vrijdag, 13 juli 2018 08:07

Vandaag heeft de KNVB de indeling voor het volgend seizoen bekend gemaakt. Ons 1e elftal is ingedeeld in 4C waarin veel wedstrijden met tegenstanders van de Veluwe en een polder-derby.

Bij de tegenstanders voor het komende seizoen een aantal (oude) bekenden maar ook een paar voor ons nieuwe 1e elftallen van verenigingen.

zaterdag, 07 juli 2018 10:36

Zoals bekend speelt dinsdag 10 juli het 1e van VV Zeewolde tegen de profclub van Flevoland, Almere City FC. Naast de fantastische wedstrijd zijn er de avond nog anderen activiteiten!

KANTINE EN KEUKEN GEOPEND VANAF 17:30

Voor maar 2,50,- heb je bordje patat met een lekkere snack! Met je bord op schoot live voetbal kijken is nog nooit zo makkelijk geweest!

VOORSPEL DE UITSLAG VAN DE WEDSTRIJD VV ZEEWOLDE - Almere City FC EN WIN!

Lever voor 18:55 het TOTO kaartje in! Het kaartje haal je op in de kantine en lever je in in de bestuurskamer!
De deelnemers die zo dichtbij de uitslag komen krijgen een mooi geldbedrag te besteden in de kantine!?

Eerste prijs: € 30,-
Tweede prijs € 20,-
Derde prijs     € 10,-

vrijdag, 15 juni 2018 13:11

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is Maurizio Sleurink terug bij vv Zeewolde.

De 23 jarige Sleurink verliet als 1e jaars A junior vv Zeewolde. Hij stond toen voor de keuze om vervroegd door te stromen naar het 1e elftal of met DVS ’33 A1 op 2e divisie niveau uit te komen. Maurizio koos voor het avontuur bij DVS’33. Speelde na de periode als A-junior nog 2 jaar bij DVS ’33 in het eerste elftal en verkaste via FC Horst naar ASV Dronten, waar hij de laatste twee seizoenen voor uit kwam.

donderdag, 14 juni 2018 12:49

Nog een dag te gaan voor de overschrijvingstermijn sluit. Vanuit het bestuur zijn we al enige tijd in gesprek met twee spelers die graag bij vv Zeewolde komen spelen. Hun komst heeft veel te maken met de relatie tussen deze spelers en onze nieuwe trainer Peter Epe. Als bestuur hebben we ons in diverse gesprekken ervan overtuigd dat deze twee spelers zich met hart en ziel willen inzetten voor onze vereniging. Net als voor alle andere spelers geldt dat zij met hun voeten moeten bewijzen wat ze waard zijn. Die uitdaging gaan zij met volle overtuiging van eigen kunnen graag aan.

Allereerst wordt de A-selectie van vv Zeewolde versterkt met de komst van Senad Salihi uit Harderwijk. Recent was Senad nog op de Horst bij de wedstrijd tussen de 2e elftallen van vv Zeewolde en Hierden waarin hij op viel door zijn snelheid en het vermogen om zowel met rechts als links een bal aan te nemen en te spelen.

woensdag, 13 juni 2018 15:01

Het is bijna 15 juni. De laatste dag van de overschrijvingstermijn nadert. Peter Epe, Johan Hof en Ruben Schipper weten bijna uit welke spelers ze kunnen kiezen om tot de groep van 22 spelers te komen waar de voorbereiding mee gestart wordt.

maandag, 11 juni 2018 13:32

Na afloop van de laatste competitiewedstijd werd het definitief, na 22 wedstrijden is Romero Butz de winnaar geworden van het TUI Spelersklassement 2017-2018.

Echt verrassend was het niet meer, Romero heeft het hele seizoen boven aan in de ranglijst staan. Met een gemiddelde score van 6,51 heeft hij een zeer constant seizoen gehad.

donderdag, 07 juni 2018 19:13

In de komende weken wordt duidelijk welke spelers volgend seizoen  graag in de A-selectie voor het 1e elftal van vv Zeewolde willen uitkomen. Op 15 juni verstrijkt de overschrijvingstermijn en voor het nieuwe trainerstrio, Peter Epe, Johan Hof en Ruben Schipper, is het van belang zo snel mogelijk te weten welke spelers zij ter beschikking krijgen.

woensdag, 06 juni 2018 07:00

Voor de paar leden die de ALV gemist hebben, een samenvatting van de besproken zaken en gemaakte afspraken.

Vervolg op afspraken uit de ALV van november

• Het declaratieformulier teruggave vrijwilligersvergoeding wordt medio juni 2018 gepubliceerd. Vrijwilligers die hiervoor in aanmerken komen kunnen het formulier downloaden en via de coördinator van de commissie inleveren. Het geld wordt vervolgens overgemaakt.
  • Naar aanleiding van vragen over het schenken van bier en wijn in glas is door het bestuur besloten om op wedstrijddagen en avonden drank met of zonder alcohol uitsluitend in plastic of karton te blijven schenken. Regelgeving KNVB en eenvoud voor de kantinemedewerkers zijn de basis voor dit besluit.
  • De gevraagde extra meisjeskleedkamer is geregeld
  • De presentatiegids seizoen 2018-2019 komt uit voor de start van het nieuwe seizoen.
dinsdag, 05 juni 2018 19:54

De competitie zit er op. Een groot compliment gaat, van mij, uit naar de staf en natuurlijk de selectie. Een doelstelling is gehaald. De nacompetitie. OVC was te sterk door een aantal inkopen van spelers. Fortissimo, wat ik de best spelende ploeg vond in deze competitie (2x van verloren) staat met lege handen. We hebben en krijgen de kans om te promoveren. Het zou een mooi afscheid zijn voor beide trainers. Op negen juni 14.30 uur is het “de dood of de gladiolen, er op of er onder.

dinsdag, 05 juni 2018 12:52

Schrijf je nu in voor de megavette voetbaldagen bij ons op de club! Ontwikkel razendsnel je nieuwe ‘Engelse’ voetbalskills ⚽. 3 dagen op en op trainen en geweldig veel lol met elkaar.

Meer info en inschrijven via: www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-VVZeewolde/

Komende Wedstrijden VVZ 1

Spelersklassement