Trouwe sponsor wordt hoofdsponsor van vv Zeewolde

Tijdens de startdag van VV Zeewolde is het contract getekend met de nieuwe hoofdsponsor: Sportique Zeewolde.
De nieuwe hoofdsponsor is al jaren verbonden aan de voetbalvereniging en levert sinds jaar en dag de kleding voor de hele vereniging.

Het contract is de kroon op de jarenlange goede relatie tussen beide partijen. Die relatie is nu nog eens onderstreept met een contract voor 4 jaar.
VV Zeewolde streeft naar een sterke band met de lokale ondernemers. Behalve een financiële bijdrage aan de vereniging wordt ook het ‘kopen bij sponsor’ gestimuleerd.

De vernieuwde webshop voor het aanschaffen van sportkleding en meer is hiervan een goed voorbeeld, bezoek de website via www.vvzeewolde.nl/webshop.

Een bezoek aan de winkel van Sportique Zeewolde, in de Raadhuisstraat, wordt zeer op prijs gesteld.