VV Zeewolde

Notice: Undefined offset: 15 in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/modules/mod_gruemenu/tmpl/default.php on line 280

Lid worden van VVZ?

Klik op de "Aanmelden" button om naar het inschrijfformulier te gaan.

Lid worden van VV Zeewolde?

 

Laatste nieuws

Wedstrijdverslagen

Aankondiging

poster 23 maart

Evenement

poster darts 30 maart

Agenda

Geen evenementen

Webshop VV Zeewolde

vvZeewolde Webshop 336x280pixels

Koop eenvoudig online al je VVZ kleding.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Webshop VV Zeewolde

 

 • Zaterdag 16 maart: De jaarlijkse VVZ Voetbalquiz!
  Zaterdag 16 maart: De jaarlijkse VVZ Voetbalquiz! Ben jij een echte voetbalkenner? Doe dan mee aan de jaarlijkse voetbalquiz van VV Zeewolde. Dit keer op zaterdag 16 maart. We starten om 17:45 uur, direct na afloop van de wedstrijd VVZ1 tegen Prins Bernard 1, in onze kantine. Voorwaarden: Teams van 2 personen Inschrijfgeld € 0,00 per team Inschrijven via Facebook Messenger van VV Zeewolde of zaterdag 16 maart in de bestuurskamer bij Gert Jan van Scherrenburg of David Snel Maximum deelname van 40 teams 100 vragen, 4 ronden van 25 vragen Mooie prijsuitreiking! Strenge regels: Controle antwoorden door onafhankelijke commissie – Afkijken, voorzeggen en/of hulp van buiten…
 • Twee PETman’s voor scheiden van plastic PET flessen
  Twee PETman’s voor scheiden van plastic PET flessen Sinds deze week staan er 2 oranje PETman’s in de kantine van VV Zeewolde voor de opvang en recycling van onze PETflessen. Bijna alle drankjes (behalve koffie en bier) worden in PET-flessen verkocht. Een grote wekelijkse afvalstroom. En als we de petflessen nu kunnen scheiden van het restafval…..Recyclen is goed voor het milieu. Hoe meer plastic verpakkingsafval we gescheiden inleveren, hoe meer we kunnen gebruiken om er nieuwe producten en verpakkingen van te maken. Daardoor hoeven we geen nieuw plastic te maken. En hebben we minder fossiele grondstoffen nodig zoals olie en besparen we op energie en uitstoot van CO2.
  Lees meer...

Geheimhoudingsverklaring

De lezer is werknemer/vrijwilliger/verwerker van persoonsgegevens bij VV Zeewolde en erkent dat hem/haar uit dien hoofde geheimhouding is opgelegd van alle bijzonderheden betreffende of verband houdende met de bedrijfsvoering dan wel (persoons)gegevens van (oud-)leden, vrijwilligers, werknemers en overige relaties (zoals sponsoren) van VV Zeewolde.

De lezer verklaart geheimhouding te betrachten ten aanzien van alles wat hem/haar ten gevolge van zijn/haar werkzaamheden en/of activiteiten bij VV Zeewolde bekend is dan wel wordt en waarvan hij/zij weet of redelijkerwijs kan vermoeden dat deze informatie van vertrouwelijke aard is.

Met het versturen van het formulier 'Aanmelden Vrijwilliger' erkent werknemer/vrijwilliger/verwerker van persoonsgegevens dan ook zich ervan bewust te zijn dat het hem/haar zowel gedurende de uitoefening van zijn/haar werkzaamheden en/of activiteiten bij VV Zeewolde als na afloop daarvan niet is toegestaan om op enigerlei wijze vertrouwelijke informatie die hem/haar in de uitoefening van zijn/haar werkzaamheden/activiteiten bij VV Zeewolde in welke vorm dan ook ter beschikking is gekomen/nog komt direct of indirect met derden te delen. Deze geheimhoudingsverplichting omvat mede alle (persoons)gegevens van (oud-)leden, werknemers, en gegevens van andere relaties van VV Zeewolde waarvan werknemer/vrijwilliger/overig uit hoofde van zijn/haar functie/activiteiten kennis heeft gekregen/nog krijgt.

Werknemer/vrijwilliger/verwerker van persoonsgegevens verklaart bij beëindiging van zijn/haar werkzaamheden/activiteiten bij VV Zeewolde alle in zijn/haar bezit zijnde eigendommen (zoals sleutels), (elektronische) correspondentie (zoals relevante e-mails), notities en overige zaken (zoals registraties mbt leden) waarvan hij/zij kan vermoeden dat deze voor de vereniging van belang zijn, over te dragen aan het bestuur dan wel een door deze aangewezen persoon en, voor zover deze daarna nog in zijn/haar bezit (bijvoorbeeld computerbestanden) zijn, volledig en direct te verwijderen.

Versie 3 april 2018 in het kader van uitvoering AVG – privacy wetgeving

Meer in deze categorie: « Algemene Voorwaarden

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Kort nieuws

Komende Wedstrijden VVZ 1

Geen evenementen

De week van ....

 • Een mens kan zich vergissen toch?
  Afgelopen zaterdag Wapenveld uit. Voor mij een bijzondere gebeurtenis omdat mijn stukkie over de thuiswedstrijd daar in verkeerde aarde was gevallen. Een stevige mail wisseling tussen besturen, trainers tot gevolg. De eis was het stukkie moest van de site zo niet zou ons een warm welkom worden geheten daar bij hullie.
  Lees meer...

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT

Tussenstand na 15 wedstrijden

Ronald low

 

1 Ronald Hoek 6.744
2 Maurizio Sleurink 6.615
3 Hessel Korthuis 6.435
4 Pieter Blom 6.407
5 Romero Butz 6.369

Stand bijgewerkt op 20-3-2019 (min60% gespeeld)

Twitter VVZ

vvZeewolde Veld 4 is afgekeurd ivm vele regen https://t.co/q2sDlk050F
mrt 18replyretweet
vvZeewolde Uitwisseling met Berwick Rangers Juniors 2019 https://t.co/7vzpFg42yg
mrt 17replyretweet
vvZeewolde Ruime zege Zeewolde op Prins Bernhard https://t.co/5Nw8QaeZh7
mrt 17replyretweet
vvZeewolde Vanaf 22 april (Tweede Paasdag) drie weken 'Typisch Zeewolde' bij BNNVARA op NPO2. Vanmiddag waren er opnames bij V… https://t.co/gTjjNlmEIx
mrt 16replyretweet
vvZeewolde RT @PeterEpe3: Na twee gelijke spelen de goede lijn weer ingezet: met prima voetbal een 6-0 overwinning (Hoek 2x, Joustra 2x, Fokker en Tin…
mrt 16replyretweet

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren