De weg naar de 1e periode titel

Na de winst op Reaal Dronten met fantastische ondersteuning van onze supporters, hebben sommigen het idee dat we al bijna kampioen zijn. Zes wedstrijden onderweg en 15 punten is een goed begin, maar de weg is nog lang. Zestien wedstrijden te gaan.

De komende 3 weken staan wedstrijden op het programma tegen de nummer 3: WZC Wapenveld, de nummer 4: Prins Bernhard en de nummer 2: sv 't Harde. Eerst de wedstrijd tegen WZC Wapenveld op zaterdag 10 november. In een grijs verleden ooit samen met Zeewolde in de competitie, verder geen gezamenlijk verleden als het om wedstrijden gaat.

Zeewolde staat er goed voor als het om de 1e periode gaat. De eerste periode omvat 8 wedstrijden, de 2e en 3e periode omvatten elk 7 wedstrijden in totaal 22 en dat klopt dan weer met de 12 ploegen in de competitie. Nog twee wedstrijden te gaan in de 1e periode met een voorsprong voor Zeewolde van twee punten op sv 't Harde dat op 10 november Prins Bernhard op bezoek krijgt. In theorie kan Zeewolde tegen WZC Wapenveld de 1e periode binnen halen. Daar is wel erg veel medewerking voor nodig. Allereerst moet Zeewolde zelf zien te winnen van WZC Wapenveld en zo gemakkelijk is dat niet. sv 'Harde en Prins Bernahrd verloren allebei van de mannen uit Wapenveld. Vervolgens mag 't Harde niet winnen van Prins Bernhard. In de vorm van 't Harde een moeilijk voor te stellen situatie.

Zeewolde zal van WZC Wapenveld moeten winnen en de huid duur verkopen in de uitwedstrijd op 17 november bij Prins Bernhard. De trouwe volgers kunnen zich ongetwijfeld het gelijkspel in het begin van het vorige seizoen herinneren. Kortom: de weg is naar het kampioenschap is nog lang en uitdagend, ook al is de 1e prijs van het seizoen in zicht. Eerst maar eens zien te winnen van de mannen uit Wapenveld en dat wordt al een hele uitdaging. Zaterdag 10 november vanaf 15.00 op Sportpark De Horst. Toegang is gratis.

We stellen je komst zeer op prijs. Moedig je favorieten aan, koop een lootje, iets te eten of te drinken in de kantine en betaal met PIN. Voor iedereen gemakkelijk en veilig.

Nog geen 25 ? Legitimeer je voor de bestelling van bier of iets anders met alcohol.