In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor het 1e elftal is VV Zeewolde uitgekomen aan de andere kant van het Wolderwijd, namelijk in Ermelo. In de persoon van Carl Aventurin is deze zoektocht succesvol afgerond. Ondanks diverse andere geïnteresseerde kandidaten had Carl de voorkeur en zijn we blij dat we hem vandaag kunnen presenteren.

Carl is 37 jaar en woonachtig in Lelystad. Op dit moment is hij voor het 3e achtereenvolgende seizoen hoofdtrainer van EFC ’58 in Ermelo. Hiervoor is hij werkzaam geweest bij Reaal Dronten, SV Lelystad en Unicum. In het dagelijks leven is Carl werkzaam bij Stichting Halt, waar hij verantwoordelijk is voor het geven van voorlichtingen over verschillende maatschappelijke thema’s en het behandelen van zaken waarin strafbare feiten zijn begaan door jeugdigen (12-18 jaar).

Zeewolde heeft goede zaken gedaan met de overwinning op Zwart Wit '63. Hoewel dat uiterst moeizaam ging, was de overwinning over de hele wedstrijd gezien verdiend.

We begonnen vandaag niet echt lekker aangezien de bal na 20 seconden al in ons net lag.

Gelukkig maakte Jackson wel al snel weer de 1-1. We helpen de tegenstander vandaag in het zadel door foutjes achterin die meteen afgestraft werden. Inmiddels is Sparta Nijkerk uitgelopen naar een 1-4 voorsprong. Door goals van Ivy-Djay en Jackson komen we terug naar 3-4 maar vlak daarna weer een klein foutje waardoor we op twee goals achterstand komen. Djestin schiet op aangeven van Ivy-Djay de 4-5 binnen.

De eerste wedstrijd van het seizoen 2021-2022 is geeindigd in een relatief eenvoudige overwinning op Rood-Wit

Met Florian als aanvoerder gingen we in de mist onderweg naar het sportpark van VVOG.

De eerste helft ging het gelijk op en na een achterstand van 1-0 maakte Jackson na een slim genomen corner van Ivy-Djay de 1-1. VVOG kwam daarna door 2 doelpunten op 3-1 en vlak voor de rust maakte Daley de 3-2. Sep speelde achterin weer zeer sterk en Joas en Djestin probeerde vanaf de zijkant veel druk te zetten.

Om 08:30 uur begint de eerste thuiswedstrijd tegen de JO9-1 van Nunspeet.

Ivy-Djay opent in de eerste minuut meteen de score na een assist van Florian. Djestin maakt daarna al vrij snel de 2-0 op aangeven van Ivy-Djay. In het tweede gedeelte ging het zeer gelijk op en maakt Jackson op aangeven van Daley de 3-0 en komt Nunspeet op 3-1. In het derde gedeelte gaat het ineens erg snel. Vigo maakt op aangeven van Djestin de 4-1. Jackson scoort daarna vier keer achter elkaar. Twee keer met een prachtige solo en twee keer met een assist van Vigo en Djestin. Djestin zelf maakt de 9-1 en Vigo de 10-1. Nunspeet maakt daarna ook twee doelpunten voordat Joas met een mooi schot de 11-3 maakt. Daley scoort er ook nog twee nadat we een doelpunt van Nunspeet tegen hadden gekregen. Jackson brengt de eindstand in de laatste minuut op 14-4.

In Putten startte om 09:00 uur de wedstrijd tegen de JO9-1 van SDC Putten.

De spelers hadden in het begin veel moeite met de felheid van de tegenstander. We stonden daarom ook al snel op een 2-0 achterstand. Vigo maakte op aangeven van Djestin de 2-1 maar al snel keken we weer tegen een achterstand van 4-1 aan. Onder aanvoering van Jackson kwam nu ook meer felheid en energie in het spel van VV Zeewolde met een sterk verdedigende Florian en Joas. Jackson maakte na een assist van Daley de 4-2 en daarna bracht Daley zelf de stand op 4-3. Jackson maakte na een lange run de stand gelijk 4-4.

Zaterdag 28 augustus speelde de JO9-1 zijn eerste oefenwedstrijd tegen de JO9-1 van VVOG.
Met 3 spelers die net terug waren van vakantie begonnen we aan de wedstrijd.
Er waren meteen mooie combinaties te zien en er werd hard gestreden voor elkaar.

Het 1e elftal is voor de districtsbeker door de KNVB aan 3 oude bekenden gekoppeld: EFC, Reaal Dronten en BAS.

Op 4 september start ons vlaggenschip met een thuiswedstrijd om 15.00 tegen EFC ’58 uit Ermelo.

Ons 1e elftal bereidt zich in augustus voor op de 1e ronde van de districtsbeker en de start van de competitie.
De districtsbeker start op 4 september met een thuiswedstrijd.
De competitiestart is op 25 september. Het speelprogramma is nog niet bekend.

Pagina 1 van 24