VV Zeewolde

Koeschijten bij VV Zeewolde!

Terug van weggeweest het altijd hilarische en historische koeschijten! Op 18 juni omstreeks 14.00 zal Netta, van boer Willian Tol, veld 4 gaan betreden. Vanaf dat moment tot omstreeks 14.30 zal de spanning over sportpark de Horst razen, want…. Waar schijt de koe? Dat is de vraag waar jij op kan inzetten.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Om 14.00 uur wordt de koe losgelaten op de middenstip van veld 4 met de bedoeling voor 14.30 uur te hebben gescheten. Iedereen kan een vak op veld 4 kopen met de kans dat de koe op jouw vak schijt. Dan win je de hoofdprijs: de opbrengst van de helft van het aantal verkochte loten! Schijt de koe niet voor 14.30 uur dan wint het vak waar de koe op dat moment staat met zijn rechter achterbeen staat. De rest van de opbrengst gaat naar ons goede doel!

Schijt de koe op meerdere vakken dan wordt de hoofdprijs verdeeld tussen de eigenaren van deze vakken. Je lotnummer doet ook mee in de loterij later die middag. En als de koe op een niet-verkochte kavel schijt? Dan gaat de volledige opbrengst naar het goede doel van dit jubileum.

Waar kan ik een kavel kopen?

Op zaterdag 28 mei start de verkoop. In de kantine hangt een groot bord met de vakindeling. Hoe dichterbij de middenstip, des te hoger de verkoopprijs. Op dat bord wordt je naam geschreven en je krijgt een lot met dat nummer. Meerdere vakken kopen mag natuurlijk!

 

Hoofdsponsor VVZ

Logo sportiquee

VV Zeewolde 40 Jaar

Agenda

Geen evenementen

Webshop VV Zeewolde

vvZeewolde Webshop 336x280pixels

Koop eenvoudig online al je VVZ kleding.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Webshop VV Zeewolde

 

Twitter VVZ

vvZeewolde @vendo57 Gefeliciteerd met klasse behoud. Heel knap gedaan. Succes volgend seizoen #vvzeewolde
vvZeewolde @vvAGOVV Gefeliciteerd en succes in de 2e klasse #vvzeewolde
vvZeewolde Heb jij de winnende skills? Meld je aan via: https://t.co/pxY3JT6lQ5. of loop morgen vóór 20:00 uur binnen! https://t.co/LuBxhHB4Ks
vvZeewolde RT @INGnl_Nieuws: ING, @KNVB en maatschappelijke partners slaan handen ineen zodat ieder kind kan voetballen. Niemand mag, om welke reden d…
vvZeewolde GEMIST SDC Putten door. Zeewolde 2 uitgeschakeld #sdczee

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Onze sponsoren