Een goede eerste helft en een wat mindere tweede helft leverde Zeewolde een 3-1 overwinning op. In de eerste helft was Zeewolde voortdurend de bovenliggende partij. Otterlo kwam de hele helft niet verder dan een bal voorlangs en een nogal ruim overgeschoten vrije trap.

Een weekend zonder voetbal, altijd vervelend. Daarom maar een teamuitje voor de JO15-1.

Lekker binnen, lekker droog en warm.  Gamen, chillen en eten. Wat wil je nog meer.

Gerelateerde video

Zeewolde heeft alle waarschuwingen ter harte genomen en een overtuigende overwinning behaald op Teuge. Na een 0-2 ruststand stond na 90 minuten de 0-7 eindstand op het scorebord.
Uitblinker aan de kant van Zeewolde was Jan Struijk die drie keer trefzeker was.

In een moeizame wedstrijd heeft vv Zeewolde met 2-1 gewonnen van SKV. Jan Struijk was de eerste helft een paar keer gevaarlijk. Een assist van Jan Struijk werd nog net van richting veranderd waarna Ramon Chaigneau de bal net naast kopte. In de 38e minuut wist SKV met kunst en vliegwerk de 0-0 mee te nemen naar de rust.

Zaterdag 8 februari speelt Zeewolde 1 tegen SKV uit Wageningen. De uitwedstrijd werd eerder dit seizoen met 0-2 gewonnen door doelpunten van Ali Akachar en door het stoppen van een strafschop door Romero Butz. SKV bevind zich samen met Veenendaal en Zeewolde bovenin het rechterrijtje. De competitie waar iedereen van iedereen kan winnen, kent een interessante stand. Na 14 van de 26 wedstrijden is de afstand in punten op de ranglijst tussen de nummer 1 en 10 slechts 6 punten. Nadat de kruitdampen van de vorige ronde waren opgetrokken hadden we weer eens een nieuwe koploper. Beter gezegd koplopers. Blauw Geel, Zwart Wit en VVOP delen de koppositie. Op doelsaldo bezet Blauw Geel de 1e plaats.

Koning winterstop is weer voorbij, de velden zijn weer bewoond op zaterdag. De eerste wedstrijd hebben we alweer achter de rug. Voor de één te snel, een ander kon niet wachten om weer te kunnen vlammen. Maar toch vooral bedoeld om de pijntjes, blessures te laten herstellen en het hoofd weer te kunnen resetten.

Het tweede heeft een moeizame eerste helft van de compititie achter de rug. Waar dat aan ligt? Moeilijk om te zeggen, we hebben weer een enthousiaste groep dit seizoen, met goede voetballers, mannen die elkaar kennen en weten hoe het spelletje gespeeld moet worden. Maar dat lukt niet altijd.

Met steun van de vele supporters uit Zeewolde, heeft het eerste elftal kans gezien een 2-3 overwinning te behalen op Terschuurs Boys.

In de sterke openingsfase van Terschuurse Boys hield Romero Butz de score op nul. Het lastig te bespelen veld en de wind maakte verzorgd voetbal bijna onmogelijk. Toch was het Zeewolde dat na ongeveer tien minuten het initiatief over kon nemen. Het elftal van Peter Epe leek gedurende lange tijd grip op de wedstrijd te hebben ook al leverde het overwicht slechts twee mogelijkheden op. Reinier Joustra schoot een vrije trap buiten bereik van Gerben Hilgers op de lat en Ronald Hoek zag zijn schot door dezelfde Hilgers tot hoekschop verwerkt.

Terwijl veel teams nog aan het opstarten zijn moeten de dames 1 alweer volle bak. De dames kunnen de goede resultaten van voor de winterstop doortrekken door morgen de inhaalwedstrijd tegen Hulshorst Dames 1 te winnen.

“Er is hard getraind deze week en iedereen is fit, dus we gaan ervoor”, aldus de trainer!

De wedstrijd begint om 12.30. Kom jij onze strijdsters aanmoedigen?

En natuurlijk is ook onze fantastische kantine open om voor, tijdens en na de wedstrijden te kunnen opwarmen en een lekker drankje te kunnen nemen!

De 27e en 28e van december heeft de Voetbalclub VVZeewolde het evenement Bakker bart oliebollen toernooi georganiseerd door Mees Liefhebber en Thomas Koldenhof. Op de 27e kwamen de JO8 en JO9 langs in de ochtend, middag kwamen de JO12 en JO13, en avond de JO16 JO17 en JO19. De wedstrijden waren begeleid door Marijn vd kamp, Olaf vd Kamp en Romijn de Graaf.

Peter Epe is ook het volgende seizoen trainer coach van het 1e elftal van vv Zeewolde.

De selectie heeft dit seizoen te kampen met de nodige langdurige blessures, waardoor de potentie van de selectie nog lang niet wordt benut. Het perspectief voor de komende jaren ziet er ondanks de blessures van nu, toch rooskleurig uit. Dankzij de hechtte samenwerking met JO19 en het 2e elftal kunnen regelmatig talentvolle spelers hun opwachting maken in het 1e elftal. Ook voor de iets langere termijn is er perspectief. In de JO17 ontwikkelen zich nieuwe talenten om toe te groeien naar een plek in het 1e elftal.

Pagina 1 van 21

Spelersklassement