woensdag, 14 november 2018 20:15

Het is bijna niet voor te stellen maar dit seizoen zal reeds voor de 30e (!) keer de uitwisseling tussen vv Zeewolde en Berwick Rangers Juniors plaatsvinden.

Dit keer zullen onze Engelse vrienden als gastheer optreden en zij hebben ons laten weten dat men een poging wil doen om dit jubileum te vieren met een soort van reunie van ex-Comité leden van de uitwisseling.

woensdag, 16 mei 2018 16:41

In het relatief korte bestaan van VV Zeewolde is er al een fantastische traditie ontstaan. De jaarlijkse uitwisseling tussen VV Zeewolde en Berwick Rangers. Dit jaar alweer voor de 29e keer. De Engelsen uit het kustplaatsje Berwick-upon-Tweed komen dit jaar naar Zeewolde toe. De uitwisseling vindt dit jaar plaats van 27 mei tot en met 2 juni

De uitwisseling is een begrip binnen VV Zeewolde. Naast het spelen van een aantal leuke internationale wedstrijden worden ook allerlei anderen leuke en leerzame activiteiten ondernomen. De Engelsen voetballers verblijven in gastzinnen en op die manier krijgen zij inzicht in hoe het er aan toe gaat in ander land. Ieder jaar ontstaan er prachtige vriendschappen die in de tijd van nu goed te onderhouden zijn!

woensdag, 04 april 2018 17:21

Als er bij vv Zeewolde, in het relatief korte bestaan van de club, 1 traditie is ontstaan dan is het wel de uitwisseling tussen vv Zeewolde en Berwick Rangers Juniors. De uitwisseling met de uit de Engelse kustplaats Berwick-upon-Tweed afkomstige club houdt al sinds 1990 stand.

Berwick is de meest noordelijk gelegen stad van Engeland en het dialect dat er gesproken wordt is voor de meeste Nederlanders maar moeilijk te verstaan. In 1990 kwamen onze Engelse vrienden voor het eerst naar Zeewolde en het eerste tegenbezoek vond plaats van 11 t/m 16 februari 1991. Inmiddels, 28 uitwisselingen verder, is deze uitwisseling uitgegroeid tot een begrip binnen onze voetbal vereniging.  Voor alle deelnemers een ontzettend leuke week waarin, naast het spelen van een aantal voetbal wedstrijden, ook volop ruimte is voor andere leuke en leerzame aktiviteiten. De kinderen verblijven in gastgezinnen en krijgen op die wijze een klein beetje inzicht in hoe het er aan toe gaat in het dagelijkse leven van een gezin in een ander land en kan met een beetje snuffelen aan een andere cultuur. Ieder jaar weer onstaan er vriendschappen die vandaag de dag, via internet, gemakkelijk te onderhouden zijn. Altijd weer grappig om het verschil te zien tussen de aankomst en het vertrek van de groep spelers. Ietwat schuchtig (verlegen bijna) de bus uit stappen bij aankomst maar na het afscheid na een week weer vol zelf-vertrouwen, maar vaak met betraande oogjes, weer de bus instappen.

vrijdag, 22 december 2017 07:04

Traditoneel tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari van VV Zeewolde is er weer de loterij voor de Berwick uitwisseling.

De jaarlijkse uitwisseling met Berwick staat dit jaar gepland van zondag 27 mei tot en met zaterdag 2 juni. Belangrijke sponsor voor deze uitwisseling is de traditionele loterij tijdens de nieuwjaarsreceptie van VV Zeewolde. De gehele opbrengst van de loterij komt ten goed aan de uitwisseling.

maandag, 04 januari 2016 21:07

Met een opbrengts van meer dan 1000 euro is de loterij voor de Berwick uitwisseling weer een mooi succes geworden.

Onderstaande prijzen zijn echter nog niet opgehaald:

Lotnummer: 11   Horloge (Wit)
Lotnummer: 309 Voucher Wasprogramma 1
Lotnummer: 77   Voucher Wasprogramma 2
Lotnummer: 386 Voucher Smulcakes € 25,-
Lotnummer: 97   Reis-cheque TUI € 100,-
Lotnummer: 385 Nietpistool
Lotnummer: 96   Waxinelicht houder

Men kan met mij contact opnemen voor het afhalen van de prijzen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of 06.20616057

dinsdag, 01 december 2015 12:06

Komend voorjaar 2016 zal voor de 27e keer de uitwisseling tussen Berwick Rangers en VV Zeewolde plaats vinden. De voorbereidingen zijn in volle gang, om ook deze week in Zeewolde (29 mei t/m 4 juni 2016) weer tot een groot succes te maken. Dit kan niet zonder de steun van onze sponsoren die wij bij deze van harte willen bedanken voor hun bijdragen:
Cafe Friends, Kippersluis Sierbestrating, Cronim VOF (ook al kledingsponsor !) Lagerweij Renswoude, Kees Calis Machine Verhuur, Auto Brouwer, OKees, Haanen & Ferneij makelaardij, Vakgarage JWS, Notariskantoor vd Valk, I Repair Centre, Symfoni Coffeemakers, Roel van der Zanden en Asian Paradise (sponsor in natura)