VV Zeewolde

dinsdag, 09 april 2019 07:13

Voor de donderdagavond zijn we op zoek naar 2 personen die 1 keer per 4 a 5 weken een dienst zouden willen draaien.

Voor de zaterdagen zoeken we ook naar 2 personen die mee willen draaien in een team op een ochtend of middag. Dit kan zowel voor de keuken als de bar zijn, je kunt je voorkeur aangeven.

Lijkt het je leuk en wil je je inzetten voor de club, neem dan contact op met onze vrijwilligerscoordinator Karla Reinhart op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vrijdag, 15 maart 2019 10:08

Lekker voetballen, plezier maken met (nieuwe) voetbalvrienden en genieten van de topsfeer; dat zijn de Clubvoetbaldagen bij VV Zeewolde. Het thema dit jaar is Brazilië. Je gaat kennismaken met de Braziliaanse sferen en hoe de topspelers uit dit land trainen. En natuurlijk zit er een toernooi in het programma. Dit jaar zijn de Clubvoetbaldagen op 22, 23 en 24 juli.

Mis de vroegboekactie niet
Wegens succes is de speciale actie voor snelle inschrijvers met twee weken verlengd t/m 31 maart! Schrijf je je in voor 31 maart dan worden namelijk Naam + rugnummer (t.w.v. €12,50) kosteloos gedrukt op het shirt. Zo loop je straks echt in een uniek en stoer shirt tijdens de dagen in juli.

dinsdag, 12 februari 2019 11:46

In de voorbereiding naar het volgende seizoen worden gesprekken gevoerd met een groot aantal spelers. Bijna alle spelers uit de huidige A-selectie hebben aangegeven door te gaan voor een plek in de A-selectie. Tot nu toe heeft geen enkele speler aangegeven niet door te gaan. Nog niet iedereen heeft een definitieve keuze gemaakt. Zeewolde kiest voor een selectie met mannen die in Zeewolde wonen, uit Zeewolde komen of in het verleden de jeugdopleiding van vv Zeewolde hebben gevolgd.

maandag, 11 februari 2019 13:17

Van 22 t/m 24 juli organiseert VV Zeewolde voor jongens én meisjes uit de omgeving van Zeewolde de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie. Alles in de Braziliaanse voetbalsfeer.

3 dagen plezier en lekker thuis slapen
Het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma (incl. Copa America toernooi) zorgt ervoor dat elke deelnemer zich volop kan ontwikkelen tijdens deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar om ook van de middagtraining optimaal te genieten.

Snelle Kanjer Actie
Voor alle snelle inschrijvers is er een te gekke actie. Naam + rugnummer (t.w.v. €12,50) worden namelijk kosteloos gedrukt op je shirt. Zo heeft iedere voetballer zijn/haar unieke voetbalshirt! Lees alles over de voetbaldagen via Club Voetbal dagen in Zeewolde .

Inschrijving geopend!
VV Zeewolde organiseert dit drie daagse voetbalfeest voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar uit de regio, om in te schrijven bij VV Zeewolde hoef je geen lid te zijn en alle vriendjes/vriendinnetjes kunnen meedoen! Schrijf je in via Aanmelden Club Voetbaldagen .

zondag, 10 februari 2019 19:22

De A-selectie wordt volgend seizoen versterkt met een oude bekende. Denilçon Ramazan (24) kiest voor vv Zeewolde. Denilçon vertrok in 2015 naar VVOG om de uitdaging aan te gaan op een hoger niveau te voetballen. In de 2 seizoenen bij VVOG speelde Denilçon 3 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van VVOG. Een doorbraak op 3e divisie niveau bleek niet haalbaar. Ramazan koos voor een avontuur bij Nunspeet waar hij een vaste 1e elftal speler is geworden. Ook voor het volgend seizoen was een vaste plek in het 1e elftal bij Nunspeet een zeer reëel optie.

donderdag, 31 januari 2019 12:21

Voor het volgende seizoen zijn al de nodige gesprekken gevoerd met spelers uit de huidige A-selectie.

Ronald Hoek, Jasper van Scherrenburg, Roan Fokker en Romero Butz waren de eersten die hebben aangegeven ook volgend seizoen voor een plek in de A-selectie te gaan.

woensdag, 30 januari 2019 12:47

De jongelingen komen eraan .... Luke Zwagerman maakt in de winterstop de overstap van JO-19 naar het 1e elftal.

vrijdag, 18 januari 2019 19:16

Bij vorst trainen en spelen we op kunstgras, bij sneeuw op de velden trainen en spelen we niet. Lees verder voor meer uitleg.... 

maandag, 14 januari 2019 17:40

Aan het einde van het trainingsweekend van de A-selectie van Zeewolde hebben Peter Epe en het bestuur van vv Zeewolde uitgesproken om ook het volgend seizoen met elkaar door te gaan.

Peter Epe: "De gesprekken die zijn gevoerd met (potentiële) spelers hebben mij duidelijk gemaakt dat Zeewolde de stap omhoog wil en kan maken. Ik koester de samenwerking met het bestuur. De intensiteit en verbondenheid is uniek.
De uitdaging om samen onze doelen met de club te realiseren is mede daardoor bij mij heel groot".

maandag, 14 januari 2019 09:53

De toppers van VVZ Ruben, John, Robin en Johan met Luigi (coach) ontvangen de prijs (tweede plaats) van het fluitketelschuiven van de burgemeester.

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Toernooi Informatie VVZ

Komende Wedstrijden VVZ 1

Elspeet 1 - VVZ 1
zaterdag 04 mei
Aanvang: 14:30
VVZ 1 - Reaal Dronten 1
zaterdag 11 mei
Aanvang: 15:00
EZC '84 1 - VVZ 1
zaterdag 18 mei
Aanvang: 14:30
VVZ 1 - EFC '58 1
zaterdag 25 mei
Aanvang: 14:30

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT

Tussenstand na 17 wedstrijden

Ronald low

 

1 Ronald Hoek 6.791
2 Maurizio Sleurink 6.664
3 Hessel Korthuis 6.493
4 Romero Butz 6.464
5 Pieter Blom 6.392

Stand bijgewerkt op 10-4-2019 (min60% gespeeld)

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren