VV Zeewolde

maandag, 05 juli 2021 09:08

In verband met groot onderhoud aan de natuur grasvelden van VV Zeewolde verzoeken wij GEEN gebruik te maken van de velden 4 t/m 7 tot na de zomervakantie.

vrijdag, 04 juni 2021 17:23

Vandaag hebben we een start gemaakt met het renoveren van het materiaalhok. Het huidige materiaalhok is grotendeels leeggehaald en verplaatst naar de corridor. De cilinder van het materiaalhok is overgezet naar de corridor, zodat iedereen 'gewoon' bij zijn materialen kan. Vanaf morgen gaat het echt beginnen met de sloop en afvoer van oude materialen.

dinsdag, 01 juni 2021 14:52

Zoals reeds bekend is zal vanaf zaterdag 5 juni de Regiocup van start gaan. De teams die daaraan deelnemen kunnen op vrijdag 4 juni volgens onderstaand schema de teamtas met wedstrijdtenues ophalen.

De uitgifte van de teamtassen zal bij kleedkamer 3 t/m 6 zijn. Wanneer je zelf op dit tijdstip niet kan, probeer dan iemand anders te regelen die voor jou in de plaats komt. Het is erg kort dag en het zou fijn zijn als we zo min mogelijk hoeven te schuiven of ruilen.

woensdag, 19 mei 2021 06:44

Wil jij net zo goed worden als 'onze' Kirsten van de Westeringh? Kom dan voetballen bij VV Zeewolde.

VV Zeewolde organiseert een open training voor meiden van 12 tot 15 jaar. Op zaterdag 29 mei om 12:30 uur tot 14:00 uur.

dinsdag, 11 mei 2021 11:18

De kleding commissie is al weer druk bezig met de voorbereiding van de kleding inname.

  • De leiders krijgen een formulier toegestuurd waarop staat aangegeven wat er in het begin van het seizoen is uitgegeven.
  • De kleding wordt thuis door de leider geteld en de aantallen worden ingevuld op dit formulier.
  • U wordt verzocht om de kleding op het aangegeven tijdstip bij de juiste tafel in te leveren

Mochten er versoepelingen zijn en er weer vriendschappelijke wedstrijden gespeeld kunnen worden tegen andere verenigingen kan kleding aangevraagd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

maandag, 10 mei 2021 06:07

Door het organiseren van diverse activiteiten in de "Corana-periode" waaronder de VVZ-Challenge waarmee je thuis je skills kon verbeteren, de onderlinge toernooien, de Online Voetbalquiz en Loterij, het VoordeelCouponBoekje maar ook bijvoorbeeld de "Hoodie-actie", strijden we mee voor de titel "club van het jaar".

zondag, 11 april 2021 08:15

Op maandag 5 april, tweede paasdag, organiseerde VV Zeewolde een open training voor meisjes van 10 tot 14 jaar. Het weer schoot van een lentezon naar hagelbuien en van een zomerse bries naar flinke sneeuwval. Desondanks spatte het plezier ervan af.

zaterdag, 20 maart 2021 10:15

Maandag 5 april van 11:00 tot 12:30 uur, sportpark De Horst.

woensdag, 03 maart 2021 07:41

De 4x4-competitie wordt elke vrijdagmiddag gespeeld bij VV Zeewolde. De opzet is om de jonge voetballertjes spelenderwijs in verschillende samenstellingen drie partijen van 15 minuten te laten spelen. Op deze manier leren ze in kort tijdsbestek veel andere kinderen kennen. Aan het einde van elke maand worden de in de verschillende partijtjes verzamelde punten opgeteld. De prijsuitreiking vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand.

zondag, 21 februari 2021 12:53

Wat missen we de zaterdagmiddag, de trainingsavonden en het onderlinge vertier. Om die reden organiseerde wij, het tweede elftal van de plaatselijke voetbalvereniging Zeewolde, een nieuwjaarsborrel om elkaar toch weer eens te zien! Nadat in het najaar een quiz werd gehouden, was het nu tijd voor een borrel. 

We hadden ondertussen gehoopt om allang weer aan het voetballen te zijn. Nu blijkt er echter iets te zijn dat langer duurt dan dat Roan de andere kant van het veld bereikt, de coronastop. Met een paar jongens ontstond het idee om de borrel te houden in combinatie met een bierpakket. Door een mooi samengesteld pakket van de Mitra zijn we door Zeewolde, Lelystad en Harderwijk gereden om de pakketten bij iedereen te bezorgen. Blijkt het niet dat een aantal druk aan het werk waren en hun lieve moeders nog open deden.

VV Zeewolde 40 Jaar

Toernooi Informatie VVZ

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Onze sponsoren