VV Zeewolde

vrijdag, 04 oktober 2019 06:19

Ook dit jaar vindt de Week van de Scheidsrechter weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week willen de KNVB, ARAG en VV Zeewolde zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen we natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

dinsdag, 01 oktober 2019 05:30

De afgelopen weken zijn de lotenboekjes uitgedeeld en hebben wij verschillende enthousiaste verhalen gehoord. De eerste ingevulde lotenboekjes zijn inmiddels ingeleverd.

maandag, 30 september 2019 08:05

Enige tijd geleden konden spelers van de JO11 t/m 13 zich opgeven om ballenjongen te zijn in het Yanmar stadion te Almere.
Deze zaterdag was het de tweede maal dat spelers van VV Zeewolde ballenjongen konden zijn. En deze keer was het de beurt aan Jamal, Milan en Rinse uit de JO11, en ook aan een neefje van Milan, Jop die zelf in de JO11-3 van de Veensche Boys speelt(hij is later in het seizoen trouwens een tegenstander van de teams JO11-9 en JO11-10). Hem hebben we ook maar een shirt van VV Zeewolde laten aan trekken en is langs de lijn gaan staan namens Zeewolde.

maandag, 16 september 2019 09:04

Op donderdagavond 12 september was de A-selectie van vv Zeewolde te gast bij hoofdsponsor Sportique.

Na een introductie door bestuurslid Laine den Hollander, sprak Siemon Meijer namens Sportique zijn waardering uit voor de manier waarop het 1e elftal vorig seizoen heeft gepresteerd en zich heeft gepresenteerd. De manier waarop de vereniging zich presenteert is volgens Meijer uniek. Waar Laine den Hollander de ambitie voor dit seizoen in het midden liet, was er voor Siemon Meijer geen twijfel: Zeewolde 1 moet gaan voor een plek in het linker rijtje. Dat past bij de vereniging en dat past bij de kwaliteit van het elftal.

maandag, 16 september 2019 08:39

Afgelopen week konden spelers vanaf de JO11 tot en met JO13 zich opgegeven om ballenjongen of ballenmeisje te zijn bij Almere City. Uiteindelijk hebben 5 spelers zich opgegeven om naar het Yanmar Stadion te gaan, verspreidt over twee weekenden.

Dit weekend was het de beurt aan drie spelers van VV Zeewolde om ballenjongen te zijn bij de wedstrijd Jong Almere City tegen DOVO. Thijs, Tim en Merlijn werden bij binnenkomst geïnstrueerd door de materialen koning van Almere City. Tevens kregen zij toegang tot de kleedkamers, het veld en werden zij beloond met een tegoedbon en een foto met de spits Nick Venema (gehuurd van Jong FC Utrecht).

zondag, 15 september 2019 12:37

Voetbal is ontspanning,
je kunt niet jong genoeg beginnen.
Voetbal is tegen je verlies kunnen,
voetbal is proberen te winnen.

Iedere zaterdagochtend is er sinds dit seizoen om 9 uur op het boardingsveld de traingingsstart van een bijzondere leeftijdscategorie. Het gaat om het jongste clubje van VV Zeewolde, de JO5. 15 jongens en meisjes van 2, 3 of 4 jaar zetten zich volledig in om te leren wat voetbal inhoudt. Dit gaat gepaard met zweet, een lach en af een toe en traan.
Met papa, mama, oom, tante, broer, zus, opa en/of oma langs de lijn is er bewondering en een bemoedigend woord voor iedereen.

vrijdag, 13 september 2019 16:26

Kom je uit de richting Nijkerk of Amersfoort ? Houd rekening met 5 – 15 minuten extra reistijd door de afsluiting van de Spiekweg (N705) naar Zeewolde. Omleiding is aangegeven met borden en op dit bijgevoegd kaartje.

dinsdag, 27 augustus 2019 06:44

Op zaterdag 14 september is er weer de traditionele startdag vaan VV Zeewolde op sportpark De Horst.

Het programma voor die dag ziet er als volgt uit:

8:00 uur Ontbijt voor genodigden  Bestuurskamer VV Zeewolde 
8:30 uur  Aanvang maken teamfoto's olv Michel Zrour  Locatie volgt 
9:00 - 12:00 uur  Informatiemarkt voor leden
Aanwezig zijn commissies, het bestuur en TIFO VVZ 
Op het terras 
9:00 - 12:00 uur Speciale Votbaldarts Hoofdveld
9:30 - 10:30 uur  Clinic voor de JO5, JO6, JO7 en JO8  door 1e elftal spelers  Hoofdveld 
10:30 - 11:30 uur Clinic voor JO9, JO10 & JO11 door 1e elftal spelers Hoofdveld
12:30 uu Lunch voor deelnemende vrijwilligers Kantine
18:00 - 23:00 uur Feestavond Kantine
zaterdag, 17 augustus 2019 06:21

Voorzitter Freerk Smit heeft het bestuur laten weten dat hij na twee mooie termijnen als voorzitter van VV Zeewolde, de voorzittershamer graag aan iemand anders overdraagt.

Behalve de termijn van voorzitter Freerk Smit lopen aan het einde van het jaar ook de bestuurstermijnen van Ger Blom (bestuurslid facilitaire zaken) en Jan van Middelaar (penningmeester) af.

vrijdag, 16 augustus 2019 13:21

Het kan allemaal niet op! Of toch wel ?

Wat was het ongelofelijk gezellig het afgelopen seizoen in de kantine, vindt u ook niet?
Recordomzetten werden gedraaid, muziek werd woord voor woord meegezongen, de bier tappen klaagde al van het spierpijn en de mooiste verhalen werden gedeeld met elkaar.

In de kantine komen spelers, ouders, bezoekers, familieleden, vrijwilligers, gerenommeerde namen vanuit de club en bestuursleden samen om het te hebben over koetjes, kalfjes en voetbal. Het gebral van het lachen torent regelmatig hoger dan de muziek. U denkt vast net als ik: wat een mooie voetbalvereniging hebben wij toch?!

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Toernooi Informatie VVZ

Komende Wedstrijden VVZ 1

Geen evenementen

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Onze sponsoren