VV Zeewolde

dinsdag, 12 februari 2019 11:46

In de voorbereiding naar het volgende seizoen worden gesprekken gevoerd met een groot aantal spelers. Bijna alle spelers uit de huidige A-selectie hebben aangegeven door te gaan voor een plek in de A-selectie. Tot nu toe heeft geen enkele speler aangegeven niet door te gaan. Nog niet iedereen heeft een definitieve keuze gemaakt. Zeewolde kiest voor een selectie met mannen die in Zeewolde wonen, uit Zeewolde komen of in het verleden de jeugdopleiding van vv Zeewolde hebben gevolgd.

maandag, 11 februari 2019 13:17

Van 22 t/m 24 juli organiseert VV Zeewolde voor jongens én meisjes uit de omgeving van Zeewolde de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie. Alles in de Braziliaanse voetbalsfeer.

3 dagen plezier en lekker thuis slapen
Het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma (incl. Copa America toernooi) zorgt ervoor dat elke deelnemer zich volop kan ontwikkelen tijdens deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar om ook van de middagtraining optimaal te genieten.

Snelle Kanjer Actie
Voor alle snelle inschrijvers is er een te gekke actie. Naam + rugnummer (t.w.v. €12,50) worden namelijk kosteloos gedrukt op je shirt. Zo heeft iedere voetballer zijn/haar unieke voetbalshirt! Lees alles over de voetbaldagen via Club Voetbal dagen in Zeewolde .

Inschrijving geopend!
VV Zeewolde organiseert dit drie daagse voetbalfeest voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar uit de regio, om in te schrijven bij VV Zeewolde hoef je geen lid te zijn en alle vriendjes/vriendinnetjes kunnen meedoen! Schrijf je in via Aanmelden Club Voetbaldagen .

zondag, 10 februari 2019 19:22

De A-selectie wordt volgend seizoen versterkt met een oude bekende. Denilçon Ramazan (24) kiest voor vv Zeewolde. Denilçon vertrok in 2015 naar VVOG om de uitdaging aan te gaan op een hoger niveau te voetballen. In de 2 seizoenen bij VVOG speelde Denilçon 3 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van VVOG. Een doorbraak op 3e divisie niveau bleek niet haalbaar. Ramazan koos voor een avontuur bij Nunspeet waar hij een vaste 1e elftal speler is geworden. Ook voor het volgend seizoen was een vaste plek in het 1e elftal bij Nunspeet een zeer reëel optie.

donderdag, 31 januari 2019 12:21

Voor het volgende seizoen zijn al de nodige gesprekken gevoerd met spelers uit de huidige A-selectie.

Ronald Hoek, Jasper van Scherrenburg, Roan Fokker en Romero Butz waren de eersten die hebben aangegeven ook volgend seizoen voor een plek in de A-selectie te gaan.

woensdag, 30 januari 2019 12:47

De jongelingen komen eraan .... Luke Zwagerman maakt in de winterstop de overstap van JO-19 naar het 1e elftal.

vrijdag, 18 januari 2019 19:16

Bij vorst trainen en spelen we op kunstgras, bij sneeuw op de velden trainen en spelen we niet. Lees verder voor meer uitleg.... 

maandag, 14 januari 2019 17:40

Aan het einde van het trainingsweekend van de A-selectie van Zeewolde hebben Peter Epe en het bestuur van vv Zeewolde uitgesproken om ook het volgend seizoen met elkaar door te gaan.

Peter Epe: "De gesprekken die zijn gevoerd met (potentiële) spelers hebben mij duidelijk gemaakt dat Zeewolde de stap omhoog wil en kan maken. Ik koester de samenwerking met het bestuur. De intensiteit en verbondenheid is uniek.
De uitdaging om samen onze doelen met de club te realiseren is mede daardoor bij mij heel groot".

maandag, 14 januari 2019 09:53

De toppers van VVZ Ruben, John, Robin en Johan met Luigi (coach) ontvangen de prijs (tweede plaats) van het fluitketelschuiven van de burgemeester.

vrijdag, 11 januari 2019 09:41

Met regelmaat constateren wij, de kledingcommissie, dat de coachjassen worden gebruikt tijdens niet voetbal gerelateerde activiteiten.
Dit is NIET de bedoeling. De jas heeft u gekregen in bruikleen van de club en mag alleen bij voetbal gerelateerde activiteiten worden gedragen.
Mocht u stoppen als leider of trainer willen wij de coachjas graag weer terug.

maandag, 17 december 2018 07:37

Op zaterdagmiddag 22 december aanstaande om 13:00 vindt weer de jaarlijkse simultaandamwedstrijd in de voetbalkantine van VV Zeewolde plaats. Hennie de Ruijter zal de strijd aangaan met liefhebbers van de damsport!

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Toernooi Informatie VVZ

Komende Wedstrijden VVZ 1

SEH 1 - VVZ 1
zaterdag 16 februari
Aanvang: 14:30
WZC Wapenveld 1 - VVZ 1
zaterdag 09 maart
Aanvang: 14:30

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT

Tussenstand na 10 wedstrijden

Pieter

 

 1 Pieter 6.921
 2 Ronald 6.885
 3 Maurizio 6.579
 4 Hessel 6.433
 5 Romero 6.297

Stand bijgewerkt op 3-12-2018 (min60% gespeeld)

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren