We need you!

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies, lees de vacatures eens door en laat van je horen!

SCHEIDSRECHTERS
De club heeft dringend behoefte aan scheidsrechters. We zoeken een heel elftal, liever nog ééntje meer. Als we een nieuw 12 tal aan scheidsrechters kunnen vinden, zorgt de KNVB voor een basis opleiding op ons eigen sportcomplex in Zeewolde. Lijkt het je wel wat om scheidsrechter te zijn, meld je dan aan bij de scheidsrechters coördinator Wouter de Jong, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.<mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

STAGE MAKELAAR
We zijn op zoek naar iemand die de functie stage coördinator wil bekleden. Gedurende het voetbaljaar ben je het aanspreekpunt voor de maatschappelijke stagiaires en heb je contact met diverse commissies waar ze geplaatst worden. Tevens zorg je voor de bemensing tijdens de stage markt die elk najaar in de Levant gehouden wordt.
Informatie/aanmelden bij de vrijwilligerscoordinator Karla Reinhart, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.<mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

KANTINE MEDEWERKERS
We zoeken kantinemedewerkers in de leeftijdscategorie 18+. Je bent als kantine medewerker onderdeel van een vaste ploeg die de kantine één keer in de aantal weken bemenst op zaterdagochtend of -middag.
Elke groep heeft een coördinator die zelf ook tot de 18+ categorie behoort. Samen met de coordinator zorg je ervoor dat het achter de bar en in de keuken soepel verloopt en uiteraard steek je ook zelf de handen uit de mouwen.

Aanmelden/informatie bij de vrijwilligerscoordinator Karla Reinhart, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.