We geven onszelf een mooi 40 jaar jubileumkado!

We hebben ervoor gespaard. Het huidige scorebord op veld 1 wordt vervangen met een gloednieuw LED-scherm van maar liefst 5 bij 3 meter. Het scherm is groot en van hoge kwaliteit (pixel pitch 6 mm). Het beeldscherm kan bewegende beelden tonen, maar wordt natuurlijk ook met speciale Voetbal score-software gebruikt voor standen, tijdvermelding, foto’s van doelpuntenmakers, opstellingen etc. Of als buitenbioscoop met wedstrijden ….. of straks met beelden van het WK in Qatar.

Het LED scherm verkoopt zichzelf. Adverteerders en onze sponsoren krijgen de mogelijkheid om hun reclameboodschap te plaatsen. Voor, tijdens en na wedstrijden, of gewoon door de week.

Helaas, VV Zeewolde behoort niet tot de laatste 3 kandidaten, en is derhalve niet genomineerd voor de titel “Sportaccommodatie van het jaar 2022”.
Wij hadden ons aangemeld, met nog 57 enthousiaste verenigingen. Volgens de jury was het niveau dit jaar ongekend hoog, en hebben ze schitterende initiatieven ontvangen. De jury heeft gezien dat alle deelnemers goed op weg zijn met verduurzamen, maar sommigen steken er bovenuit. Wij zaten daar helaas niet bij. Maar zijn wel goed op weg…..

De prijs wordt dit jaar voor de 3e keer uitgereikt en is een initiatief van NOC*NSF en Kenniscentrum Sport & Bewegen.

In de beoordeling heeft de jury niet alleen gekeken naar de maatregelen die getroffen zijn rondom energiebesparing, maar ook naar hergebruik van materialen, afvalbeheer, milieuvriendelijk veldbeheer, multifunctionaliteit in het gebruik van de accommodatie en de cohesie met de wijk.

EERSTVOLGENDE ALGEMENE LEDENVERGADERING OP DINSDAG 1 MAART OM 20.00!

Op dinsdag 1 maart vanaf 20.00 zal de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (hierna: alv) plaatsvinden. Door de geldende corona maatregelen was het niet mogelijk om deze volgens het gebruikelijke tijdspad te laten plaatsvinden. Hoewel de maatregelen nog niet volledig opgeheven zijn, wenst het bestuur de alv doorgang te laten vinden vanwege het grote belang dat hierbij gemoeid is.

Samenzijn met z'n allen zit er nog even niet in. We missen de volle sportvelden, we missen de ouders en begeleiders langs de kant, we missen onze supporters, we missen een drankje doen in de kantine.

Vanaf 25 september a.s. gelden er een aantal nieuwe coronamaatregelen in de horeca en dus ook bij ons in de kantine van VV Zeewolde.

Het is mogelijk om toegang te krijgen tot de horeca met een corona-toegangsbewijs (CTB).
Voor de sport en dus ook in onze voetbalkantine van VV Zeewolde zijn een aantal uitzonderingen gemaakt.

Wat zijn “Onze Corona Check” regels, met ingang van zaterdag 25 september in de kantine van VV Zeewolde?

ZONDER CTB (Corona Toegangsbewijs)

• kun je gebruik maken van terras buiten en
  • het afhalen van eten en drinken aan de bar van de kantine
  • kun je gebruik maken van het toilet

Je kunt het afgehaalde eten en drinken dus buiten op het terras nuttigen.

Eindelijk mogen we weer allemaal wedstrijden voetballen tegen teams van andere verenigingen. Het was best moeilijk om te accepteren dat de regio cup wel van start kon gaan maar zonder onze jeugd onder 19 en zonder onze senioren.
Nu op de laatste voetbaldag van het seizoen 2020-2021 mogen we allemaal weer. Zaterdag 26 juni 2021 gaat de geschiedenis is als de dag waarop heel veel weer kon en mocht.

Daarom geven we alle teams en elftallen, met de nadruk op alle, de mogelijkheid om gedurende de hele zomer te voetballen op ons mooie sportpark.
Wensen voor een oefenwedstrijd op zaterdag kunnen worden ingediend bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Ook VV Zeewolde heeft vele vrijwilligers die wekelijks in touw zijn voor de club. Dank jullie wel!

Sinds enkele jaren betaalt ieder (spelend) lid van VV Zeewolde een contributiebijdrage + vrijwilligersbijdrage, gemaximeerd tot 1 bijdrage per gezin.

Iedere vrijwilliger van VV Zeewolde die in het inmiddels bijna afgelopen seizoen 2020 2021 een bijdrage heeft geleverd aan de activiteiten van VV Zeewolde, kan een verzoek indienen om deze betaalde vrijwilligersbijdrage terug te laten storten.

Ambitie! Die hebben wij als vv Zeewolde zeker.

Als bestuur en sponsorcommissie zijn wij dan ook trots jullie te kunnen melden dat deze ambitie vanaf 1 juli ondersteund gaat worden door Flevo Makelaars als onze nieuwe hoofdsponsor.
Het team van Flevo Makelaars is al jaren, samen met Arcuris Bedrijfsmakelaars, een bekende speler op de vastgoedmarkt in Flevoland.
Naast hun kantoor in Almere, openen zij nu ook een vestiging aan het Raadhuisplein.

Jaarlijks vindt op 4 mei dodenherdenking plaats, welke wordt afgesloten met twee minuten stilte om 20.00. Dit betekent dat de velden om 19.45 sluiten. Alle trainingen tot 20.00 dienen afgebroken te worden om 19.45 en trainingen vanaf 20.00 gaan vanavond niet door.

2021 VVZ OrganigramWe kijken allemaal uit naar het moment waarop we weer echt kunnen gaan voetballen. We wachten met spanning op de berichten uit politiek Den Haag.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft het bestuur gezocht naar mogelijkheden om de bezetting weer compleet te maken.

Aan de komende ALV wordt voorgesteld om Johan Henkes en Raoul Boonstra te benoemen tot bestuursleden. Raoul heeft tot aan einde van het seizoen de portefeuille technische zaken. Bij akkoord van de ALV op de benoeming zal Johan Henkes die rol overnemen. Raoul Boonstra heeft aangegeven door te willen als bestuurslid. Hij gaat de rol van secretaris invullen. Jan van Middelaar is Penningmeester, Nico Hoogkamer bestuurslid Facilitaire Zaken en Ger Blom voorzitter.

Klik hier voor de organisatie structuur van VVZ: