Aankondiging

28 mei 2022

SAVE THE DATE - 17 en 18 JUNI

Dit seizoen vieren we het 40-jarig bestaan van vvZeewolde. Eerder is daarom het clublied opgenomen. Klik hier voor ons clublied.
Gelukkig rolt de bal weer en is publiek weer welkom zodat het weer gezellig is op sportpark de Horst. De komende weken organiseren we verschillende jubileumactiviteiten. We eindigen met een fantastisch jubileumweekend. Binnenkort meer over het programma.

Om al vast te noteren in de agenda: het weekend van 17 - 18 juni vieren we het jubileum op de Horst. Voor alle leden sport, spel en feest!!
Wil je meehelpen om dit weekend tot een succes te maken? We zoeken nog hulp, dus meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag iemand van de jubileumcommissie

Jubileumbier: zaterdag 26 februari start de verkoop van het jubileumbier: een lekker blond bier in een 0,75cl-fles met jubileum-etiket. Te koop in de kantine voor 7,50 en daarvan gaat 1 euro naar het goede doel. Daarover later meer!
De eerste 40 flessen zijn gekocht door de Businessclub.

Hoofdsponsor VVZ

VV Zeewolde 40 Jaar

Webshop VV Zeewolde

vvZeewolde Webshop 336x280pixels

Koop eenvoudig online al je VVZ kleding.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Webshop VV Zeewolde

Twitter VVZ

vvZeewolde @Kirsten_vd_W Succes Kirsten. Het gaat je lukken !
mei 24replyretweet
vvZeewolde Over en uit. Advendo maakt de 3-0. De felicitaties gaan naar Advendo. Zeewolde kan zich gaan richten op het volgend… https://t.co/iGI67OtsIR
vvZeewolde De Vries voor Wolters in de 72e minuut #advzee
mei 21replyretweet