Lidmaatschapsovereenkomst TIFO VVZ

Vul onderstaande formulier in om je eenvoudig aan te melden bij de suportersvereniging TIFO VVZ.

Na het aanmelden ontvang je een bevestiging in je mailbox.

Persoonlijke gegevens

Lidmaatschap VV Zeewolde

- Ja, ik ben al officieel lid van VV Zeewolde (en ingeschreven in de ledenadministratie VV Zeewolde)- Contributie mag worden geïncasseerd van huidige bankrekeningnummer
- Nee, ik ben nog geen officieel lid van VV Zeewolde. Graag gegevens incasso invullen.

Doorlopende Automatische Incasso (SEPA)

Graag onderstaande gegevens invullen:

Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan VV Zeewolde om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van VV Zeewolde. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Privacyverklaring

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van het Privacy Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd, en geef ik de vereniging hierbij expliciet toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens dan wel de persoonsgegevens van mijn minderjarige zoon/dochter overeenkomstig dit Beleid.
Lees hier de Privacy Verklaring van VV Zeewolde

Algemene Voorwaarden

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van de Algemene Voorwaarden Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd.
Lees hier de Algemene Voorwaarden van VV Zeewolde