VV Zeewolde

Bestuur VV Zeewolde

IMG 8817Afgelopen zaterdag zijn 2 nieuwe kleedkamers, de verzorgingsruimte en een kleedkamer voor de scheidsrechters officieel geopend en in gebruik genomen. Onze jongste (Liam) en oudste (Luigi) spelend lid verzorgden de opening! Samen juichen voor deze uitbreiding op ons sportcomplex!

Deze week hopen wij ook op een positief bericht van de Gemeente Zeewolde inzake de subsidieaanvraag voor de bouw van deze nieuwe kleedkamers en op termijn voor de renovatie van de oudste kleedkamers van ons complex. Met dit verzoek om een bijdrage doet de vereniging een beroep op de gemeente en daarmee op de gemeenschap om actief te blijven participeren in het ontwikkelen en onderhouden van sportaccommodaties voor de georganiseerde sport.

Ook onze sponsoren en vrijwilligers dragen een steentje bij in deze investering. Alle stoeltjes van kleedkamer 1 zijn (letterlijk) gefinancierd met een mooi sponsorbijdrage.

Dank aan alle sponsoren en vrijwilligers voor deze (financiële) bijdrage. We moeten het samen doen !

Inrichting kleedkamer 1
mede mogelijk gemakt door:
Haanen & Ferneij Makkelaardij Studio Cartoon Saloon
Rabobank Flevoland Eddie Terweij 
Flevo Direct Uitzendbureau Quality 4 All 
Garagebedrijf Check  Glasbewassing Nederland 
Flevo Finance / RegioBank  Kippersluis Sierbestrating 
Mitra Thiele  Notaris Schaap 
De Ridder Sportvoorzieningen  Dotcomsport BV 
JJ Prins Schildersbedrijf  Trainings- en Adviesburo Kamsteeg 
JVM Finance  IBC 

Het bestuur van VV Zeewolde

Op de zaterdag, de wedstrijddag van VV Zeewolde, maar ook de door de week op trainingsavonden zorgen wij dat er een kantine geopend is. Een prachtige kantine, een mooie plek om met elkaar samen te zijn, maar ook iets te kunnen eten en drinken. Belangrijk voor de club, omdat de opbrengsten van de kantine (na aftrek van de inkoop) zorgen voor een mooie geldelijke bijdrage voor de club, waarmee voor de leden de contributie zo laag mogelijk kan worden gehouden….

Maar dan moet het geld van deze opbrengsten kantine (contant en pin) ook worden bijgeschreven op de bankrekening van de club.

Tot 12.00 uur niet roken op het terrasen binnen 5 meter vanaf de kleedkamers.

Als je het voor je zelf niet kunt laten, laat het dan een paar uurtjes voor al die kinderen en andere niet rokende-leden die 's morgen van 8.00 tot 12.00 op de vereniging aanwezig zijn.

Rabobank Flevoland organiseert in 2017 voor de 2e maal de Rabobank Clubkas Campagne.
Er is een bedrag van € 50.000 te verdelen onder clubs en stichtingen in Flevoland. Ook VV Zeewolde doet ook dit jaar weer mee met deze promotie-actie van de huisbankier van de club. Vorig jaar werd tijdens een feestelijke avond in Dronten een mooie cheque met een bedrag van ruim € 650 ontvangen.

De penningmeester van VV Zeewolde, Jan van Middelaar, aan het woord: “Het wordt steeds lastiger voor clubs om sponsoren te werven. Vaak gaat het om een directe betrokkenheid bij de club en is het voor de ondernemer een kwestie van gunnen. We zien ook steeds meer dan sponsoren er iets voor terug willen. Alleen naamsbekendheid op het shirt of op een reclamebord langs het veld is vaak niet meer voldoende.

Tijdens de startdag van VV Zeewolde is het contract getekend met de nieuwe hoofdsponsor: Sportique Zeewolde.
De nieuwe hoofdsponsor is al jaren verbonden aan de voetbalvereniging en levert sinds jaar en dag de kleding voor de hele vereniging.

Het contract is de kroon op de jarenlange goede relatie tussen beide partijen. Die relatie is nu nog eens onderstreept met een contract voor 4 jaar.
VV Zeewolde streeft naar een sterke band met de lokale ondernemers. Behalve een financiële bijdrage aan de vereniging wordt ook het ‘kopen bij sponsor’ gestimuleerd.

0808dcee1397e986a19a40bcf6a896b023387686

 

Koop jij ook zoveel online?

Dat kan ook voor je gehele sport outfit van VV Zeewolde.
Klik maar eens op de banner en zie wat er allemaal te verkrijgen is.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies, lees de vacatures eens door en laat van je horen!

SCHEIDSRECHTERS
De club heeft dringend behoefte aan scheidsrechters. We zoeken een heel elftal, liever nog ééntje meer. Als we een nieuw 12 tal aan scheidsrechters kunnen vinden, zorgt de KNVB voor een basis opleiding op ons eigen sportcomplex in Zeewolde. Lijkt het je wel wat om scheidsrechter te zijn, meld je dan aan bij de scheidsrechters coördinator Wouter de Jong, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.<mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

STAGE MAKELAAR
We zijn op zoek naar iemand die de functie stage coördinator wil bekleden. Gedurende het voetbaljaar ben je het aanspreekpunt voor de maatschappelijke stagiaires en heb je contact met diverse commissies waar ze geplaatst worden. Tevens zorg je voor de bemensing tijdens de stage markt die elk najaar in de Levant gehouden wordt.
Informatie/aanmelden bij de vrijwilligerscoordinator Karla Reinhart, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.<mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

KANTINE MEDEWERKERS
We zoeken kantinemedewerkers in de leeftijdscategorie 18+. Je bent als kantine medewerker onderdeel van een vaste ploeg die de kantine één keer in de aantal weken bemenst op zaterdagochtend of -middag.
Elke groep heeft een coördinator die zelf ook tot de 18+ categorie behoort. Samen met de coordinator zorg je ervoor dat het achter de bar en in de keuken soepel verloopt en uiteraard steek je ook zelf de handen uit de mouwen.

Aanmelden/informatie bij de vrijwilligerscoordinator Karla Reinhart, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor het komende seizoen gaan wij een kleine wijziging met de contributie doorvoeren. Graag willen wij onze leden hierover informeren.

Ieder (spelend) lid van de VV Zeewolde betaalt een bijdrage aan de club om de kosten van accommodatie, huisvesting, kleding, KNVB, wedstrijden en trainingen te kunnen betalen. Het wordt steeds lastiger om de exploitatie rond te krijgen, bij stijgende kosten. Gelukkig hoeven wij de contributiebijdrage al 8 jaar niet te verhogen….

Bijna 10 jaar geleden hebben wij een vrijwilligersbijdrage voor ieder spelend lid ingevoerd. En als jij of je ouder/verzorger vrijwilligerswerk doet voor de vereniging, wordt je vrijgesteld van het betalen van deze bijdrage. Deze gegevens en de jaarlijkse mutaties moesten in onze ledenadministratie worden verwerkt. En daar kan wel eens wat mis gaan….

Waar je voorheen het wedstrijdformulier via de PC invulde, kun je nu gebruik maken van de nieuwe app Wedstrijdzaken van de KNVB. Dit maakt het allemaal een stuk makkelijker voor je.

Pagina 1 van 3