Aanmeldformulier Vrijwilliger VV Zeewolde

Door het invullen van onderstaande gegevens kunt u zich eenvoudig aanmelden als vrijwilliger van VV Zeewolde.
Zonder vrijwilligers kan ook VV Zeewolde niet bestaan. Namens het bestuur van VV Zeewolde bedankt voor uw aanmelding

Persoonlijke gegevens

Vrijwilligerswerk

Privacyverklaring

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van het Privacy Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd, en geef ik de vereniging hierbij expliciet toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens dan wel de persoonsgegevens van mijn minderjarige zoon/dochter overeenkomstig dit Beleid.
Lees hier de Privacy Verklaring van VV Zeewolde

Na het versturen van dit formulier ontvangt u op het opgegeven e-mail adres een bevestiging. Er zal na aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.