VV Zeewolde

dinsdag, 20 maart 2018 17:27

Op 17 maart 2018 tegen Harskamp. Een felle oosterwind joeg (of jaagde) over de Horst. Het was koud, volgens iedereen, erg koud zelfs. Twee deskundigen, een marinier (Qua patet orbis) als supporter van Zeewolde en de scheids een oud commando ( Nunc aut Nunquam) die lange afstandsschutter was geweest in die tijd (voor de jeugd een sniper) bevestigden dit. Het was, volgens hun, zelfs extreem koud.

Ik zelf als ex Luchtmachter (Parvus numero magnus merito) had er tijdens de wedstrijd niet zoveel last van. Ik had wel medelijden met onze kiepert. Een mayo, drie thermo shirts en 2 paar handschoenen waren onvoldoende. Hij kreeg regelmatig bidons aangereikt met warm water uit de douche (in de bedstede heette dat vroeger een kruik). De wedstrijd was voor hem ook geen opwarmer. Ik geloof, in de eerste helft vier terugspeelballen en in de tweede helft slechts een kansje voor hun. Voor mij was hij de ijsbeer van de week.

dinsdag, 20 maart 2018 13:12

vv Zeewolde levert op 21 maart een bijzondere bijdrage aan het houden van de gemeenteraadsverkiezingen en het referendum. Voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging is het mogelijk om bij vv Zeewolde je stem uit te brengen. Kom stemmen op weg naar het werk of op weg naar huis, wanneer je de kinderen naar de voetbal of omliggende verenigingen brengt of als je komt trainen. Het stembureau is open van 7.30 tot 21.00. 

In augustus vorig jaar ontvingen we als voetbalvereniging de volgende vraag: “De voorbereidingen voor de Gemeenteraadsverkiezingen zijn al weer in volle gang. Met het sluiten van een stembureau  zijn wij op zoek naar een nieuwe locatie. Wij dachten vrij snel aan de sportvelden en VV Zeewolde door de centrale ligging, ook vanuit het buitengebied. Daarbij komt dat VV Zeewolde een ruime parkeergelegenheid heeft”. 

maandag, 19 maart 2018 18:28

Niet alle prijzen van de verloting tijdens de thuiswedstrijd van VVZ 1 van afgelopen zaterdag 17-3-2018 zijn opgehaald.

261  FLES WIJN ROOD
861  FLES WIJN WIT
527  FLES WIJN ROSE
818  BADLAKENSET
252  WAARDEBON a 7 CONSUMPTIES
633  GEURSET
665  WINDLICHT 538 THERMOSKAN
511  Digitale keuken weegschaal
601  TOOLBOX


Prijs gewonnen? Stuur een bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

maandag, 12 maart 2018 08:01

Op drie maart was Zeewolde 1 vrij en er was geen (oefen)wedstrijd gepland. Op verzoek werd een groot aantal spelers, via trainer 1, gevraagd om het tweede te versterken. Zeewolde 2 wint met 8-0. Iedereen blij, natuurlijk niet want dit ging ten koste van spelers van de tweede selectie. Ik denk wel eens geen enkele keuze was goed geweest. Ik weet niet wie de keuze heeft gemaakt voor FIFA soccer in de kantine (in mijn tijd blaas voetbal, bij mijn kinderen tafelvoetbal en bij de kleinkinderen nu FIFA Soccer). Maar dit was top. Compliment dus.

dinsdag, 06 maart 2018 21:07

Vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart is er de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land deze actie. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

VV Zeewolde en KV Wolderwijd doen ook mee. Samen organiseren zij vrijdagmiddag en zaterdagochtend (alleen KV Wolderwijd) een dagdeel om samen enkele klussen op Sportpark de Horst op te pakken. Voor de KV Wolderwijd betekent dit de kantine, terras e.d. weer startklaar te maken voor het nieuwe buitenseizoen.

maandag, 19 februari 2018 16:14

Na het teleurstellende gelijkspel tegen DVV 3 februari was daar afgelopen zaterdag 17 februari de tweede helft van de competitie tegen EFC. Belangrijk voor de tweede plek en periode 2. In de aanloop naar deze wedstrijd was er eerst het carnavalsweekeinde. Persoonlijk heb ik daar niets mee maar mijn grote voorbeeld en elftalleider Ron had besloten die zaterdag af te reizen naar de stad van de komende landskampioen. Op dinsdagavond vertelde hij mij zijn belevenissen. Wat mij bij gebleven is dat hij vertelde dat 12 volwassen kerels met een hoed met veren van de Phasiánus cólchicus (beter bekend als de fazanten haan) in polonaise lopen al zingend “de kneu, de kneu, de kneu de kneu enz. en dan afsluiten met omdat het een trekvogel is met “trekken trekken, trekken enz. Ik stel voor dat we dit met het elftal ook gaan doen in Spa tijdens ons uitje. Maken we kennis met de witte jassen en een busje wat ons komt ophalen in Belgie.

vrijdag, 09 februari 2018 08:04

Aan het einde van het seizoen stopt Jacco Meiling als trainer van het 2e elftal van vv Zeewolde. Jacco nam deze rol aan het begin van het seizoen 2016-2017 over van Mathieu van Heijningen en heeft met het tweede elftal verdienstelijke resultaten behaald, ondanks het grote aantal wisselingen in spelers. Jacco Meiling en vv Zeewolde hebben in de afgelopen jaren een intensieve band opgebouwd waarin lief en leed is gedeeld. Die band zal aan het einde van het seizoen zeker niet worden doorgesneden. Voor het seizoen 2018-2019 legt Jacco zijn prioriteiten bij andere zaken dan het zijn van trainer en coach.

maandag, 05 februari 2018 19:57

Na de Nieuwjaarswedstrijd van oud eerste tegen oud tweede was er naast de trainingen, oefenwedstrijden ook tijd voor ontspanning. Op een zaterdag togen we naar Utrecht en gingen in een onverwarmde grote hal, waarin zand was gelegd op twee speelvelden, voetvolley spelen. Naast het leuke was het ook erg koud. Zo koud dat er om 14.00 uur bij Romero en ikke een Kummelingetje en daarna een paar biertjes in gingen. Jef werd als beste voetvolleijer gekroond en Yasin (met een s) had vele “falruckziehers” die die van Klaus Fischer (voor de jeugd oud Duitse internationaal) lieten verbleken. Onze Noors uitziende blonde centrumverdediger had het het koudst van allemaal. Op de terugweg mocht ik met Tomas (zonder h) als chauffeur en Sander in de auto. Ik nam samen met de boom bastik plaats op de achterbank. Sander sloot deze aan en ik kreeg eerst een Rapper te horen. Gezien de rijstijl van Tomas (nog snel even twee Kummelingetjes naar binnen gegooid) en mijn gegil achterin werd al snel Andre Hazes opgezet. Leuk als ik denk te zijn zei ik tegen Sander “heb je ook  Koos Alberts (denkend aan de nieuwe trainer uit Hierden) en ja hoor daar kwam ik verscheurde  je foto en vele andere kwaliteitsmuziek”. Opgelucht zette ik voet in de kantine.

zondag, 04 februari 2018 20:30

Voor elke kampioen, komt ooit het moment van de waarheid.

Helden worden geboren, kampioenen staan op.

Krachttraining 2018

Wil je meedoen, stuur dan een mail naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vrijdag, 02 februari 2018 19:01

Ons bereikte het droevige bericht dat Erik Kamphorst zijn strijd tegen ALS heeft verloren. In een facebook bericht meldt zijn vrouw Esther dat Erik woensdag 31 januari is overleden. Erik is 51 jaar oud geworden. 

Erik was vanaf 2006 speler bij vv Zeewolde tot ALS het voetballen onmogelijk maakte. 26 jaar heeft hij kunnen voetballen. Bij Zeewolde heeft hij zijn laatste doelpunt gemaakt en zijn laatste minuten gespeeld. Bij de laatste thuiswedstrijd van het 1e elftal in het vorige kalenderjaar was Erik in zijn speciale rolstoel nog aanwezig, omgeven door zijn supporters. We wensen Esther, de kinderen en allen die om Erik heen stonden veel sterkte in de komende tijd. 

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Agenda

Paasfeest mini’s en F-pupillen
dinsdag 27 maart
Aanvang: 00:00
ING schoolvoetbaltoernooi
vrijdag 13 april
Aanvang: 00:00
Berwick Uitwisseling (27 mei - 2 juni)
zondag 27 mei
Aanvang: 00:00
Kampioenen dag
woensdag 30 mei
Aanvang: 00:00

Komende Wedstrijden VVZ 1

Geen evenementen

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT

Top 5 na 13 wedstrijden:

Romero

 

1 Romero Butz 6.61
2 Pieter Blom 6.57
3 Thomas Butz 6.46
4 Rutger de Vries 6.20
5 Hessel Korthuis 6.15

Stand bijgewerkt 21-02-2018

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Aanmelden Nieuwsbrief