Nieuwe shirtsponsor voor VV Zeewolde JO11-3.

Sinds de opkomst van het gebruik van kunststoffen in de jaren zestig en zeventig is Morssinkhof Rymoplast dé pionier in plastic recycling.

Aannemersbedrijf doorSchor! heeft afgelopen weekend een 3 jarig sponsorcontract getekend voor een full-color sponsordoek, welke langs veld 7 aan de Horsterweg hangt.

Doorschor

Aannemersbedrijf doorSchor! heeft vier expertises nl: Renovatie, Verbouw, Ontwerp en Interieurbouw en kan daarmee vele wensen voor hun klanten realiseren.
Het is zeker de moeite waard om de website van doorSchor! te bezoeken via www.doorschor.nl en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die het bedrijf u bied.

AircoNoordpool Airconditioning levert en installeert klimaatbeheersing- en koelsystemen aan zowel particulieren als ondernemingen en instellingen.

Vrijwel alle merken zijn leverbaar op het gebied van:

• Airconditioning
  • Topkoeling