VV Zeewolde

dinsdag, 16 januari 2018 12:34

Een gemene vlaggenist is niet bijzonder. Een eerlijke wel.
Citaat uit het boek niet zeiken, voetballen van Bas Nijhuis.

Mijn laatste stukkie dateert weer van vorig jaar. Tot nu is er (te)veel gebeurd om overal over te schrijven maar ik ga het wel proberen. In 2017 ben ik wezen kijken naar het tweede in Hierden. Ik denk wel eens in de vierde klasse lopen er soms “gekken” rond, in en om het veld, maar wat ik daar mee maakte overtrof alles. Hullie brachten aan het eind van de tweede helft een “uit de kluiten gewassen jongen in” die schopte naar alles wat bewoog volgens mij zelfs de, niet zoveel bewegende, scheids. Na afloop zelfs een opstootje van een kale hooligan met onze keeper (of doelverdediger). Stond ik, met een supporter van Zeewolde, nog te rukken en te trekken ook in de massa. Ik heb van velen gehoord dat ik de structuur binnen de vereniging nog niet goed begrepen had en sommige zaken fake nieuws waren. Ik heb hier over een prettig gesprek gehad met de voorzitter van de businessclub. Ik zal mijn leven/ schrijven proberen te verbeteren.

vrijdag, 12 januari 2018 08:01

Aan het einde van dit seizoen nemen Mathieu van Heijningen en vv Zeewolde afscheid van elkaar. Vier seizoenen geleden startte van Heijningen een tweede periode als trainer bij vv Zeewolde bij het 2e elftal.

Na degradatie uit de 2e klasse eind seizoen 2015-2016, was het tijd voor Zeewolde om in training en wedstrijd meer in te zetten op teambuilding en collectieve inzet. Om dit in te vullen werd Mathieu van Heijningen aangesteld. Teambuilding en inzet konden niet voorkomen dat Zeewolde in het seizoen 2016-2017 degradeerde naar de 4e klasse.

In de 4e klasse werd de lijn van teambuilding en inzet doorgezet. Die aanpak heeft geresulteerd in de huidige 2e plaats op de ranglijst.

Zeewolde gaat voor het volgende seizoen op zoek naar een type trainer die de mogelijkheden van de vereniging nog beter kan benutten en verder gaat bouwen aan een nieuw 1e elftal als onderdeel van het grotere geheel van de vereniging.

dinsdag, 09 januari 2018 06:13

Elk jaar is VV Zeewolde aanwezig bij het Fluitketel schuiven op de ijsbaan in het centrum van Zeewolde.

Ook in 2018 stond het team weer onder leiding van Luigi. Nadat in 2017 de beker werd gewonnen door het team van VVZ waren de verwachtingen hoog. Helaas waren de resultaten dit jaar iets minder en eindigde VVZ op de 5e plaats.

Volgend jaar hoopt Luigi dat er meer teams van VVZ meedoen en dat deze teams masaal zullen worden toegejuigd door de leden, ouders en aanhang van VVZ.

maandag, 08 januari 2018 10:06

De kledingcommissie is al een poosje op volle sterkte en daarom heeft Rianne Hof de sleutels overgedragen.

De voltallige kledingcommissie bestaat nu uit: vlnr: Andrew Hoogkamer, Jolanda Goldenberg, Paula van de Kordelaar, Corine de Jong,Gea de la Mar, Mariëlle Hof, Marleen Melitz en Herman Peters. Zij dragen de verantwoordelijkheid voor alle kleding van onze vereniging.

woensdag, 03 januari 2018 09:06

Altijd al gedroomd om je eigen gezicht op een voetbalplaatje te zien en anderen te zien vechten om jouw plaatje te krijgen voor het album? Binnenkort gaat het werkelijkheid worden want supermarkt Albert Heijn & vv Zeewolde gaan samen een voetbalplaatjesactie opzetten.
Het is de bedoeling dat er een uniek boek wordt gemaakt met veel info over onze club en natuurlijk een plaatje van iedere actieve voetballer. Van pupil tot een speler uit het eerste, en een ieder die daar tussen zit. Maar ook plaatjes van onze vrijwilligers die er voor zorgen dat we iedere week weer kunnen spelen.
Zo ontstaat er een collectoritem waar de gehele voetbalclub in is op genomen.

vrijdag, 22 december 2017 07:04

Traditoneel tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari van VV Zeewolde is er weer de loterij voor de Berwick uitwisseling.

De jaarlijkse uitwisseling met Berwick staat dit jaar gepland van zondag 27 mei tot en met zaterdag 2 juni. Belangrijke sponsor voor deze uitwisseling is de traditionele loterij tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Zeewolde. De gehele opbrengst van de loterij komt ten goed aan de uitwisseling.

donderdag, 21 december 2017 07:39

Soms is de VV Zeewolde net een echte onderneming. Zoveel activiteiten die georganiseerd en geregeld moeten worden om “onze klanten te bedienen”: kleding, sponsoring, kantine in- en verkoop, scheidsrechters, onderhoud velden en kantine, aanschaf materialen, schoonmaken kantine en kleedkamers, regelen van (oefen)- wedstrijden, toernooien, indeling spelers en teams, activiteiten, financiële en ledenadministratie, communicatie….en dan zijn wij vast nog wel wat vergeten. Oh ja, een verbouwing van een bestuurskamer en nieuwe kleedkamers.

En dit doen wij met veel vrijwilligers ! Heel veel vrijwilligers die bijna dagelijks in touw zijn voor hun club. “Uit vrije wil”, belangeloos, en soms met een kleine vergoeding. Maar dat doen ze uit liefde, liefde voor de sport, liefde voor voetbal.

zaterdag, 16 december 2017 14:38

Op zaterdagmiddag 30 december aanstaande om 13:00 vindt weer de jaarlijkse simultaandamwedstrijd in de voetbalkantine van VV Zeewolde plaats. Hennie de Ruijter zal de strijd aangaan met liefhebbers van de damsport!

Deelname boven de 12 jaar en is zoals gebruikelijk gratis.  Er is een maximum aantal deelnemers (sters) van 30, dus wees op tijd met aanmelden! Er zijn leuke prijzen te winnen en tussendoor lekkere hapjes.


Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bellen/appen naar Hennie de Ruijter via 06-13088575 of 036 5221401

Tot zaterdag 30 december!

woensdag, 13 december 2017 12:17

KOP SPELERSKLASSEMENT

Sinds enkele seizoenen sponsort Tui Reisbureau het spelersklassement. De winnaar ontvangt aan het eind van het seizoen een prachtige reischeque.

Maar hoe komt dit klassement tot stand?

Iedere competitiewedstrijd van het 1e worden de spelers door 5 juryleden beoordeeld. Zij geven de spelers die minimaal 20 minuten gespeeld hebben een cijfer. Dit zijn hele cijfers, dus geen cijfers achter de komma. De jury is vrij in het geven van een cijfer, er ligt geen checklist waaraan hij zich moet houden!

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Agenda

Voetbalquiz
zaterdag 17 februari
Aanvang: 00:00
2e Flevo Finance FIFA-17 toernooi
zaterdag 03 maart
Aanvang: 00:00
Paasfeest mini’s en F-pupillen
dinsdag 27 maart
Aanvang: 00:00
ING schoolvoetbaltoernooi
vrijdag 13 april
Aanvang: 00:00
Berwick Uitwisseling (27 mei - 2 juni)
zondag 27 mei
Aanvang: 00:00

Komende Wedstrijden VVZ 1

VVZ 1 - DVV 1 (inhaal)
zaterdag 03 februari
Aanvang: 15:00
VVZ 1 - EFC '58 1
zaterdag 17 februari
Aanvang: 15:00
DVOV 1 - VVZ 1
zaterdag 03 maart
Aanvang: 14:30

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT

Top 5 na 9 wedstrijden:

Romero

 

1 Romero Butz 6.70
2 Pieter Blom 6.66
3 Thomas 6.29
4 Rutger 6.26
5 Luuk 5.92

Stand bijgewerkt 27-11-2017

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Aanmelden Nieuwsbrief