Herkansing vv Zeewolde

Op 5 oktober de tweede thuiswedstrijd van vv Zeewolde. Na een valse start met twee nederlagen is de wedstrijd de herkansing voor een valse start.

Tegenstander sv Teuge heeft zich vorige week knap herstelt van de nederlaag in de 1e wedstrijd bij Blauw Geel. Hoevelaken was met 3-2 het slachtoffer.

Zeewolde speelde meer dan aardig voetbal in delen van de eerste twee wedstrijden. Het resultaat is heel anders: nul punten uit twee wedstrijden en een doelsaldo van min drie.

Op de ranglijst heeft Zeewolde gezelschap van Zwart Wit (12e) en Rood Wit (14e). Net als Zeewolde wisten beide ploegen geen punt over te houden aan de eerste twee ronden. Zwart Wit gaat proberen punten van SKV te kapen terwijl Rood Wit het tegen VVOP op neemt.

Voor Zeewolde de opgave om het goede spel zo lang mogelijk vol te houden en te combineren met het scoren van doelpunten. Een opgave die door sv Teuge niet gemakkelijk gemaakt zal worden.

Inzet en goed voetbal vraag om support. Kom naar sportpark de Horst en moedig de mannen van Peter Epe en Ruben Schipper aan. Scheidsrechter Letschert zal de partijen om 15.00 in gang zetten. Voor het geval het niet mogelijk is naar de Horst te komen, is de wedstrijd te volgen via #zeeteu