Commissie Vertrouwenspersoon

Het bestuur van de VV Zeewolde vindt het van belang dat leden met een veilig gevoel hun sport kunnen bedrijven. Leden van de voetbalvereniging, maar ook vrijwilligers bij de club, werknemers en andere bezoekers van ons sportcomplex worden geacht zich te gedragen. Dat geldt ook voor leden, vrijwilligers, werknemers en supporters die onze club bij uitwedstrijden vertegenwoordigen. Met gedragen bedoelen we dan het naleven van waarden en normen. Dit zijn echter algemene begrippen die pas via een nadere invulling betekenis krijgen.
In deze beleidsnotitie geeft VV Zeewolde aan welke omgangsvormen als ongewenst worden ervaren en derhalve niet worden getolereerd op sportpark De Horst en elders waar leden en supporters de voetbalvereniging vertegenwoordigen. Daarnaast wordt aangegeven hoe en waar personen, die worden geconfronteerd met dergelijk gedrag, melding kunnen doen.

• Bert Kamsteeg Vertrouwenspersoon