Er worden nog dagelijks lotenboekjes ingeleverd, zodat de eindstand nog even op zich laat wachten, maar met groot plezier kunnen wij berichten dat met de clubactie dit jaar een recordaantal loten, inmiddels al meer dan 2.000, zijn verkocht. Binnenkort zal de eindstand, de opbrengst voor de vereniging en de prijswinnaars (5 individuele spelers en 1 team) bekend worden gemaakt.

ALGEMENE LEDENVERGADERING VV ZEEWOLDE

Maandag 26 november 2018 aanvang 20.00 uur
kantine VV Zeewolde, Sportpark “De Horst”

1. Opening en vaststellen van de agenda
  2. Ingekomen stukken en mededelingen
    1. Verslag Raad van Advies over boekjaar 2017-2018
  3. Notulen van de ledenvergadering van 04 juni 2018
  4. Verslag van het bestuur
    1. Verslag en toelichting
    2. Vaststellen verslag van het bestuur
  5. Financieel verslag seizoen 2017-2018
    1. Verslag en toelichting
    2. Verslag van de kascommissie
    3. Vaststellen van het financieel verslag
  6. Samenstelling van het bestuur, rooster van aftreden
  8. Sluiting

Het jaar 2018 nadert zijn einde, wij zijn al weer in voorbereiding voor het nieuwe kalenderjaar 2019. Op de traditionele Nieuwjaarsreceptie van VV Zeewolde (zaterdag 5 januari 2019, houdt deze datum vrij!) is het ook een traditie dat wij een van onze SUPER-vrijwilligers in de schijnwerper zetten.

VV Zeewolde doet de komende weken mee aan de lokale sponsoractie van DekaMarkt, filiaal Zeewolde, ”samen sterk voor onze buurt” waarbij op basis van het aantal toegekende stemmen van de klanten van de DekaMarkt wij kans maken op een percentage van het totale sponsorbedrag van € 5.000 !

Wij zijn geselecteerd op basis van ons initiatief voor een gezonder en veiliger sportomgeving op ons Sportpark de Horst.

Zaterdag 15 september is VV Zeewolde officieel gestart met het voetbalseizoen 2018/2019. Vele teams zijn al in training, hebben hun teamtas met kleding ontvangen en een paar oefen- en bekerwedstrijden gespeeld. Maar afgelopen zaterdag was de Startdag 2018 VV Zeewolde, de officiële aftrap, waarbij de laatste punten en komma’s kunnen worden geregeld en besproken. Of het ene shirtje of broekje nog kon worden geruild.

Wij hebben nieuwe voetbaldoelen aangeschaft. Deze week zijn de doelen afgeleverd, jullie kunnen ze al zien staan, langs of op het veld.

Zaterdag 15 september 2018 start weer de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Een mooi landelijk initiatief om het verenigingsleven te ondersteunen!

Van elk verkocht lot van € 3, gaat € 2,40 naar de clubkas van de VV Zeewolde. Hoe meer loten wij verkopen, hoe meer inkomsten !!! Vorig jaar heeft de Grote Clubactie voor VV Zeewolde ruim € 3.500 opgeleverd !

Dit zou maar ook de kop kunnen zijn van een volgend bericht. Gelukkig hebben we nu nog geen boete, maar wel een bestuurlijke waarschuwing !

Er is vastgesteld, bij een controle, dat in de kantine van VV Zeewolde, in juni 2018, alcoholhoudende drank is verstrekt aan een persoon die nog geen 18 is.
Ook voor onze vereniging gelden de regels voor het verstrekken van alcoholische dranken.

SCHEIDSRECHTERS

De club heeft dringend behoefte aan scheidsrechters. We zoeken een heel elftal, liever nog ééntje meer. Als we een nieuw 12 tal aan scheidsrechters kunnen vinden, zorgt de KNVB voor de basisopleiding op  ons eigen sportcomplex in Zeewolde. Lijkt je het wel wat om scheidsrechter te zijn. Vind je het leuk om op regelmatige basis te fluiten, meld je dan aan bij Wouter de Jong of via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STAGE COORDINATOR

We zijn op zoek naar iemand die de vrijwilligersfunctie 'stage coördinator' wil bekleden.

Onze huisbankier Rabobank Flevoland organiseert in 2018 wederom de Rabobank Clubkas Campagne. Er is een bedrag van € 50.000 te verdelen onder verenigingen en clubs in Flevoland.

Alleen LEDEN van Rabobank Flevoland mogen een stem uitbrengen. Als je al een Rabobank-rekening hebt, wordt dan NU eerst gratis lid van de Rabobank, via www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Vervolgens ontvang je eind augustus een stembiljet per post en kun je tussen 4 september en 17 september op je favoriete club VV Zeewolde stemmen.