Voetbal, iets voor jou?

Wil je als meisje/vrouw voetballen, dat kan bij VV Zeewolde!

Zaalvoetbalteam VR1
De dames van het zaalvoetbalteam spelen op de maandagavond. In het programma vind je terug waar zij hun wedstrijden spelen. De thuiswedstrijden spelen ze in sporthal De Horst.

Recreanten Dames
Elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur kun je aansluiten bij het recreantenteam van de dames. Het belangrijkste is om plezier te beleven aan het voetbal, of je nu veel of weinig ervaring hebt als voetbalster.

Meisjesvoetbal
De jongere meisjes spelen vooral tussen de jongens in een gemengde competitie. Van de mini’s tot de B-junioren, voetballen zij met en tegen de jongens.Een aantal meiden spelen in de selectie-teams en sommigen zelfs ook bij een KNVB-regioteam.

Woensdagavond Meiden
Elke woensdag van 18. 00 – 19.00 uur trainen de meiden in de leeftijd van C/D- teams, die niet in een selectieteam spelen.
De meiden kunnen elkaar leren kennen en het doel is om na de winterstop een meidenteam in deze leeftijd te starten.

Heb je interesse, kom gewoon een keer kijken.
Wil je een keer meedoen, laat dat dan weten!