dinsdag, 17 oktober 2017 08:34

In de voorbereiding voor de thuiswedstrijd het zelfde ritueel in huize Lens. De dinsdagtraining gemist, het zelfde kledingpakket met een verschil dat een kappertje niet nodig was en geen alcohol op de zaterdag tot 17.15 uur. De donderdagavond verliep daar in tegen bere gezellig iets te laat thuis. Op vrijdag was een schroevendraaiertje of limbus gewenst. Uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat ik geen prijs had in de loterij van EFC maar dat Nico en Hetty zaterdagavond wel een geurkaars uit Ermelo hebben opgebrand.

dinsdag, 10 oktober 2017 20:53

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober 2017 is het de Week van de Scheidsrechter.

Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal. Want de bijna 30.000 scheidsrechters maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

SCHEIDSRECHTERS BEDANKT!!!

dinsdag, 10 oktober 2017 13:53

Als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen van de KNVB voor pupillen, worden uitslagen en standen van Onder 9 jaar en jonger niet meer op de Voetbal.nl website en op de Voetbal.nl app getoond. De KNVB heeft hier onlangs een nieuwsbericht over gepubliceerd.
Maar wat betekent dit voor onze website?

Van wedstrijden Onder 9 jaar en jonger, worden geen uitslagen en standen van competitiewedstrijden meer via de website van VV Zeewolde getoond. Alleen de team foto, het programma en de teamleden worden nog getoond.

zondag, 08 oktober 2017 18:35

Alweer het vierde stukkie over de voor en nabeschouwing van de wedstrijd tegen onze “angstgegner” EFC 58. Voor een perfect wedstrijdverslag verwijs ik naar hun website.
Ik moet toe geven dat ik in de voorbereiding voor EFC de kantjes er van af heb gelopen; de dinsdagavond training gemist, kappertje gepakt, donderdagavond een paar biertjes gepakt (Ron al het werk laten doen) en een feestje op vrijdagavond. De zaterdagochtenden verlopen sinds kort anders in huize Lens. Daar waar vroeger nog wel eens een flesje wijn in de na-ochtend werd opengetrokken en in de middag een biertje blijft het nu bij koffie en uit bijgeloof het zelfde kledingpakket, waarbij het ondergoed en de sokken natuurlijk wel wekelijks worden gewassen.

woensdag, 04 oktober 2017 19:13

Vanaf vrijdag 6 oktober a.s., 20 uur, is er wekelijks de gelegenheid om deel te nemen aan een nieuw initiatief van VV Zeewolde: Walking Football.

Je bent zo jong als je jezelf voelt en nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 50-plussers die op hun “oude dag” nog lekker actief bezig willen zijn.
Voetbal hoeft niet snel te gaan om toch mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend, er mogen geen slidings worden gemaakt en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

dinsdag, 03 oktober 2017 13:12

Voorafgaande aan dit stukje moet ik eerst 2 mensen excuus aanbieden. De eerste is dhr. Den Hollander die als bestuurslid van dienst mij vorige week uitstekend geholpen heeft met de voorbereidingen voor de wedstrijd en die ik niet in het vorige stukkie heb genoemd. Ook ben ik excuus verschuldigd aan dhr. Otten van de sponsoren commissie. Ik was hem vergeten in te lichten t.a.v. een initiatief van de selectiespelers. Deze hadden bedacht de hoofdsponsor te bedanken en er gingen op zaterdagochtend 16 spelers en stafleden naar de SPORTIQUE winkel om daar een aantal flessen wijn te overhandigen, Geweldig initiatief vond ik dit.
Het schijnt dat een aantal mensen de stukjes leuk vonden er werd zelf geopperd om er een column van te maken. Dit is te veel eer. Er is er maar een die dit kan en dat is Mannus.

dinsdag, 26 september 2017 06:31

Ik las het wedstrijdverslag van Bram op de site. Een perfecte weergave van de feitelijkheden maar zoals eerder aangegeven ben ik van het randgebeuren om het eerste heen. Na vele positieve reacties op het eerste stukje dus een vervolg.  En ja het eerste levert 4 scheidsrechters op zaterdagen ben benieuwd waar de rest van de elftallen blijft om Wouter te ontlasten.

vrijdag, 22 september 2017 06:15

Na 6 jaar kwam iemand van het bestuur naar me toe en zei “wordt het niet eens tijd om weer iets voor de vereniging te gaan doen je bent nu toch met pensioen”. Na een aantal goede gesprekken ben ik aangeschoven bij het eerste elftal waarbij Ron, als elftalbegeleider, mij de fijne kneepjes van het vak zal leren. Gezamenlijk zullen we proberen, natuurlijk met iedereen die betrokken is bij het eerste elftal, om een zo goed mogelijk klimaat te scheppen, om optimaal te presteren.

vrijdag, 01 september 2017 06:30

Het zijn spannende tijden. Dit weekend een vol bekerprogramma met de vuurdoop voor het mDWF. Dat vergt de nodige voorbereiding aan jullie kant. En dan ook nog de introductie van een nieuwe Voetbal.nl website en app. We zien een massale toestroom en krijgen veel vragen. Veel vragen maar vooral ook de antwoorden en tips delen we graag met jullie. Zo kunnen jullie ook leden van de juiste antwoorden voorzien.
En, toegegeven: het is veel tekst maar erg relevant!

Gebruik de juiste app
Belangrijk is dat de KNVB Wedstrijdzaken app alleen gebruikt dient te worden door mensen met een actieve rol bij het wedstrijdformulier. Voor de andere spelers, leden, ouders enzovoorts is de Voetbal.nl app en website veel interessanter.

Belangrijk: Spelers hebben KNVB Wedstrijdzaken NIET nodig om hun spelerspas te kunnen tonen. De pas is digitaal beschikbaar voor de scheidsrechters.

woensdag, 30 augustus 2017 19:47

Alle teams die op 17 augustus hun kleding hebben opgehaald hebben nog recht op nieuwe bidons. Jullie zijn donderdagavond 31 augustus welkom tussen 20.00 en 21.45 uur om de bidons om te ruilen. Dit omruilen is ook mogelijk 's ochtends op de startdag 16 september.

Aanmelden Nieuwsbrief

Komende Wedstrijden VVZ 1