Lid worden?

Klik op de "Aanmelden" button om naar het inschrijfformulier te gaan.

Lid worden van VV Zeewolde?

Hoofdsponsor VVZ

OLIEBOLLENTOERNOOI GAAT DIT JAAR NIET DOOR!

Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen kon het oliebollentoernooi in sporthal de Horst al niet plaatsvinden. De afgelopen dagen is gezocht naar alternatieve invulling in de buitenlucht. Helaas zal ook dit geen doorgang kunnen vinden wegens een gebrek aan interesse én vrijwilligers.

Hoewel er binnen een aantal leeftijdscategorieën wel degelijk interesse was, bleek dit niet haalbaar met vrijwilligers / begeleiders. Vanzelfsprekend willen we de jeugdteams die er behoefte aan hebben om het jaar op een leuke manier af te sluiten tegemoet komen. Op basis van zelfredzaamheid kan je een veld reserveren via de gebruikelijke weg van het wedstrijdsecretariaat via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: « Aanmelden VVZ Toernooi

VV Zeewolde 40 Jaar

Webshop VV Zeewolde

vvZeewolde Webshop 336x280pixels

Koop eenvoudig online al je VVZ kleding.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Webshop VV Zeewolde

Twitter VVZ