragen?

Allebei: Job Hoogedoorn! (haha wisten ze niet van elkaar)
Pepijn: Hoe denk je dat VVZ er over 10 jaar uitziet en in welke klasse speelt het eerste elftal dan?
Lucas: Hoe vind je het om zelf training te geven? (op dit moment is Job samen met Lucas trainer bij D4)

Hoofdsponsor VVZ

VV Zeewolde 40 Jaar

Webshop VV Zeewolde

vvZeewolde Webshop 336x280pixels

Koop eenvoudig online al je VVZ kleding.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Webshop VV Zeewolde

Twitter VVZ

vvZeewolde @vendo57 Gefeliciteerd met klasse behoud. Heel knap gedaan. Succes volgend seizoen #vvzeewolde
vvZeewolde @vvAGOVV Gefeliciteerd en succes in de 2e klasse #vvzeewolde