Naar een rookvrije vereniging

Tot 12.00 uur niet roken op het terrasen binnen 5 meter vanaf de kleedkamers.

Als je het voor je zelf niet kunt laten, laat het dan een paar uurtjes voor al die kinderen en andere niet rokende-leden die 's morgen van 8.00 tot 12.00 op de vereniging aanwezig zijn.

vv Zeewolde is onderweg om een geheel rookvrije vereniging te worden. Dat wil zeggen: op termijn is roken op het gehele sportpark niet meer toegestaan ook niet voor onze gasten. Het roken geldt niet alleen voor sigaretten, sigaren een pijp, maar ook voor alles wat daarop lijkt: zien roken doet roken en iedereen kan inmiddels weten dat roken slecht voor de gezondheid is. Als bestuur hebben we het initiatief genomen om in stappen naar een rookvrije accommodatie te gaan.

Dat betekent op zaterdag: niet roken op het terras of rond de kleedkamers.

Een dergelijke verandering gaat niet vanzelf en als bestuur zijn we niet van plan om als anti-rook-politie op te treden tegen degene die wel een sigaret of iets anders opsteken op het terras of rond de kleedkamers. Maar kijk niet raar op als je door een bestuurslid of een ander lid van de vereniging of misschien wel door één van onze gasten wordt aangesproken als je toch een sigaret op steekt.

Hartelijk dank voor ieders medewerking. Samen maken we vv Zeewolde steeds gezonder.