VV Zeewolde

woensdag, 03 maart 2021 07:41

De 4x4-competitie wordt elke vrijdagmiddag gespeeld bij VV Zeewolde. De opzet is om de jonge voetballertjes spelenderwijs in verschillende samenstellingen drie partijen van 15 minuten te laten spelen. Op deze manier leren ze in kort tijdsbestek veel andere kinderen kennen. Aan het einde van elke maand worden de in de verschillende partijtjes verzamelde punten opgeteld. De prijsuitreiking vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand.

zondag, 21 februari 2021 12:53

Wat missen we de zaterdagmiddag, de trainingsavonden en het onderlinge vertier. Om die reden organiseerde wij, het tweede elftal van de plaatselijke voetbalvereniging Zeewolde, een nieuwjaarsborrel om elkaar toch weer eens te zien! Nadat in het najaar een quiz werd gehouden, was het nu tijd voor een borrel. 

We hadden ondertussen gehoopt om allang weer aan het voetballen te zijn. Nu blijkt er echter iets te zijn dat langer duurt dan dat Roan de andere kant van het veld bereikt, de coronastop. Met een paar jongens ontstond het idee om de borrel te houden in combinatie met een bierpakket. Door een mooi samengesteld pakket van de Mitra zijn we door Zeewolde, Lelystad en Harderwijk gereden om de pakketten bij iedereen te bezorgen. Blijkt het niet dat een aantal druk aan het werk waren en hun lieve moeders nog open deden.

woensdag, 16 december 2020 18:34

Binnenkort verkrijgbaar: VVZ Badslippers!

Het assortiment van onze fanartikelen wordt binnenkort uitgebreid met echte VVZ Badslippers. Wie wil die nou niet hebben! Een absoluut collectors item, die in een beperkte oplage (op=op) geleverd gaat worden.
We verwachten dat de slippers voor de kerstdagen binnen zijn en om zeker te zijn dat je ze niet mist kan je deze in de voorverkoop aanschaffen.

bestellen

woensdag, 14 oktober 2020 17:09

Afgelopen week, 3 t/m 11 oktober, was het weer de week van de scheidsrechter. Tijdens deze week staan we stil bij diegenen het onder andere mogelijk maken om wedstrijden te spelen en spreken wij onze waardering voor hen uit. Wij zijn ontzettend blij en trots op onze scheidsrechters.

Helaas dit jaar geen uitgebreide foto momenten, bloemen of bierpakketten. Ondanks het feit dat we onze scheidsrechters dit jaar niet uitgebreid in het zonnetje kunnen zetten willen wij stilstaan bij al onze scheidsrechters. Onze scheidsrechter hebben ook dit jaar een passende attentie ontvangen, of zullen deze ontvangen zodra er weer wedstrijden worden gespeeld.

Scheidrechts: Bedankt! Bedankt dat jullie er week in, week uit voor de leden zijn!Scheids 2

maandag, 28 september 2020 12:46

Het eerste 4 tegen 4 toernooi van dit voetbalseizoen was spannend!

De kinderen hebben vier vrijdagen de tijd gehad om elkaar te leren kennen & uit te maken wie er met de beker vandoor ging.

De derde plek was voor Jesse Snabel. Er waren maar liefst drie nummers twee met evenveel punten: Roan van Beinum, Daley de la Mar en Ties Gerrits. Vigo van Elsland is de winnaar geworden!

vrijdag, 18 september 2020 21:33

Meer dan 20 wedstrijden op sportpark de Horst onder waarschijnlijk ideale weersomstandigheden.

Een willekeurige greep uit het programma:

Het is misschien een beetje koud bij de start om 8.30 met onder andere JO12-2 tegen Unicum en JO11-5 tegen Elspeet JO11-1.
Om 9.00 onze allerkleinsten op het boarding veld en de JO6. Gevolgd door JO15-5 tegen SDV Barneveld JO15-4 om 10.00.

donderdag, 06 augustus 2020 07:24

De voorbereidingen voor seizoen 2020-2021 zijn in volle gang.

Hierbij het uitgifteschema welk team wanneer de spullen op kan halen. Let goed op, want de tijden kunnen per tafel verschillen.

Mocht je als trainer/leider zelf niet in de gelegenheid zijn om op het aangegeven moment te komen, kijk dan of iemand anders van jouw team de spullen eventueel op zou kunnen komen halen.

zondag, 17 mei 2020 19:52

Het moest nog even op zich wachten, maar de winnaars vanuit de J07, J08 en J09 zijn ook bekend. En niet zomaar winnaars. Liefst vier winnaars vanuit de mini-competitie (J07 en J08) en één winnares vanuit de J09.

zondag, 17 mei 2020 19:51

De kleding commissie is al weer druk bezig met de voorbereiding van de kleding inname.

We gaan de kleding inname dit jaar anders doen ivm de corona.

  • De leiders krijgen een formulier toegestuurd waarop staat aangegeven wat er in het begin van het seizoen is uitgegeven.
  • De kleding wordt thuis door de leider geteld en de aantallen worden ingevuld op dit formulier.
  • U wordt verzocht om de kleding op het aangegeven tijdstip in de aangegeven kleedkamer neer te zetten.
  • Hierbij graag het ingevulde formulier op de wastas neerleggen.
donderdag, 23 april 2020 07:15

Ben je er klaar voor?

Challenge nummer 20 staat weer voor jou klaar. Doe jij mee!

Toernooi Informatie VVZ

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Onze sponsoren