Op maandag 3 juni vindt de tweede algemene ledenvergadering van het seizoen 2018/2019 plaats.

Tijdens deze vergadering zal onder meer de begroting voor het seizoen 2019/2020 worden gepresenteerd.

Het bestuur nodigt alle leden en andere geïnteresseerden van harte uit de ALV bij te wonen, die om 20.00 uur in de kantine van de vereniging aanvangt.

Agenda:

Aankomende zaterdag 11 mei houdt het bestuur weer inloopspreekuur van 10.00-11.00 uur in de bestuurskamer.

Met het houden van een inloopspreekuur wil het bestuur iedereen die daaraan behoefte heeft in de gelegenheid stellen met haar in gesprek te gaan. Tijdens het inloopspreekuur zijn alle leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers met vragen en/of ideeën aan het bestuur van harte welkom.

Zaterdag is de leukste dag van de week, horen wij onze leden regelmatig zeggen. Op de vereniging is de zaterdag daarnaast de meest hectische dag van de week met de meeste spelers en vrijwilligers actief en veel leden/supporters van omliggende verenigingen te gast. Het bestuur streeft er dan ook naar op de zaterdag met tenminste één bestuurslid aanwezig/aanspreekbaar te zijn. Omdat de bestuursleden niet op alle plaatsen tegelijk kunnen zijn, ervaren wij dat onze aanwezigheid niet altijd voor iedereen zichtbaar is.

Met het houden van een inloopspreekuur wil het bestuur iedereen die daaraan behoefte heeft in de gelegenheid stellen met haar in gesprek te gaan. Tijdens het inloopspreekuur, die om te beginnen elke 2e zaterdag van de maand zal plaatsvinden, zijn alle leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers met vragen en/of ideeën aan het bestuur van harte welkom.

Sinds deze week staan er 2 oranje PETman’s in de kantine van VV Zeewolde voor de opvang en recycling van onze PETflessen. Bijna alle drankjes (behalve koffie en bier) worden in PET-flessen verkocht. Een grote wekelijkse afvalstroom. En als we de petflessen nu kunnen scheiden van het restafval…..
Recyclen is goed voor het milieu. Hoe meer plastic verpakkingsafval we gescheiden inleveren, hoe meer we kunnen gebruiken om er nieuwe producten en verpakkingen van te maken. Daardoor hoeven we geen nieuw plastic te maken. En hebben we minder fossiele grondstoffen nodig zoals olie en besparen we op energie en uitstoot van CO2.

Enkele weken geleden berichtten wij je over de overgang van de ledenadministratie en de incasso van de contributies naar het systeem van Sportlink.
De eerste definitieve incasso van de contributie via alleen het nieuwe incassosysteem zal rond 5 maart aanstaande plaatsvinden.

Ben jij altijd al gek op mode? Gaat jouw hart sneller kloppen van haute couture? Altijd al een walking closet gewild?
Ja? Dan ben je klaar voor de kledingcommissie!!

We zijn hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers die mede zorg willen dragen dat onze voetballers, trainers en leiders er tip top bij lopen.

Onze vereniging heeft het afgelopen jaar met succes de wedstrijdzaken ondergebracht in Sportlink. Zo komen onder meer de uitslagen van de competitiewedstrijden via de wedstrijdzakenapp snel en rechtstreeks bij de knvb terecht.

Energieverbruik, Klimaatakkoord, Energiekosten, Zon- en windenergie, LED-verlichting, subsidies. Hoe zit dit eigenlijk bij VV Zeewolde ?

Goed, redelijk. Het kan beter. We doen wat we kunnen doen, binnen de financiële mogelijkheden en grenzen en door gebruik maken van subsidies, specifiek voor sportverenigingen en algemene subsidies. Het zijn investeringen in energiebesparende maatregelen, die geld kosten en samen met de lagere verbruikskosten de komende jaren helaas nog tot vergelijkbare energiekosten (lees: dezelfde bedragen) zullen leiden. Jaarlijks zijn onze kosten ca € 28.000, ruim € 2.300 per maand !

Op veler verzoek en door een actieve, enthousiaste inzet van de kantinecommissie is de kantine vanaf maandag 14 januari, m.u.v. de woensdag, ook tijdens de vroege trainingsuren geopend.

Op de nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2019 werd Richard Suijk benoemd tot Erelid en Jasper van Scherrenburg tot Speler van Verdienste van VV Zeewolde.