VV Zeewolde: Een financieel steuntje in de rug kunnen wij altijd gebruiken!

Rabobank Flevoland organiseert in 2017 voor de 2e maal de Rabobank Clubkas Campagne.
Er is een bedrag van € 50.000 te verdelen onder clubs en stichtingen in Flevoland. Ook VV Zeewolde doet ook dit jaar weer mee met deze promotie-actie van de huisbankier van de club. Vorig jaar werd tijdens een feestelijke avond in Dronten een mooie cheque met een bedrag van ruim € 650 ontvangen.

De penningmeester van VV Zeewolde, Jan van Middelaar, aan het woord: “Het wordt steeds lastiger voor clubs om sponsoren te werven. Vaak gaat het om een directe betrokkenheid bij de club en is het voor de ondernemer een kwestie van gunnen. We zien ook steeds meer dan sponsoren er iets voor terug willen. Alleen naamsbekendheid op het shirt of op een reclamebord langs het veld is vaak niet meer voldoende.

Wij proberen als VV Zeewolde ook iets terug te doen voor onze sponsoren. Wij delen berichten van onze sponsoren op onze website, via Facebook en Twitter. Wij hebben ruim 1.150 leden en samen met ouders en familieleden dus ook veel volgers op Facebook en Twitter. Daarmee hebben wij een groot bereik en een mooi platform. Daarnaast kopen wij standaard onze materialen en diensten in Zeewolde. En roepen onze leden op om dit ook te doen. Bijvoorbeeld via een actie met Voordeelcouponnenboekjes. Steun onze lokale ondernemers, en steun daarmee ook VV Zeewolde”.

VV Zeewolde is ook blij dat bijvoorbeeld banken zoals de ING (sponsor van 475 amateurvoetbalverenigingen, waaronder VV Zeewolde) en nu dus ook de Rabobank dit soort acties organiseren.

“Je moet er wel wat voor doen, maar dat hebben wij er graag voor over. Uiteindelijk zorgen de bijdragen van deze banken, sponsoren, de Gemeente, loterijen zoals de Grote Clubactie, er voor dat wij de contributies nog niet hoeven te verhogen. Hoe meer zij bijdragen, hoe lager de drempel voor jeugd en ook volwassenen om zich aan te melden bij VV Zeewolde en wekelijks een balletje te kunnen trappen. Van 5 tot 80 jaar. Iedereen is welkom”.

Alleen LEDEN van Rabobank Flevoland mogen een stem uitbrengen. Deze week ontvangen deze leden van de Rabobank een stemkaart met code via de post. Stem van 3 oktober t/m 17 oktober 2017 met de ontvangen code op het stembiljet op je favoriete club: VV Zeewolde !

Tip van de penningmeester: “Ieder lid van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen. Het zou fantastisch zijn als je met familie, vrienden en kennissen je stem geeft aan VV Zeewolde. Maximaal 2 stemmen op VV Zeewolde. Steun met je andere 3 stemmen ook andere, deelnemende clubs en stichtingen uit Zeewolde ! Samen kunnen we onze doelen bereiken !”