Vandaag was het dan zo ver, de eerste officiële wedstrijd van de jongens die het hele jaar zijn blijven trainen.
Onder leiding van de trainer Michel mochten we om 07:45 uur verzamelen in kleedkamer 8.
Het was duidelijk dat de voetballers vroeg naar bed waren gegaan en genoten om voor het eerst in hun nog prille carrière het shirt van de club aan te mogen trekken. De wedstrijdbespreking was duidelijk nog motiverender en de voetballers gingen vol energie naar buiten.

Na een strakke warming-up onder leidding van aanvoerder Jackson werden de puntjes nog even op de i gezet door de trainer waarna we dan echt mochten beginnen tegen het huidige team van VVOP JO9-1. Dat betekende wel dat deze jongens allemaal een jaartje ouder waren maar dat zijn we al een beetje gewend van de onderlinge oefenwedstrijden.

Via de coördinatoren ontvangen trainers, leiders en ouders een uitgebreide brief over de seizoensovergang. Voor alle betrokkenen hebben we de belangrijkste data alvast voor je op een rij gezet.

Na een goede start in de hoofdklasse ligt de competitie al enkele weken stil. Na een gemixte wedstrijd tegen de JO16-1 en een overwinning op de JO14-1, stond er deze zaterdag iets anders op het programma.

Namelijk twee uur lang sporten bij het Sportcentrum in Zeewolde. Met dank aan Tom de Boerdere, die stage loopt bij dit team en dit geregeld heeft. Iedereen was aanwezig, ook de twee geblesseerde spelers: Keeper Jarne en alleskunner Timo. Deze twee mannen zorgde er samen met Tom voor dat de punten en de scores juist genoteerd werden.

Ondanks dat zaterdag geen competitie meer gespeeld wordt, worden door de trainers en leiders van VV Zeewolde verschillende activiteiten ondernomen om de zaterdag als nog creatief in te vullen. Dit gebeurt door onderlinge wedstrijden, interne competities etc.
Voor de JO11 is een programma samengesteld voor de spelers waarbij iedere zaterdag een thema centraal staat. Hierbij moet men denken aan endurance, mikken & trappen, voetbalschool Zeewolde en teamwork.

Afgelopen zaterdag heeft de JO11-1 een clinic Crossfit gehad van Marcel Noordegraaf, eigenaar van Crossfit Zeewolde. Wat is nu eigenlijk crossfit?

Zeewolde gaat zaterdag 19 september op jacht naar de eerste punten van het seizoen 2020-2021. De tegenstanders zijn nagenoeg hetzelfde gebleven als vorig seizoen. SP Teuge koos voor een andere afdeling en promovendus ONA ’53 (45 punten uit 16 wedstrijden vorig seizoen) uit Wageningen werd toegevoegd. Een interessante start van de competitie met de uitwedstrijd bij AGOVV, gevolgd door de thuiswedstrijd tegen SKV en de uitwedstrijd in en tegen Veenendaal. De ambitie is om bovenin mee te doen en dan moet je elke wedstrijd kunnen winnen.

Met AGOVV treft Zeewolde direct een interessante tegenstander. Een ploeg die zich ogenschijnlijk flink heeft versterkt in de corona-periode. Een team dat met zelfvertrouwen uit de voorronde van de beker is gekomen. Alle drie de wedstrijden werden gewonnen en met 8 voor en 1 tegen ook in doelsaldo een prima resultaat gescoord.

Het 1e elftal van VVZ start op dinsdag 11 augustus met de trainingen. In de periode tot de geplande start van de competitie op 19 september, zijn de volgende wedstrijden gepland:

Zaterdag 15 augustus 14:30 CSV Apeldoorn VV Zeewolde1
Dinsdag 18 augustus 20:00 VV Zeewolde 1 DVS 023
Zaterdag 22 augustus 14:30 FC Horst VV Zeewolde 1
Dinsdag 25 augustus 20:00 VV Zeewolde 1 Reaal Dronten 1
Zaterdag 29 augustus 15:00 Beker VV Zeewolde 1 SV Teuge
Dinsdag 1 september 20:00 VV Zeewolde 1 Swift '64
Zaterdag 5 september 14:30 * Beker ESC VV Zeewolde 1
Dinsdag 8 september 20:00 VV Zeewolde 1 Veensche Boys
Zaterdag 12 september 15:00 Beker VV Zeewolde 1 VEVO
Dinsdag 15 september 20:00 VV Zeewolde 1 SV Lelystad

De KNVB heeft vrijdagochtend de nieuwe indeling voor het seizoen 2020-2021 bekend gemaakt.
VV Zeewolde 1 is daarbij ingedeeld bij de volgende clubs:

Advendo57, VV AGOVV, SC Hoevelaken, VV Ona'53, SV Rood-Wit '58, SKV Wageningen, VV Stroe, SV Otterlo, VV Terschuurse Boys, VV Veenendaal, VVOP & Zwart-Wit '63

Na een periode van geen voetbal door het vreselijke COVID-19 virus is de nieuwe JO15-1 begonnen met de voorbereidingen aan het nieuwe seizoen.
De afgelopen twee weken heeft de ploeg van Mark, Rutger en Ruben voor het eerst in de nieuwe samenstelling getraind.

In nderstaand overzicht staan de voorlopige indelingen voor de A & B selectie van VV Zeewolde.

Na lang nadenken heeft Ronald Hoek besloten om ook het volgend seizoen door te gaan met voetballen en dat bij vv Zeewolde te doen. Ronald zelf over die beslissing: ”De keuze om nog een seizoen door te gaan was niet makkelijk. In een vroeg stadium heb ik al aangegeven om laat in het seizoen de beslissing te maken voor het nieuwe seizoen. Daarnaast is er een gezinslid (?‍?‍?‍?) bijgekomen en speelden mijn trainers ambities nog mee in de keuze. Het belangrijkste argument om door te gaan is het plezier, de waardering en het plan waar we mee bezig. Het is fantastisch om te zien hoe iedereen binnen de vereniging daar zijn of haar steentje aan bijdraagt. Van ledenadministratie, tot wedstrijdsecretariaat tot aan het bestuur en de Business Club.

Pagina 1 van 23