VV Zeewolde

Voor ons VR1 team van VVZ kunnen we nog een aantal voetbalsters gebruiken.

Dit team is vanaf 17 jaar en traint elke woensdag avond van 19:00 tot 20:00 en speelt op de zaterdag een wedstrijd.
Veel of weinig ervaring, iedereen is welkom om mee te doen! We trainen en spelen serieus, met het plezier erin voorop!

Hallo mijn naam is Shanel Smid, ik ben 17 jaar en speel bij Pec Zwolle.

Van jongs af aan wou ik altijd al op voetbal. Ik ging altijd al kijken bij mijn broers die al speelde bij VvZeewolde. Toen ik eindelijk mijn zwemdiploma A en B gehaald had mocht ook ik eindelijk op voetbal, waar ik terecht kwam in de F9 bij Vvzeewolde. In dit jaar merkte ik al gauw dat ik er erg veel plezier in had. Tot mijn verassing zat ik twee jaar later opeens in de E2. Dat was best wel speciaal om als meisje in de selectie te spelen.
Het jaar erna werd ik plotseling verrast met een brief van de KNVB, ik mocht meedoen met een selectiewedstrijd voor een regionaal team. Op dat moment had ik zelf niet door wat dat eigenlijk betekende. Zo begon het echte avontuur. Na heel veel trainingen en wedstrijden bij zowel Vvzeewolde als bij de KNVB belande ik in het tweede jaar C1. In dit jaar werd ik uitgenodigd voor selectie trainingen bij Pec Zwolle. Na twee trainingen en een wedstrijd werd ik afgewezen. Ook bij de KNVB eindigde het dat jaar voor mij.

Wil je als meisje/vrouw voetballen, dat kan bij VV Zeewolde!

Zaalvoetbalteam VR1
De dames van het zaalvoetbalteam spelen op de maandagavond. In het programma vind je terug waar zij hun wedstrijden spelen. De thuiswedstrijden spelen ze in sporthal De Horst.

Recreanten Dames
Elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur kun je aansluiten bij het recreantenteam van de dames. Het belangrijkste is om plezier te beleven aan het voetbal, of je nu veel of weinig ervaring hebt als voetbalster.

Onze sponsoren