Ondanks het gelijkspel in Veessen, gaat Zeewolde als koploper de winterstop in. De voorsprong op nummer twee is twee punten, terwijl sv ’t Harde nog op één punt kan komen als de wedstrijd tegen Noord Veluwse Boys wordt ingehaald.

Onder toeziend oog van Sinterklaas en Pieten heeft Zeewolde een 6-0 overwinning behaald op Vierhouten. Bij rust was het nog maar 1-0. Na rust liep de ploeg van Peter Epe snel uit tot eindelijk 6-0. Waar sv 't Harde zich het kaas van het brood liet eten door Elspeet, maakte Zeewolde geen fout en gaat nu alleen aan kop met 3 punten voorsprong op sv 't Harde.

De 0-0 eindstand doet in geen enkel opzicht recht aan de enerverende en boeiende wedstrijd op Sportpark Schenk in ’t Harde. sv ’t Harde vergat in de 1e helft diverse 100% kansen te benutten. Zeewolde stelde daar slechts één kans tegenover. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid. Zeewolde sterker en beter. Twee honderd procent kansen waren niet aan Zeewolde besteed. sv ’t Harde veerde kort voor tijd op toen een kopbal doel leek te treffen. Romero Butz stond op zijn plek. Uit de aanval die volgde scoorde Zeewolde. Hoewel scheidsrechter Vos tot twee keer toe naar het midden wees, kwam hij daar toch op terug op advies van de assistent scheidsrechter. Zo pakte de assist scheidsrechter een verdiend punt voor sv ’t Harde en ging Zeewolde met een kater naar huis.

Door een 1-5 overwinning op Prins Bernhard en het feit dat sv 't Harde op 2-3 bleef steken bij EZC, heeft Zeewolde op doelsaldo de 1e periode binnen gesleept.

Het was zonnig op Sportpark De zandsteeg in Uddel. Zoals gebruikelijk had een trouwe schare fans uit Zeewolde zich rond het veld geschaard en ging de wedstrijd in blauwe rook gehuld van start. Zeewolde startte met Jasko Etemovic die de voorkeur had gekregen boven Kamal Arzani in de spits.

Met bij vlagen goed voetbal en veel inzet heeft Zeewolde er bijna alles aan gedaan om van WZC Wapenveld te winnen. Het enige dat ontbrak was het maken van één of meer doelpunten. Vier 100% kansen waren niet aan de spelers van Zeewolde besteed.

Na de winst op Reaal Dronten met fantastische ondersteuning van onze supporters, hebben sommigen het idee dat we al bijna kampioen zijn. Zes wedstrijden onderweg en 15 punten is een goed begin, maar de weg is nog lang. Zestien wedstrijden te gaan.

Zeewolde heeft de wedstrijd tegen Reaal Dronten met 0-2 gewonnen. Na een start met de nodige kansen voor Zeewolde, kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Vlak na rust scoorde Zeewolde de 0-1 met een aanval uit het boekje. Het duurde lang voor Zeewolde uiteindelijk de beslissende treffer maakte. Kort in blessuretijd verdween de bal voor de 2e keer achter de doelman van Reaal Dronten.

Na 10 minuten was de stand 3-0 en maakte iedereen langs de kant zich op voor dubbele cijfers. Niets was minder waar. Elspeet kwam uit het niets terug tot 3-2, met een makkelijk gegeven strafschop en een vrije doortocht voor Bart vd Hoorn een paar minuten later. In de tweede helft was Elspeet nog dicht bij de 3-3, maar de bal ging voorlangs. Zeewolde maakte in de 89e minuut de 4-2 en daarmee was de wedstrijd gelopen.

Op een zonovergoten Sportpark De Zanderij werd om even over half 3 afgetrapt. Onder aanvoering van een gedreven coachende Peter Epe werd Zeewolde aangezet om voor elke meter te knokken, vooral naar voren te spelen en geen kansen weg te geven.

Zeewolde heeft het zichzelf nog onnodig moeilijk gemaakt, door een 2-0 voorsprong rond de 60e minuut weg te geven. Uiteindelijk waren doelpunten van Ruben Stoelhorst en 2x Senad Salihi EZC '84 toch te machtig.

Pagina 1 van 16

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT

Tussenstand na 10 wedstrijden