We begonnen vandaag niet echt lekker aangezien de bal na 20 seconden al in ons net lag.

Gelukkig maakte Jackson wel al snel weer de 1-1. We helpen de tegenstander vandaag in het zadel door foutjes achterin die meteen afgestraft werden. Inmiddels is Sparta Nijkerk uitgelopen naar een 1-4 voorsprong. Door goals van Ivy-Djay en Jackson komen we terug naar 3-4 maar vlak daarna weer een klein foutje waardoor we op twee goals achterstand komen. Djestin schiet op aangeven van Ivy-Djay de 4-5 binnen.

De eerste wedstrijd van het seizoen 2021-2022 is geeindigd in een relatief eenvoudige overwinning op Rood-Wit

Met Florian als aanvoerder gingen we in de mist onderweg naar het sportpark van VVOG.

De eerste helft ging het gelijk op en na een achterstand van 1-0 maakte Jackson na een slim genomen corner van Ivy-Djay de 1-1. VVOG kwam daarna door 2 doelpunten op 3-1 en vlak voor de rust maakte Daley de 3-2. Sep speelde achterin weer zeer sterk en Joas en Djestin probeerde vanaf de zijkant veel druk te zetten.

Om 08:30 uur begint de eerste thuiswedstrijd tegen de JO9-1 van Nunspeet.

Ivy-Djay opent in de eerste minuut meteen de score na een assist van Florian. Djestin maakt daarna al vrij snel de 2-0 op aangeven van Ivy-Djay. In het tweede gedeelte ging het zeer gelijk op en maakt Jackson op aangeven van Daley de 3-0 en komt Nunspeet op 3-1. In het derde gedeelte gaat het ineens erg snel. Vigo maakt op aangeven van Djestin de 4-1. Jackson scoort daarna vier keer achter elkaar. Twee keer met een prachtige solo en twee keer met een assist van Vigo en Djestin. Djestin zelf maakt de 9-1 en Vigo de 10-1. Nunspeet maakt daarna ook twee doelpunten voordat Joas met een mooi schot de 11-3 maakt. Daley scoort er ook nog twee nadat we een doelpunt van Nunspeet tegen hadden gekregen. Jackson brengt de eindstand in de laatste minuut op 14-4.

In Putten startte om 09:00 uur de wedstrijd tegen de JO9-1 van SDC Putten.

De spelers hadden in het begin veel moeite met de felheid van de tegenstander. We stonden daarom ook al snel op een 2-0 achterstand. Vigo maakte op aangeven van Djestin de 2-1 maar al snel keken we weer tegen een achterstand van 4-1 aan. Onder aanvoering van Jackson kwam nu ook meer felheid en energie in het spel van VV Zeewolde met een sterk verdedigende Florian en Joas. Jackson maakte na een assist van Daley de 4-2 en daarna bracht Daley zelf de stand op 4-3. Jackson maakte na een lange run de stand gelijk 4-4.

Zaterdag 28 augustus speelde de JO9-1 zijn eerste oefenwedstrijd tegen de JO9-1 van VVOG.
Met 3 spelers die net terug waren van vakantie begonnen we aan de wedstrijd.
Er waren meteen mooie combinaties te zien en er werd hard gestreden voor elkaar.

Het 1e elftal is voor de districtsbeker door de KNVB aan 3 oude bekenden gekoppeld: EFC, Reaal Dronten en BAS.

Op 4 september start ons vlaggenschip met een thuiswedstrijd om 15.00 tegen EFC ’58 uit Ermelo.

Ons 1e elftal bereidt zich in augustus voor op de 1e ronde van de districtsbeker en de start van de competitie.
De districtsbeker start op 4 september met een thuiswedstrijd.
De competitiestart is op 25 september. Het speelprogramma is nog niet bekend.

Het voetbalseizoen 2020-2021 zit er bijna op. Ineens was het voorbij, geen competitievoetbal meer… Gelukkig voor de jeugd mocht er wel getraind worden en werden er onderlinge wedstrijden gespeeld. Belangrijker dan ooit, want de scholen gingen ook nog eens op slot. Sport en bewegen is en blijft de beste uitlaatklep, ook tijdens deze crisis.

Het was bijzonder uitdagend om met creatieve oplossingen steeds weer nieuwe prikkels te bedenken op het veld. Denk aan looplijnen, oefenvormen en afwisselende tegenstanders. Vergeet ook niet de praktische zaken als hesjes, ballen, een trainingsveld en het ontbreken van kleedkamers en kantine. Daarnaast ook geen prettig ontvangst bij het secretariaat en geen ouders lang het veld. Alles moest (zelf) geregeld worden.

Vandaag was het dan zo ver, de eerste officiële wedstrijd van de jongens die het hele jaar zijn blijven trainen.
Onder leiding van de trainer Michel mochten we om 07:45 uur verzamelen in kleedkamer 8.
Het was duidelijk dat de voetballers vroeg naar bed waren gegaan en genoten om voor het eerst in hun nog prille carrière het shirt van de club aan te mogen trekken. De wedstrijdbespreking was duidelijk nog motiverender en de voetballers gingen vol energie naar buiten.

Na een strakke warming-up onder leidding van aanvoerder Jackson werden de puntjes nog even op de i gezet door de trainer waarna we dan echt mochten beginnen tegen het huidige team van VVOP JO9-1. Dat betekende wel dat deze jongens allemaal een jaartje ouder waren maar dat zijn we al een beetje gewend van de onderlinge oefenwedstrijden.

Pagina 1 van 24