Het kabinet heeft op 28 september nieuwe maatregelen aangekondigd die iedereen in het dagelijkse bestaan raken. Hoewel besmettingen als gevolg van sportieve activiteiten relatief beperkt zijn, krijgen wij, als VV Zeewolde, toch te maken met extra maatregelen. Het gaat dan met name om het beperken van contacten buiten het veld, in de kantine en op het terras.

Het is bittere noodzaak dat onze leden en supporters zich aan de corona-regels houden. ”#WIJDOENWELMEE”. Niet alleen vanwege de gezondheid van ons allemaal. Wij kunnen flinke boetes krijgen en in het ergste geval gaat sportpark De Horst op slot. En dat willen we niet.

Daarom komen wij met een verdere aanscherping van de maatregelen en regels.

STATEMENT van VV Zeewolde is kort en krachtig:

**** “Hou je aan de 1,5 meter afstand” ****

Het bestuur van VV Zeewolde nodigt hierbij haar leden uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden op maandagavond 21 september om 20.00 uur in de kantine van VV Zeewolde. De kantine is geopend om 19:30 uur

De agenda en vergaderstukken liggen vanaf 14 september klaar.
U kunt de stukken vanaf deze datum opvragen bij de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je met personen uit meer huishoudens in één auto stapt, is het advies van de overheid om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder.

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. Ook als zij niet tot hetzelfde huishouden horen.
VV Zeewolde adviseert iedereen om de richtlijnen van de overheid te volgen zodat we veilig en verantwoord kunnen sporten en vooral met z'n allen gezond blijven!

In verband met Corona en het GGD-onderzoek naar besmettingen, zijn een aantal (aangescherpte) maatregelen vanaf 10 augustus van kracht in kantine, op het terras en langs het veld van VV Zeewolde.

Bij een bezoek aan VV Zeewolde, zijn wij verplicht om bij:

• aankomst op het terras of de kantine *) OF
  • een wedstrijd met meer dan 250 toeschouwers **)

te vragen je contactgegevens te registreren en een gezondheidscheck uit te voeren!

Wij zijn nog steeds gebonden aan de spelregels vanwege het Corona-virus. Wij hebben onze regels beschreven in 2 protocollen, met een aantal huisregels waar wij ons allen aan dienen te houden op ons sportpark, in de kleedkamers en op en langs de velden (Protocol “Wedstrijden en Accommodatie”) en in de kantine of op het terras (Protocol “Kantine”).

In plaats van de startdag, trappen we het seizoen af met een heuse startweek.

Op de aankondiging zie je wanneer jij als trainer, leider, ouder of speler wordt verwacht. Zet de datum in je agenda. Het zou jammer zijn als je de avond mist.

Stukje uit het In Memoriam van Amr:

Al snel was ook duidelijk dat jij een voetballertje zou worden. Direct na het behalen van jouw zwemdiploma’s meldde wij jou aan bij VVZ. Daar liggen zoveel mooie herinneringen. Onder andere een kampioenschap onder mijn gedeelde leiderschap. Jij had voetbaltalent, maar kritiek maakte jou onzeker. Jij had niet het fanatisme om een plek in de selectie na te streven. Jouw talent bracht jou daar wel op meerdere momenten, maar de druk om te presteren ontnam jou het plezier in het spelletje, waardoor jij graag weer naar een lager team afzakte. Als jij zaterdag geen wedstrijd had met jouw eigen team zocht jij een ander team om mee te kunnen spelen. Het afgelopen seizoen was jij zelfs actief bij 2 teams, JO19-4 als aanvoerder en trainer/aanjager om vooral te komen trainen en het 7de, waar Kerym ook in speelt.

Kort voor de corona-crisis werd duidelijk dat Laine den Hollander geen vervolg zou kunnen geven aan zijn aflopende termijn als bestuurslid Technische Zaken. Laine heeft een ingrijpende en nieuwe uitdaging in zijn werk gevonden. Hij vertrekt voor 3 jaar naar het buitenland.

Vanaf het seizoen 2021-2022 hebben we een duo als opvolger, te weten Johan Henkes en Ruud Dokter. Johan Henkes is al lange tijd als lid en vrijwilliger betrokken bij onze vereniging en voegt ondernemerschap en een groot netwerk in de voetbalwereld toe aan het bestuur. De kennis en vaardigheden van Ruud Dokter op het gebied van voetbalopleiding zijn bekend en breed gerespecteerd. Beide hebben zich uitdrukkelijk aan elkaar gecommitteerd en werken al jaren met elkaar samen. Johan Henkes zal in deze samenstelling de formele rol van Bestuurslid Technische zaken op zich nemen. Ruud zal zich vooral gaan inzetten voor de inhoudelijke kant van de jeugdopleiding.

Binnenkort valt de functie van secretaris – bestuurslid binnen de vereniging vrij.
Wij zijn daarom op zoek naar invulling van deze functie door een van onze leden.
Zou je het leuk vinden om de vereniging mede te vertegenwoordigen en mee te denken aan het beleid van de vereniging?
En ben je communicatief, verbindend, gestructureerd?
Dan gaan wij graag met jou in gesprek om je vragen te beantwoorden en je van alle informatie te voorzien!