VV Zeewolde

Notice: Undefined offset: 15 in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/modules/mod_gruemenu/tmpl/default.php on line 280

Lid worden van VVZ?

Klik op de "Aanmelden" button om naar het inschrijfformulier te gaan.

Lid worden van VV Zeewolde?

 

Laatste nieuws

Wedstrijdverslagen

 • Als koploper de winterstop in
  Ondanks het gelijkspel in Veessen, gaat Zeewolde als koploper de winterstop in. De voorsprong op nummer twee is twee punten, terwijl sv ’t Harde nog op één punt kan komen…
  Lees meer...

Agenda

Damsimultaan 2018
zaterdag 22 december
Aanvang: 13:00
Kerstborrel 2018
zaterdag 22 december
Aanvang: 16:00
Oliebollen Toernooi 2018
vrijdag 28 december
Aanvang: 09:00
Oliebollen Toernooi 2018
zaterdag 29 december
Aanvang: 09:00
Nieuwjaarsreceptie 2019
zaterdag 05 januari
Aanvang: 13:30
 • 12/12 De dag van de twaalfde man
  12/12 De dag van de twaalfde man Ook VV Zeewolde heeft zijn “Twaalfde Man”. Die ene topper die je altijd weer uit de brand helpt en even bijspringt wanneer het nodig is. Onze Twaalfde Man is Andries Oeben. Al jarenlang lid van onze mooie voetbalvereniging uit Zeewolde: VV Zeewolde. En al jaren Lid van Verdienste van VV Zeewolde, en terecht !. Maar Andries is nog veel meer….. Andries heeft in de eerste jaren van het bestaan van VV Zeewolde (opgericht in 1982) nog op het veld gespeeld, is leider geweest van zijn seniorenteam en maakt nog steeds deel uit van “de Good Oldies”. Oude(re) mannen, ooit samen…
 • 15 december: Wonderlijke Winter BBQ
  15 december: Wonderlijke Winter BBQ Op zaterdag 15 december organiseren de lagere senioren elftallen een feestelijke avond. WONDERLIJKE WINTER BBQ Geniet mee van heerlijk vlees van de BBQ, een fantastische artiest en een open bar. Ook komen? Meld je aan via onderstaand e-mailadres. Ieder 11-tal dat zich voor 1 december aanmeldt, staat een mooie verrassing te wachten!
  Lees meer...

Geheimhoudingsverklaring

De lezer is werknemer/vrijwilliger/verwerker van persoonsgegevens bij VV Zeewolde en erkent dat hem/haar uit dien hoofde geheimhouding is opgelegd van alle bijzonderheden betreffende of verband houdende met de bedrijfsvoering dan wel (persoons)gegevens van (oud-)leden, vrijwilligers, werknemers en overige relaties (zoals sponsoren) van VV Zeewolde.

De lezer verklaart geheimhouding te betrachten ten aanzien van alles wat hem/haar ten gevolge van zijn/haar werkzaamheden en/of activiteiten bij VV Zeewolde bekend is dan wel wordt en waarvan hij/zij weet of redelijkerwijs kan vermoeden dat deze informatie van vertrouwelijke aard is.

Met het versturen van het formulier 'Aanmelden Vrijwilliger' erkent werknemer/vrijwilliger/verwerker van persoonsgegevens dan ook zich ervan bewust te zijn dat het hem/haar zowel gedurende de uitoefening van zijn/haar werkzaamheden en/of activiteiten bij VV Zeewolde als na afloop daarvan niet is toegestaan om op enigerlei wijze vertrouwelijke informatie die hem/haar in de uitoefening van zijn/haar werkzaamheden/activiteiten bij VV Zeewolde in welke vorm dan ook ter beschikking is gekomen/nog komt direct of indirect met derden te delen. Deze geheimhoudingsverplichting omvat mede alle (persoons)gegevens van (oud-)leden, werknemers, en gegevens van andere relaties van VV Zeewolde waarvan werknemer/vrijwilliger/overig uit hoofde van zijn/haar functie/activiteiten kennis heeft gekregen/nog krijgt.

Werknemer/vrijwilliger/verwerker van persoonsgegevens verklaart bij beëindiging van zijn/haar werkzaamheden/activiteiten bij VV Zeewolde alle in zijn/haar bezit zijnde eigendommen (zoals sleutels), (elektronische) correspondentie (zoals relevante e-mails), notities en overige zaken (zoals registraties mbt leden) waarvan hij/zij kan vermoeden dat deze voor de vereniging van belang zijn, over te dragen aan het bestuur dan wel een door deze aangewezen persoon en, voor zover deze daarna nog in zijn/haar bezit (bijvoorbeeld computerbestanden) zijn, volledig en direct te verwijderen.

Versie 3 april 2018 in het kader van uitvoering AVG – privacy wetgeving

Meer in deze categorie: « Algemene Voorwaarden

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Kort nieuws

Webshop VV Zeewolde

vvZeewolde Webshop 336x280pixels

Koop eenvoudig online al je VVZ kleding.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Webshop VV Zeewolde

 

Komende Wedstrijden VVZ 1

VVZ 1 - Noord Veluwe Boys 1
zaterdag 09 februari
Aanvang: 15:00
SEH 1 - VVZ 1
zaterdag 16 februari
Aanvang: 14:30
WZC Wapenveld 1 - VVZ 1
zaterdag 09 maart
Aanvang: 14:30

De week van ....

 • Ongelofelijk trots.
  Winterkampioen, slechts een keer verloren en drie gelijke spelen. Momenteel geeft de stand een vertekend beeld omdat een aantal clubs nog een inhaalwedstrijd moeten spelen. Blijft onverlet dat we 1 punt los staan. Een oude jagerswijsheid is wel dat ”je beter kunt jagen dan dat er op je gejaagd wordt. Het wordt nog spannend in deze competitie.
  Lees meer...

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT

Tussenstand na 10 wedstrijden

Pieter

 

 1 Pieter 6.921
 2 Ronald 6.885
 3 Maurizio 6.579
 4 Hessel 6.433
 5 Romero 6.297

Stand bijgewerkt op 3-12-2018 (min60% gespeeld)

Twitter VVZ

vvZeewolde RT @EddieTonline: @vvZeewolde MO17-1 - @vvhierden MO17-1 Bekerwedstrijd Ruststand 5-0, eindstand 5-3
21hreplyretweet
vvZeewolde Knap gedaan en ronde verder https://t.co/y1RsrGCCvd
21hreplyretweet
vvZeewolde Zaterdag 22 december: Jaarlijkse simultaandamwedstrijd met Hennie de Ruijter! https://t.co/jeaaNKYPuP
dec 17replyretweet
vvZeewolde RT @leenlijm: @vvZeewolde O19-1 en O17-1 plaatsen zich allebei voor promotie poule! Goed gedaan. #voorwaartsendoorgaan
dec 15replyretweet
vvZeewolde RT @EddieTonline: @EFC_58 JO19-1 - @vvZeewolde JO19-1 EINDSTAND: 1-4, Zeewolde GEFELICITEERD met het behalen van de promotiepoule.
dec 15replyretweet

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren