VV Zeewolde

maandag, 19 februari 2018 16:14

Na het teleurstellende gelijkspel tegen DVV 3 februari was daar afgelopen zaterdag 17 februari de tweede helft van de competitie tegen EFC. Belangrijk voor de tweede plek en periode 2. In de aanloop naar deze wedstrijd was er eerst het carnavalsweekeinde. Persoonlijk heb ik daar niets mee maar mijn grote voorbeeld en elftalleider Ron had besloten die zaterdag af te reizen naar de stad van de komende landskampioen. Op dinsdagavond vertelde hij mij zijn belevenissen. Wat mij bij gebleven is dat hij vertelde dat 12 volwassen kerels met een hoed met veren van de Phasiánus cólchicus (beter bekend als de fazanten haan) in polonaise lopen al zingend “de kneu, de kneu, de kneu de kneu enz. en dan afsluiten met omdat het een trekvogel is met “trekken trekken, trekken enz. Ik stel voor dat we dit met het elftal ook gaan doen in Spa tijdens ons uitje. Maken we kennis met de witte jassen en een busje wat ons komt ophalen in Belgie.

vrijdag, 09 februari 2018 08:04

Aan het einde van het seizoen stopt Jacco Meiling als trainer van het 2e elftal van vv Zeewolde. Jacco nam deze rol aan het begin van het seizoen 2016-2017 over van Mathieu van Heijningen en heeft met het tweede elftal verdienstelijke resultaten behaald, ondanks het grote aantal wisselingen in spelers. Jacco Meiling en vv Zeewolde hebben in de afgelopen jaren een intensieve band opgebouwd waarin lief en leed is gedeeld. Die band zal aan het einde van het seizoen zeker niet worden doorgesneden. Voor het seizoen 2018-2019 legt Jacco zijn prioriteiten bij andere zaken dan het zijn van trainer en coach.

maandag, 05 februari 2018 19:57

Na de Nieuwjaarswedstrijd van oud eerste tegen oud tweede was er naast de trainingen, oefenwedstrijden ook tijd voor ontspanning. Op een zaterdag togen we naar Utrecht en gingen in een onverwarmde grote hal, waarin zand was gelegd op twee speelvelden, voetvolley spelen. Naast het leuke was het ook erg koud. Zo koud dat er om 14.00 uur bij Romero en ikke een Kummelingetje en daarna een paar biertjes in gingen. Jef werd als beste voetvolleijer gekroond en Yasin (met een s) had vele “falruckziehers” die die van Klaus Fischer (voor de jeugd oud Duitse internationaal) lieten verbleken. Onze Noors uitziende blonde centrumverdediger had het het koudst van allemaal. Op de terugweg mocht ik met Tomas (zonder h) als chauffeur en Sander in de auto. Ik nam samen met de boom bastik plaats op de achterbank. Sander sloot deze aan en ik kreeg eerst een Rapper te horen. Gezien de rijstijl van Tomas (nog snel even twee Kummelingetjes naar binnen gegooid) en mijn gegil achterin werd al snel Andre Hazes opgezet. Leuk als ik denk te zijn zei ik tegen Sander “heb je ook  Koos Alberts (denkend aan de nieuwe trainer uit Hierden) en ja hoor daar kwam ik verscheurde  je foto en vele andere kwaliteitsmuziek”. Opgelucht zette ik voet in de kantine.

zondag, 04 februari 2018 20:30

Voor elke kampioen, komt ooit het moment van de waarheid.

Helden worden geboren, kampioenen staan op.

Krachttraining 2018

Wil je meedoen, stuur dan een mail naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vrijdag, 02 februari 2018 19:01

Ons bereikte het droevige bericht dat Erik Kamphorst zijn strijd tegen ALS heeft verloren. In een facebook bericht meldt zijn vrouw Esther dat Erik woensdag 31 januari is overleden. Erik is 51 jaar oud geworden. 

Erik was vanaf 2006 speler bij vv Zeewolde tot ALS het voetballen onmogelijk maakte. 26 jaar heeft hij kunnen voetballen. Bij Zeewolde heeft hij zijn laatste doelpunt gemaakt en zijn laatste minuten gespeeld. Bij de laatste thuiswedstrijd van het 1e elftal in het vorige kalenderjaar was Erik in zijn speciale rolstoel nog aanwezig, omgeven door zijn supporters. We wensen Esther, de kinderen en allen die om Erik heen stonden veel sterkte in de komende tijd. 

dinsdag, 30 januari 2018 07:53

In het nieuwe jaar 2018 beginnen we met algemene krachttraining voor een nieuwe groep.  Momenteel trainen we al met een aantal spelers (groep gevorderden). We starten met een beginnersgroep op de woensdag middag .De ontwikkeling en resultaten zijn erg goed. De algemene krachttraining is dan ook een aanvulling op de doelsport (voetbal).

Visie – Missie

  • Het doel is om de fitheid te vergroten, en hierdoor de belastbaarheid te kunnen verhogen;
  • Het behouden van ambitie;
  • Een springplank voor een sportcarrière met betere prestaties, gezonder leven, minder blessures, meer creativiteit, meer plezier.

De beginnersgroep start op woensdag 7 februari, in het sportcentrum (Eikenlaan 92).  

woensdag, 24 januari 2018 14:23

Super opbrengst! Iedereen bedankt.


 Bestuur VV Zeewolde

maandag, 22 januari 2018 19:51

Zaterdag 20 januari heeft JO13-1 nog een extra beloning mogen ophalen voor de prestatie van het afgelopen seizoen. 

JO13 1

Bij het Sportgala Zeewolde werd het team uitgeroepen tot sportploeg van het jaar in de categorie junioren. Dat is mooi want bij het voetballen beginnen de junioren eigenlijk pas bij JO15. Een extra compliment dus. Het team werd kampioen in de hoofdklasse en promoveerde naar de 3e divisie. Een prachtige prestatie en een echt teamresultaat. De bloemen waren meer dan terecht voor onze JO13-1 meisjes en jongens. 

 

 

vrijdag, 19 januari 2018 12:05

Met de komst van Peter Epe naar Zeewolde is het bestuur er in geslaagd op korte termijn een opvolger te vinden voor Mathieu van Heijningen.

Peter is bezig aan zijn laatste seizoen van in totaal 5 seizoenen bij Hierden en heeft een lang verleden bij DVS Ermelo. Na het aangekondigde vertrek bij Hierden is vanuit Zeewolde contact gezocht met Peter. De gevoerde gesprekken met bestuur, Technische Commissie en de spelersraad van het 1e elftal waren onverdeeld positief. De ambitie van de club, de goede organisatie, omvang en up-to-date accommodatie spraken Peter aan. Partijen vonden elkaar snel op het gebied van ambitie en visie.

dinsdag, 16 januari 2018 12:34

Een gemene vlaggenist is niet bijzonder. Een eerlijke wel.
Citaat uit het boek niet zeiken, voetballen van Bas Nijhuis.

Mijn laatste stukkie dateert weer van vorig jaar. Tot nu is er (te)veel gebeurd om overal over te schrijven maar ik ga het wel proberen. In 2017 ben ik wezen kijken naar het tweede in Hierden. Ik denk wel eens in de vierde klasse lopen er soms “gekken” rond, in en om het veld, maar wat ik daar mee maakte overtrof alles. Hullie brachten aan het eind van de tweede helft een “uit de kluiten gewassen jongen in” die schopte naar alles wat bewoog volgens mij zelfs de, niet zoveel bewegende, scheids. Na afloop zelfs een opstootje van een kale hooligan met onze keeper (of doelverdediger). Stond ik, met een supporter van Zeewolde, nog te rukken en te trekken ook in de massa. Ik heb van velen gehoord dat ik de structuur binnen de vereniging nog niet goed begrepen had en sommige zaken fake nieuws waren. Ik heb hier over een prettig gesprek gehad met de voorzitter van de businessclub. Ik zal mijn leven/ schrijven proberen te verbeteren.

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Agenda

2e Flevo Finance FIFA-17 toernooi
zaterdag 03 maart
Aanvang: 00:00
Paasfeest mini’s en F-pupillen
dinsdag 27 maart
Aanvang: 00:00
ING schoolvoetbaltoernooi
vrijdag 13 april
Aanvang: 00:00
Berwick Uitwisseling (27 mei - 2 juni)
zondag 27 mei
Aanvang: 00:00
Kampioenen dag
woensdag 30 mei
Aanvang: 00:00

Komende Wedstrijden VVZ 1

DVOV 1 - VVZ 1
zaterdag 03 maart
Aanvang: 14:30

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT

Top 5 na 11 wedstrijden:

Romero

 

1 Romero Butz 6.63
2 Pieter Blom 6.52
3 Thomas Butz 6.36
4 Rutger de Vries 6.24
5 Hessel Korthuis 6.06

Stand bijgewerkt 16-02-2018

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Aanmelden Nieuwsbrief