Het 1e elftal van VVZ start op dinsdag 11 augustus met de trainingen. In de periode tot de geplande start van de competitie op 19 september, zijn de volgende wedstrijden gepland:

Zaterdag 15 augustus 14:30 CSV Apeldoorn VV Zeewolde1
Dinsdag 18 augustus 20:00 VV Zeewolde 1 DVS 023
Zaterdag 22 augustus 14:30 FC Horst VV Zeewolde 1
Dinsdag 25 augustus 20:00 VV Zeewolde 1 Reaal Dronten 1
Zaterdag 29 augustus 15:00 Beker VV Zeewolde 1 SV Teuge
Dinsdag 1 september 20:00 VV Zeewolde 1 Swift '64
Zaterdag 5 september 14:30 * Beker ESC VV Zeewolde 1
Dinsdag 8 september 20:00 VV Zeewolde 1 Veensche Boys
Zaterdag 12 september 15:00 Beker VV Zeewolde 1 VEVO
Dinsdag 15 september 20:00 VV Zeewolde 1 SV Lelystad

De KNVB heeft vrijdagochtend de nieuwe indeling voor het seizoen 2020-2021 bekend gemaakt.
VV Zeewolde 1 is daarbij ingedeeld bij de volgende clubs:

Advendo57, VV AGOVV, SC Hoevelaken, VV Ona'53, SV Rood-Wit '58, SKV Wageningen, VV Stroe, SV Otterlo, VV Terschuurse Boys, VV Veenendaal, VVOP & Zwart-Wit '63

Na een periode van geen voetbal door het vreselijke COVID-19 virus is de nieuwe JO15-1 begonnen met de voorbereidingen aan het nieuwe seizoen.
De afgelopen twee weken heeft de ploeg van Mark, Rutger en Ruben voor het eerst in de nieuwe samenstelling getraind.

In nderstaand overzicht staan de voorlopige indelingen voor de A & B selectie van VV Zeewolde.

Na lang nadenken heeft Ronald Hoek besloten om ook het volgend seizoen door te gaan met voetballen en dat bij vv Zeewolde te doen. Ronald zelf over die beslissing: ”De keuze om nog een seizoen door te gaan was niet makkelijk. In een vroeg stadium heb ik al aangegeven om laat in het seizoen de beslissing te maken voor het nieuwe seizoen. Daarnaast is er een gezinslid (?‍?‍?‍?) bijgekomen en speelden mijn trainers ambities nog mee in de keuze. Het belangrijkste argument om door te gaan is het plezier, de waardering en het plan waar we mee bezig. Het is fantastisch om te zien hoe iedereen binnen de vereniging daar zijn of haar steentje aan bijdraagt. Van ledenadministratie, tot wedstrijdsecretariaat tot aan het bestuur en de Business Club.

Na twee jaar niet meer te hebben gevoetbald, pakt Kevin Ozinga zijn schoenen weer uit de kast om bij vv Zeewolde te komen voetballen. Kevin begon zijn voetbalcarrière bij vv Zeewolde en speelde in de jeugd voor Vitesse en Sparta Nijkerk. Zijn senioren carrière eindigde tijdelijk in 2018 bij Hierden.
Na 2 jaar niet gevoetbald te hebben begon het weer enorm te kriebelen aldus Kevin: "vv Zeewolde staat eindelijk weer waar het hoort en er zit nog super veel rek en potentie in de club en het team. Ik wil dan ook graag onderdeel uitmaken van de opmars van vv Zeewolde met als doelstelling om komend seizoen kampioen te worden van de 3e klasse en daarmee promotie af te dwingen naar de 2e klasse waar een club als vv Zeewolde zeer zeker thuis hoort."

Oud jeugdspeler van vv Zeewolde Jan Struijk kwam in 2019 weer terug in ons dorp. Natuurlijk waren de contacten al gelegd, de gesprekken gevoerd en de wens van trainer, spelers en fans om Jan terug te zien bij vv Zeewolde uitgesproken en besproken. Na diverse seizoenen bij Veensche Boys en Dovo keert Jan via nog een seizoen Veensche Boys en een seizoen Sparta Nijkerk terug bij vv Zeewolde. Het was even wachten, voor Jan Struijk dit seizoen zijn opwachting maakte in het 1e elftal van vv Zeewolde. In de voorbereiding was hij al even op het (trainingsveld) geweest. Daarna duurde het tot in de winterstop voor Jan zijn opwachting in het 1e elftal kon maken. In de korte tijd dat Jan heeft meegedaan heeft hij bewezen van meer dan gemiddelde waarde voor het elftal te zijn. Met zes doelpunten in korte tijd en heel wat meer assists, werd de bescheiden score uitgebouwd naar een niveau dat past bij de subtop van de 3e klasse. De belangstelling van andere verenigingen was dan ook direct weer gewekt.

Vorige seizoen brak hij door als talentvolle speler. Volgend seizoen wil Niels van Moolenbroek daar graag een vervolg aan geven: “Ik blijf bij Zeewolde omdat we een grote en sterke selectie hebben. Vorig jaar ben ik voor het eerst bij de selectie gekomen en sindsdien heb ik veel geleerd. Ik heb het erg naar mijn zin en ben nog lang niet uitgeleerd bij vv Zeewolde.
#blijmee

In de voorbereiding naar het nieuwe seizoen heeft Youri Blom zich gemeld bij vv Zeewolde. Na een aantal goede gesprekken met Peter Epe c.s. en een ochtend op het sportpark heeft hij voor vv Zeewolde gekozen. Youri komt van NSC waar hij niet altijd op speeltijd kon rekenen. Of dat bij Zeewolde wel zo zal zijn is hij natuurlijk zelf voor verantwoordelijk. Peter Epe en Ruben Schipper zien in Youri een welkome versterking van de selectie en ook als Technische Commissie zijn we blij met de komst van Youri. Hij brengt hoe dan ook hoofdklasse ervaring mee en dat komt goed van pas bij het waarmaken van onze ambitie.

Romero maakte het afgelopen seizoen een ongekend aantal minuten en was op zijn collega van Zwart Wit ’63 na, de minst gepasseerde doelman in de klasse.
Die reeks van wedstrijden en resultaten wil hij graag voortzetten in het volgende seizoen #blijmee.

Romero over zijn beslissing: ‘Twee seizoenen geleden is de vereniging een nieuwe weg ingeslagen met het 1e elftal. Dit heeft gezorgd voor het (terug) komen van speler die iets extra’s kunnen waardoor het niveau in wedstrijden en trainingen enorm is toegenomen. Deze stap is mij als VVZ’er goed bevallen. Hier wil ik volgend seizoen graag mijn steentje aan bij blijven dragen’.

Pagina 1 van 22