VV Zeewolde

donderdag, 25 november 2021 05:59

Op dit moment naderen we bij de meeste teams het einde van de najaarscompetitie 2021/2022 bijna alweer. Binnenkort zal ook blijken welke teams kampioen worden in hun poule.
Als het team kampioen geworden is bij een thuis- of uitwedstrijd, dan ontvangen ze van de leiders een kampioenen t-shirt. Dit kan betekenen dat dit eind november of begin december 2021 al aan de orde is voor jullie team.

Om dit praktisch uit te kunnen voeren, is ons verzoek aan jullie:
Als je als leider of leiders weet dat jullie team mogelijk kampioen gaat worden, dit ruim een week van tevoren aan te geven per mail aan Martine van der Molen. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Dan spreken we de maten, een datum en tijd af om de kampioenen t-shirts te overhandigen.

donderdag, 18 november 2021 14:29

40 jaar VV Zeewolde.

Wat is volgens jou het sterkste elftal over al die jaren gezien? Wie was/is in jouw ogen de beste keeper? Welke namen horen er in de achterhoede thuis, wie zou jij een plek geven op het middenveld en wie mag er in de voorhoede niet ontbreken? En wie was/is de beste trainer? Kortom, wie vind jij dat er in het droomelftal van VV Zeewolde absoluut thuishoort?

Je hoeft geen heel elftal in te sturen, maar wel de naam van een speler of spelers met tussen haakjes de positie welke jij voor hem/hen in gedachten hebt.

Doe dat vóór vrijdag 31 december a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Even voor de goede orde: jouw speler(s) moet(en) uiteraard ooit wel voor kortere of langere tijd in het eerste hebben gevoetbald.

maandag, 05 juli 2021 09:08

In verband met groot onderhoud aan de natuur grasvelden van VV Zeewolde verzoeken wij GEEN gebruik te maken van de velden 4 t/m 7 tot na de zomervakantie.

vrijdag, 04 juni 2021 17:23

Vandaag hebben we een start gemaakt met het renoveren van het materiaalhok. Het huidige materiaalhok is grotendeels leeggehaald en verplaatst naar de corridor. De cilinder van het materiaalhok is overgezet naar de corridor, zodat iedereen 'gewoon' bij zijn materialen kan. Vanaf morgen gaat het echt beginnen met de sloop en afvoer van oude materialen.

dinsdag, 01 juni 2021 14:52

Zoals reeds bekend is zal vanaf zaterdag 5 juni de Regiocup van start gaan. De teams die daaraan deelnemen kunnen op vrijdag 4 juni volgens onderstaand schema de teamtas met wedstrijdtenues ophalen.

De uitgifte van de teamtassen zal bij kleedkamer 3 t/m 6 zijn. Wanneer je zelf op dit tijdstip niet kan, probeer dan iemand anders te regelen die voor jou in de plaats komt. Het is erg kort dag en het zou fijn zijn als we zo min mogelijk hoeven te schuiven of ruilen.

woensdag, 19 mei 2021 06:44

Wil jij net zo goed worden als 'onze' Kirsten van de Westeringh? Kom dan voetballen bij VV Zeewolde.

VV Zeewolde organiseert een open training voor meiden van 12 tot 15 jaar. Op zaterdag 29 mei om 12:30 uur tot 14:00 uur.

dinsdag, 11 mei 2021 11:18

De kleding commissie is al weer druk bezig met de voorbereiding van de kleding inname.

  • De leiders krijgen een formulier toegestuurd waarop staat aangegeven wat er in het begin van het seizoen is uitgegeven.
  • De kleding wordt thuis door de leider geteld en de aantallen worden ingevuld op dit formulier.
  • U wordt verzocht om de kleding op het aangegeven tijdstip bij de juiste tafel in te leveren

Mochten er versoepelingen zijn en er weer vriendschappelijke wedstrijden gespeeld kunnen worden tegen andere verenigingen kan kleding aangevraagd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

maandag, 10 mei 2021 06:07

Door het organiseren van diverse activiteiten in de "Corana-periode" waaronder de VVZ-Challenge waarmee je thuis je skills kon verbeteren, de onderlinge toernooien, de Online Voetbalquiz en Loterij, het VoordeelCouponBoekje maar ook bijvoorbeeld de "Hoodie-actie", strijden we mee voor de titel "club van het jaar".

zondag, 11 april 2021 08:15

Op maandag 5 april, tweede paasdag, organiseerde VV Zeewolde een open training voor meisjes van 10 tot 14 jaar. Het weer schoot van een lentezon naar hagelbuien en van een zomerse bries naar flinke sneeuwval. Desondanks spatte het plezier ervan af.

zaterdag, 20 maart 2021 10:15

Maandag 5 april van 11:00 tot 12:30 uur, sportpark De Horst.

VV Zeewolde 40 Jaar

Toernooi Informatie VVZ

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Onze sponsoren