VV Zeewolde

zondag, 26 juni 2022 18:05

Nog enkele dagen, dan is het 30 juni 2022, het officiële einde van een voetbalseizoen, een boekjaar, een jubileumjaar. Ons jubileumjaar. 40 jaar alweer. Een prachtig jaar. We sluiten het af, met vele hoogtepunten.

Met een kleine onderbreking mochten we ook weer voetballen. Een heel seizoen, beker en competitie, winst en verlies, promotie en degradatie. En tenslotte nog mooie toernooien. En daarnaast natuurlijk nog vele jubileum-activiteiten en andere activiteiten. Het zit erop. Het voetbalseizoen zit er (bijna) op.

Met onze traditionele vrijwilligers BBQ willen wij alle vrijwilligers, leiders, trainers, coördinatoren, scheidsrechters maar ook de diverse commissieleden bedanken voor hun (vrijwillige) inzet. Onze vrijwilligers zijn het cement van de vereniging. Zonder onze vrijwilligers, geen vereniging.

maandag, 13 juni 2022 05:19

Het seizoen 2021-2022 loopt ten einde. De kledingcommissie is achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereiding van de kleding inname.
Hieronder vind je het tijdschema wanneer de spullen ingeleverd moeten worden en waar je rekening mee moet houden. We staan bij kleedkamer 18 t/m 21.

We verzoeken je om kleding (trainingspakken, inloopshirts, jassen etc.) gewassen in te leveren? Spelerstassen ook graag schoonmaken.
Trainers die volgend seizoen geen training meer geven moeten ook hun jas, trainingspak, t-shirt en de sleutel van het materialenhok inleveren.

Graag onderstaande aandachtspunten opvolgen:

  • Kom op tijd! Indien je zelf niet in de gelegenheid bent om op het juiste tijdstip langs te komen, regel dan vervanging.
  • ALLE kleding dient gewassen ingeleverd te worden, dus ook coachjassen.
  • Kledingaantallen graag controleren a.d.h. van het inhoudslabel wat aan de teamtas hangt. Controleer ook de inhoud van de spelerstassen! Voor de juiste aantallen kunt u ook altijd mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kleding of spullen die beschadigd zijn, graag apart aanbieden.
  • Teamtas graag schoonmaken.
  • Waterzakken schoonmaken door deze een nachtje met een paar druppels chloor te laten staan, daarna met een borstel even schoonmaken en goed laten drogen
  • Alle inspeelballen ook inleveren.
zaterdag, 04 juni 2022 09:22

VV Zeewolde heeft de staf van het 1e elftal voor komend seizoen afgerond. Eerder werden de nieuwe hoofdtrainer Carl Aventurin en keeperstrainer Sjoerd Rijper al bekendgemaakt en vandaag komen daar de twee assistent-trainers bij. Gary Watson fungeerde de tweede seizoenshelft al als interim assistent-trainer en gaat deze functie komend seizoen permanent invullen. Daarnaast wordt Bart Uil toegevoegd als tweede assistent-trainer om de staf te completeren.

Gary is binnen en ook buiten Zeewolde een bekendheid en zal geen introductie behoeven, Bart zal daarentegen bij het merendeel een onbekende zijn. Bart is 38 jaar en heeft zijn roots liggen in Swifterbant, meer specifiek bij Swift’64. Hier speelde hij maar liefst negentien seizoenen in het eerste elftal en trainde al tijdens zijn actieve voetbalcarrière verscheidende teams.

donderdag, 25 november 2021 05:59

Op dit moment naderen we bij de meeste teams het einde van de najaarscompetitie 2021/2022 bijna alweer. Binnenkort zal ook blijken welke teams kampioen worden in hun poule.
Als het team kampioen geworden is bij een thuis- of uitwedstrijd, dan ontvangen ze van de leiders een kampioenen t-shirt. Dit kan betekenen dat dit eind november of begin december 2021 al aan de orde is voor jullie team.

Om dit praktisch uit te kunnen voeren, is ons verzoek aan jullie:
Als je als leider of leiders weet dat jullie team mogelijk kampioen gaat worden, dit ruim een week van tevoren aan te geven per mail aan Martine van der Molen. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Dan spreken we de maten, een datum en tijd af om de kampioenen t-shirts te overhandigen.

donderdag, 18 november 2021 14:29

40 jaar VV Zeewolde.

Wat is volgens jou het sterkste elftal over al die jaren gezien? Wie was/is in jouw ogen de beste keeper? Welke namen horen er in de achterhoede thuis, wie zou jij een plek geven op het middenveld en wie mag er in de voorhoede niet ontbreken? En wie was/is de beste trainer? Kortom, wie vind jij dat er in het droomelftal van VV Zeewolde absoluut thuishoort?

Je hoeft geen heel elftal in te sturen, maar wel de naam van een speler of spelers met tussen haakjes de positie welke jij voor hem/hen in gedachten hebt.

Doe dat vóór vrijdag 31 december a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Even voor de goede orde: jouw speler(s) moet(en) uiteraard ooit wel voor kortere of langere tijd in het eerste hebben gevoetbald.

maandag, 05 juli 2021 09:08

In verband met groot onderhoud aan de natuur grasvelden van VV Zeewolde verzoeken wij GEEN gebruik te maken van de velden 4 t/m 7 tot na de zomervakantie.

vrijdag, 04 juni 2021 17:23

Vandaag hebben we een start gemaakt met het renoveren van het materiaalhok. Het huidige materiaalhok is grotendeels leeggehaald en verplaatst naar de corridor. De cilinder van het materiaalhok is overgezet naar de corridor, zodat iedereen 'gewoon' bij zijn materialen kan. Vanaf morgen gaat het echt beginnen met de sloop en afvoer van oude materialen.

dinsdag, 01 juni 2021 14:52

Zoals reeds bekend is zal vanaf zaterdag 5 juni de Regiocup van start gaan. De teams die daaraan deelnemen kunnen op vrijdag 4 juni volgens onderstaand schema de teamtas met wedstrijdtenues ophalen.

De uitgifte van de teamtassen zal bij kleedkamer 3 t/m 6 zijn. Wanneer je zelf op dit tijdstip niet kan, probeer dan iemand anders te regelen die voor jou in de plaats komt. Het is erg kort dag en het zou fijn zijn als we zo min mogelijk hoeven te schuiven of ruilen.

woensdag, 19 mei 2021 06:44

Wil jij net zo goed worden als 'onze' Kirsten van de Westeringh? Kom dan voetballen bij VV Zeewolde.

VV Zeewolde organiseert een open training voor meiden van 12 tot 15 jaar. Op zaterdag 29 mei om 12:30 uur tot 14:00 uur.

dinsdag, 11 mei 2021 11:18

De kleding commissie is al weer druk bezig met de voorbereiding van de kleding inname.

  • De leiders krijgen een formulier toegestuurd waarop staat aangegeven wat er in het begin van het seizoen is uitgegeven.
  • De kleding wordt thuis door de leider geteld en de aantallen worden ingevuld op dit formulier.
  • U wordt verzocht om de kleding op het aangegeven tijdstip bij de juiste tafel in te leveren

Mochten er versoepelingen zijn en er weer vriendschappelijke wedstrijden gespeeld kunnen worden tegen andere verenigingen kan kleding aangevraagd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VV Zeewolde 40 Jaar

Toernooi Informatie VVZ

Businessclub VV Zeewolde

Logo BC Zeewolde

Onze sponsoren