VV Zeewolde

Afgelopen zaterdag is het sponsorcontract tussen 2 Way en vv Zeewolde getekend. De JO 14-1 speelt de komende jaren met "2 Way, let's talk" op de borst.
Dhr. Zwanniken van 2 Way ontving uit handen van Marco van Burken van de sponsorcommissie een ingelijst shirt om die bij hem op de zaak te kunnen ophangen.

We verwelkomen Discountsupplies.nl als nieuwe sponsor bij vv Zeewolde.
Discountsupplies.nl is kleedkamersponsor van de “dames” kleedkamer en kledingsponsor van de MO 15-2 geworden.

Met het tekenen van het sponsorcontract is Veldboom Vastgoed de nieuwe sponsor geworden die het mogelijk heeft gemaakt om alle trainers, van zowel de selectie- als de ontwikkelteams te voorzien van een prachtig trainingspak.

Fat AliceAfgelopen week ondertekende Susanne de Wit van Restaurant Fat Alice & Moody Craker en Marco van Burken namens VVZ een sponsorovereenkomst. Tot en met seizoen 2020-2021 dragen de jongens van JO13-3, trots, het logo van deze sponsor op hun borst.

JO11-1 van VV Zeewolde heeft naast de shirtreclame ook trainingspakken en tassen mogen ontvangen van de nieuwe sponsor FLEXYZ uit Harderwijk.
Na het ondertekenen van het sponsorcontract ontving de heer Schapink van Marco van Burken een ingelijst shirt als aandenken.

FLEXYZ treed op als IT-partner en begrijpt als geen ander dat haar IT-oplossingen en clouddiensten zich volledig moeten kunnen vormen naar de eisen, wensen en IT-landschap van de klant. De afdeling Beheer waakt over de systemen en zorgt dat deze gezond, up-to-date en beschikbaar zijn.

Flexyz vind u in Harderwijk aan de Oosteinde 27 en natuurlijk via www.flexyz.com

Nieuwe shirtsponsor voor VV Zeewolde JO11-3.

Sinds de opkomst van het gebruik van kunststoffen in de jaren zestig en zeventig is Morssinkhof Rymoplast dé pionier in plastic recycling.

Aannemersbedrijf doorSchor! heeft afgelopen weekend een 3 jarig sponsorcontract getekend voor een full-color sponsordoek, welke langs veld 7 aan de Horsterweg hangt.

Doorschor

Aannemersbedrijf doorSchor! heeft vier expertises nl: Renovatie, Verbouw, Ontwerp en Interieurbouw en kan daarmee vele wensen voor hun klanten realiseren.
Het is zeker de moeite waard om de website van doorSchor! te bezoeken via www.doorschor.nl en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die het bedrijf u bied.

 

AircoNoordpool Airconditioning levert en installeert klimaatbeheersing- en koelsystemen aan zowel particulieren als ondernemingen en instellingen.

Vrijwel alle merken zijn leverbaar op het gebied van:

  • Airconditioning
  • Topkoeling
  • Luchtbehandelkasten
  • Afzuig / verse luchttoevoer
  • Luchtreinigers
  • Koel- en vriescellen

Onze sponsoren