Op maandag 25 november a.s. vindt de algemene ledenvergadering najaar 2019 plaats. Tijdens deze vergadering geeft het bestuur toelichting op het gevoerde beleid van het seizoen 2018/2019. Daarnaast zullen de resultaten van de recent onder de leden gehouden tevredenheidsenquȇte worden bekendgemaakt.
Tenslotte zal er een wijziging in bestuursleden plaatsvinden.

De vergadering begint om 20.00 uur en wordt in de kantine van de vereniging gehouden. Voorafgaande aanmelding is niet nodig, iedereen is welkom (alleen leden hebben stemrecht).

Wil je de vergaderstukken van te voren lezen, dat kan, deze zijn vanaf 18 november a.s. op te vragen bij onze secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

“Walking Football”, maar ook MO17-1, JO19-4, JO13-5, JO11-9, en ook Senioren 5 kunnen het zomaar worden.

De titel “TEAM van de MAAND” van VV Zeewolde!

Laat zien dat je je als team actief inzet voor de club, dat het team zich op positieve wijze presenteert, sportief is, respect naar elkaar en naar de tegenstander toont, een actieve bijdrage levert aan de vereniging en alles schoon, netjes en veilig houdt. Daar hoort het opruimen van materialen (ballen, doeltjes, hesjes) dus ook bij!
“Alles” telt mee. Soms kan een klein of uniek gebaar, of inbreng en activiteit al doorslaggevend zijn.

Het bestuur van VV Zeewolde is benieuwd naar de tevredenheid van haar leden.
In 2016 is een werkgroep de Toekomst van VV Zeewolde aan de slag gegaan en die heeft een groot aantal voorstellen gedaan voor de korte en de langere termijn. Inmiddels zijn veel zaken (achter de schermen) geregeld en verbeterd. Zaken die niet altijd direct opvallen maar wel belangrijk zijn voor de vereniging als geheel.

Door de hele vereniging heen wordt meegedaan aan de Clubactie. Het wordt spannend of we het aantal verkochte loten van vorig seizoen (2250) gaan evenaren!

Wij willen iedereen vragen om de lotenboekjes, als je klaar bent met de actie, in te leveren. Er staat hiervoor een doos ("schatkist") in het wedstrijdsecretariaat.

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Met de mooie opbrengst van vorig jaar hebben we veel nieuwe materialen kunnen aanschaffen waarvan de hele vereniging dankbaar gebruikt maakt. En heeft een deel van onze onderbouwtrainers een KNVB trainersopleiding kunnen volgen. Ook dit jaar zal de opbrengst ten goede komen aan duurzame bestedingen waarvan (een groot deel van) de vereniging profiteert.
Vanaf maandag 9 september zullen de boekjes tijdens de trainingen worden verspreid. Vanaf de JO6 tot en met de JO13 ontvangt elke speler een eigen boekje. Zij mogen vanaf zaterdag 14 september vrijblijvend loten gaan verkopen aan familie, buren, kennissen. Vanaf de JO14 ontvangt elk team één boekje en streven wij ernaar dat elke speler (of ouder) één lot afneemt. Tegelijk met het lotenboekje ontvangt elke speler een brief waarin een en ander wordt toegelicht.

Afgelopen vrijdagavond 2 augustus overleed Jan van der Lely. Bij de voetbalvereniging Zeewolde was hij beter bekend als ‘ome Jan’. Een dochtertje van een kantinemedewerker had hem ooit zo genoemd en voortaan deed iedereen bij de voetbalclub dat. Ome Jan werd in 1987 vrijwilliger bij de voetballers, nadat hij dat voordien ook reeds was geweest bij Swift ’64 en SV Lelystad ’67.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 3 juni jl. is de contributie voor het komende seizoen vastgesteld. Deze regeling, via onderstaande link te raadplegen, treedt op 1 september 2019 in werking.
Het Walking Football krijgt, na enige tijd binnen onze vereniging met succes proef te hebben gedraaid, een vaste plaats in het voetbalaanbod. Voor de allerkleinsten zal komend seizoen in de boarding een pilot starten voor spelers in de categorie JO-5.

Sport, bewegen en gezondheid. Thema’s die een steeds belangrijker rol spelen in de samenleving. Iedereen is er wel mee bezig. Bewegen, individueel of met elkaar. En wat is er niet leuker om een balletje te trappen. Zoals vroeger op het schoolplein of veldje.

Er blijkt een steeds grotere behoefte van met name oudere spelers om samen een balletje te trappen zonder competitieverplichtingen. VV Zeewolde speelt met een aantal activiteiten in op deze behoefte:

• 35+ voetbal / 7 tegen 7 (m/v)
  • Recreantenvoetbal (45+) (m/v)
  • Walking Football (m/v)

Het competitie seizoen 2018-2019 is afgelopen. De toernooien zitten er bijna op. Nog één toernooi voor Bedrijven op vrijdag 21 juni. Voetbal is een 12 maanden in het jaar sport geworden en dat vraagt heel veel van alle vrijwilligers in het bijzonder in de kantine. Zonder kantinebezetting is een voetbalmorgen, middag of avond niet compleet. Hiervoor doet Eddie Terweij bijgestaan door Marcel Smid en Mercedes Lankreijer er ontzettend veel aan om telkens weer mensen te vinden die de kantine willen bemensen.

Zaterdag is de leukste dag van de week, horen wij onze leden regelmatig zeggen. Op de vereniging is de zaterdag daarnaast de meest hectische dag van de week met de meeste spelers en vrijwilligers actief en veel leden/supporters van omliggende verenigingen te gast. Het bestuur streeft er dan ook naar op de zaterdag met tenminste één bestuurslid aanwezig/aanspreekbaar te zijn. Omdat de bestuursleden niet op alle plaatsen tegelijk kunnen zijn, ervaren wij dat onze aanwezigheid niet altijd voor iedereen zichtbaar is.

Met het houden van een inloopspreekuur wil het bestuur iedereen die daaraan behoefte heeft in de gelegenheid stellen met haar in gesprek te gaan. Tijdens het inloopspreekuur, die om te beginnen elke 2e zaterdag van de maand zal plaatsvinden, zijn alle leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers met vragen en/of ideeën aan het bestuur van harte welkom.