VV Zeewolde

dinsdag, 26 november 2019 12:32

Eind dit jaar gaat de 4e editie van Zeewolde 'K WIS’T van start. Een leuke quiz voor jong en oud waarbij men met een zelf samen te stellen team 75 vragen probeert te beantwoorden.

Deze vragen gaan over het heden en verleden van Zeewolde, maar ook over algemene zaken en sport.

Vorm een team met spelers / leden / vrijwilligers, dan betaalt de vereniging de inlegkosten! Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het vragenboekje wordt per team op vrijdagavond 27 december opgehaald bij Zeewolde Winterwold en met de antwoorden weer ingeleverd op maandagavond 30 december 2019.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website http://www.zeewoldekwist.nl

donderdag, 21 november 2019 08:32

Het is vrijdagmorgen. De kantinecommissie heeft zich weer gebogen over roosters, aanmeldingen, afmeldingen, toezeggingen etc en komt tot de conclusie dat het op zaterdag weer een uitdaging wordt om de grote bar, de kleine bar en de keuken de bemensen. 

Toch lukt het elke keer weer om last minute vrijwilligers te vinden. Iedereen haalt opgelucht adem en de meeste leden merken er niks van. Hoe wordt dat zaterdag 23 november en de 30e en 7 december en ..... blijft het zo gaan of komt er een moment waarop de grote bar niet open gaat, de keuken dicht blijft omdat we het samen niet voor elkaar krijgen om voldoende vrijwilligers te vinden. Dat hoeft niet toch ? 

donderdag, 07 november 2019 12:37

Sinds ruim een jaar heeft VV Zeewolde officieel een eigen Supportersclub TIFO VVZ. Inmiddels al meer dan 50 leden die, met een kleine bijdrage, lid zijn van deze club en de activiteiten van TIFO VVZ graag ondersteunen. Activiteiten met name voor en door onze supporters!

De contributiebijdrage bedraagt € 1,- per maand en wordt automatisch via de maandelijkse contributie van de spelende leden van VV Zeewolde geïncasseerd. De niet-spelende leden, die dus ook geen contributie VV Zeewolde betalen, betalen een jaarlijkse bijdrage van € 12,-. De incasso van dit bedrag zal over 2019 in december 2019 plaats vinden. Daarnaast zal in januari 2020 de contributiebijdrage voor 2020 worden geïncasseerd.

vrijdag, 04 oktober 2019 06:19

Ook dit jaar vindt de Week van de Scheidsrechter weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week willen de KNVB, ARAG en VV Zeewolde zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen we natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

dinsdag, 01 oktober 2019 05:30

De afgelopen weken zijn de lotenboekjes uitgedeeld en hebben wij verschillende enthousiaste verhalen gehoord. De eerste ingevulde lotenboekjes zijn inmiddels ingeleverd.

maandag, 30 september 2019 08:05

Enige tijd geleden konden spelers van de JO11 t/m 13 zich opgeven om ballenjongen te zijn in het Yanmar stadion te Almere.
Deze zaterdag was het de tweede maal dat spelers van VV Zeewolde ballenjongen konden zijn. En deze keer was het de beurt aan Jamal, Milan en Rinse uit de JO11, en ook aan een neefje van Milan, Jop die zelf in de JO11-3 van de Veensche Boys speelt(hij is later in het seizoen trouwens een tegenstander van de teams JO11-9 en JO11-10). Hem hebben we ook maar een shirt van VV Zeewolde laten aan trekken en is langs de lijn gaan staan namens Zeewolde.

maandag, 16 september 2019 09:04

Op donderdagavond 12 september was de A-selectie van vv Zeewolde te gast bij hoofdsponsor Sportique.

Na een introductie door bestuurslid Laine den Hollander, sprak Siemon Meijer namens Sportique zijn waardering uit voor de manier waarop het 1e elftal vorig seizoen heeft gepresteerd en zich heeft gepresenteerd. De manier waarop de vereniging zich presenteert is volgens Meijer uniek. Waar Laine den Hollander de ambitie voor dit seizoen in het midden liet, was er voor Siemon Meijer geen twijfel: Zeewolde 1 moet gaan voor een plek in het linker rijtje. Dat past bij de vereniging en dat past bij de kwaliteit van het elftal.

maandag, 16 september 2019 08:39

Afgelopen week konden spelers vanaf de JO11 tot en met JO13 zich opgegeven om ballenjongen of ballenmeisje te zijn bij Almere City. Uiteindelijk hebben 5 spelers zich opgegeven om naar het Yanmar Stadion te gaan, verspreidt over twee weekenden.

Dit weekend was het de beurt aan drie spelers van VV Zeewolde om ballenjongen te zijn bij de wedstrijd Jong Almere City tegen DOVO. Thijs, Tim en Merlijn werden bij binnenkomst geïnstrueerd door de materialen koning van Almere City. Tevens kregen zij toegang tot de kleedkamers, het veld en werden zij beloond met een tegoedbon en een foto met de spits Nick Venema (gehuurd van Jong FC Utrecht).

zondag, 15 september 2019 12:37

Voetbal is ontspanning,
je kunt niet jong genoeg beginnen.
Voetbal is tegen je verlies kunnen,
voetbal is proberen te winnen.

Iedere zaterdagochtend is er sinds dit seizoen om 9 uur op het boardingsveld de traingingsstart van een bijzondere leeftijdscategorie. Het gaat om het jongste clubje van VV Zeewolde, de JO5. 15 jongens en meisjes van 2, 3 of 4 jaar zetten zich volledig in om te leren wat voetbal inhoudt. Dit gaat gepaard met zweet, een lach en af een toe en traan.
Met papa, mama, oom, tante, broer, zus, opa en/of oma langs de lijn is er bewondering en een bemoedigend woord voor iedereen.

vrijdag, 13 september 2019 16:26

Kom je uit de richting Nijkerk of Amersfoort ? Houd rekening met 5 – 15 minuten extra reistijd door de afsluiting van de Spiekweg (N705) naar Zeewolde. Omleiding is aangegeven met borden en op dit bijgevoegd kaartje.

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Toernooi Informatie VVZ

Komende Wedstrijden VVZ 1

VVOP 1 - VVZ 1
zaterdag 14 december
Aanvang: 14:30
DSV 61 1 - VVZ 1
dinsdag 14 januari
Aanvang: 20:00
VVZ 1 - IJVV 1
zaterdag 18 januari
Aanvang: 15:00

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT

Tussenstand na 8 wedstrijden

Ronald low

 

1 Maurizio 6.931
2 Ronald 6.698
3 Romero 6.543
4 Hessel 6.483
5 Ali 6.478

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Onze sponsoren