Lidmaatschapsovereenkomst VV Zeewolde

Vul onderstaande formulier in om je eenvoudig aan te melden bij VV Zeewolde.

Na het aanmelden ontvang je een bevestiging in je mailbox.

Persoonlijke gegevens

Voetbal verleden?

Vrijwilliger

Een grote vereniging kan alleen goed functioneren met de hulp van vele vrijwilligers ! Welke taak wil jij of je ouders/begeleiders bij de vereniging vervullen?

Privacyverklaring

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van het Privacy Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd, en geef ik de vereniging hierbij expliciet toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens dan wel de persoonsgegevens van mijn minderjarige zoon/dochter overeenkomstig dit Beleid.
Lees hier de Privacy Verklaring van VV Zeewolde

Doorlopende Automatische Incasso (SEPA)

Graag onderstaande gegevens invullen:

Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan VV Zeewolde om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van VV Zeewolde. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Algemene Voorwaarden

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van de Algemene Voorwaarden Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd.
Lees hier de Algemene Voorwaarden van VV Zeewolde

Aanmelden Nieuwsbrief