Zaterdag 7 april een leuke, gezellige en mooie dag bij VV Zeewolde!

Zaterdag 7 april is de open dag van de Business Club van VV Zeewolde. Een prachtig moment om nog meer mensen te binden aan onze vereniging! Naast de open dag zijn er nog aantal leuke activiteiten! Het enige echte dweilorkest van Zeewolde, The Nep-Tunes, zorgt voorafgaand en in de rust van de wedstrijd van onze 1e elftal tegen SV Prins Bernhard voor een gezellige sfeer rondom het hoofdveld! De wedstrijd begint om 15:00!

TIFO VVZ verzorgd bij de start van de wedstrijd voor een spectaculaire sfeeractie! Inschrijven voor TIFO VVZ kan bij de TIFO VVZ kraam. Dit voor maar 1,- euro per maand!

Vanaf 17:00 wordt de dag spetterend afgesloten door Flex Party Service. Zij draaien tot 20:00 toffe muziek in onze kantine. Als dat geen gezellige avond gaat worden! Tot zaterdag!

Meer in deze categorie: « Altijd lastig: AVG 25 mei 2018

Voor leden VVZ