De eerste officiële wedstrijd van 2020 tegen Rood Wit staat in het teken van de onderste plaatsen. Rood Wit bezet na 12 speelronden de 12e plaat, terwijl Zeewolde met 7 punten meer de 11e plaats inneemt. Het is niet alleen de 1e officiële wedstrijd van 2020, maar ook de laatste wedstrijd uit de eerste helft van de competitie. Ben je er nog ? In de poule met 14 teams zijn tot nu 12 wedstrijden gespeeld. Met de wedstrijd van de 25e komen we op de helft. Met een blik op de stand zou de wedstrijd een degradatie-duel genoemd kunnen worden. Vooral voor Rood Wit is het zaak om te winnen anders wordt de achterstand wel erg groot.

Terwijl veel teams nog aan het opstarten zijn moeten de dames 1 alweer volle bak. De dames kunnen de goede resultaten van voor de winterstop doortrekken door morgen de inhaalwedstrijd tegen Hulshorst Dames 1 te winnen.

“Er is hard getraind deze week en iedereen is fit, dus we gaan ervoor”, aldus de trainer!

De wedstrijd begint om 12.30. Kom jij onze strijdsters aanmoedigen?

En natuurlijk is ook onze fantastische kantine open om voor, tijdens en na de wedstrijden te kunnen opwarmen en een lekker drankje te kunnen nemen!

De 27e en 28e van december heeft de Voetbalclub VVZeewolde het evenement Bakker bart oliebollen toernooi georganiseerd door Mees Liefhebber en Thomas Koldenhof. Op de 27e kwamen de JO8 en JO9 langs in de ochtend, middag kwamen de JO12 en JO13, en avond de JO16 JO17 en JO19. De wedstrijden waren begeleid door Marijn vd kamp, Olaf vd Kamp en Romijn de Graaf.

In kader van de samenwerking met Almere City, heeft onze vereniging ca 50 gratis entreekaarten beschikbaar gekregen voor de thuiswedstrijd Almere City – De Graafschap op zaterdag 17 januari 2020. Aanvang wedstrijd 20 uur. Een deel van deze kaarten zijn inmiddels verloot in de Berwick-loterij. De overige kaarten willen we graag delen onder onze leden en supporters. We verdelen 2 kaarten per aanvraag.

Peter Epe is ook het volgende seizoen trainer coach van het 1e elftal van vv Zeewolde.

De selectie heeft dit seizoen te kampen met de nodige langdurige blessures, waardoor de potentie van de selectie nog lang niet wordt benut. Het perspectief voor de komende jaren ziet er ondanks de blessures van nu, toch rooskleurig uit. Dankzij de hechtte samenwerking met JO19 en het 2e elftal kunnen regelmatig talentvolle spelers hun opwachting maken in het 1e elftal. Ook voor de iets langere termijn is er perspectief. In de JO17 ontwikkelen zich nieuwe talenten om toe te groeien naar een plek in het 1e elftal.

Zaterdag 7 December j.l. werd door de JO-19 4 het kampioenschap behaald door een klinkende 4-0 overwinning op SDC Putten.
Afgelopen zaterdag was de afsluitende wedstrijd tegen SV Wissel dat met het hetzelfde resultaat, 4-0 werd gewonnen.

Onder onstuimige weersomstandigheden is Zeewolde erin geslaagd een punt mee te nemen uit Voorthuizen. VVOP was over het algemeen de betere ploeg en kwam snel op 1-0. Ali Akachar maakte al snel gelijk. Zo stond na 7 minuten de eindstand op het virtuele scorebord.

VVOP maakte de meeste aanspraak op de winst maar vond telkens een verdediger of doelman Romero Butz als sta-in-de-weg. Vlak voor tijd dreigde Butz even de controle over de bal te verliezen en was Ronald Hoek in de buurt om een late overwinning voor VVOP te voorkomen.

De JO11-6 van VV Zeewolde vierde afgelopen zaterdag het kampioenschap van de najaarscompetitie. Na tien wedstrijden stond de ploeg strak bovenaan: negen keer gewonnen en een doelsaldo van +59. Helaas lukte het niet het seizoen in stijl af te sluiten: de drie punten van de laatste wedstrijd tegen Unicum bleven achter in Lelystad. Dat mocht de pret niet drukken, want bij terugkeer in Zeewolde werd het team onthaald op heerlijke friet en limonade. Het gesmak werd alleen overstemd door het nummer We Are The Champions, dat door de boxen schalde.

Na de overwinning op Advendo stond de zware wedstrijd tegen koploper Veenendaal op het programma. Mauritzio Sleurink en Ali Akachar maakten hun rentree na één wedstrijd schorsing. Rens Loos en Jonne Houtstra, beiden nog basisspeler tegen Advendo, konden hierdoor meedoen aan de wedstrijd van hun eigen elftal tegen SDC Putten. Terug maar nog op de bank Ronald Hoek, die na een blessure nog niet fit genoeg was om aan de wedstrijd te beginnen.

Een zonnige en koude zaterdag was het decor van de wedstrijd tussen Advendo en vv Zeewolde.

Sinds het seizoen 2006-2007 was Zeewolde niet in staat geweest bij Advendo te winnen en de voortekenen waren niet heel erg gunstig. Van de 23 selectiespelers waren slecht 10 beschikbaar of fit genoeg om aan de wedstrijd te beginnen. Een bijzondere ongelukkige combinatie van omstandigheden waar behalve het 1e elftal ook het 2e elftal, de JO19 en de JO17 de gevolgen van ondervonden. Hulde aan de spelers en begeleiding van die elftallen voor hun medewerking om het 1e elftal toch zo representatief mogelijk voor de dag te laten komen.

Pagina 1 van 20

Spelersklassement