MATCHDAY | vv Zeewolde start de competitie in Apeldoorn tegen AGOVV

Zeewolde gaat zaterdag 19 september op jacht naar de eerste punten van het seizoen 2020-2021. De tegenstanders zijn nagenoeg hetzelfde gebleven als vorig seizoen. SP Teuge koos voor een andere afdeling en promovendus ONA ’53 (45 punten uit 16 wedstrijden vorig seizoen) uit Wageningen werd toegevoegd. Een interessante start van de competitie met de uitwedstrijd bij AGOVV, gevolgd door de thuiswedstrijd tegen SKV en de uitwedstrijd in en tegen Veenendaal. De ambitie is om bovenin mee te doen en dan moet je elke wedstrijd kunnen winnen.

Met AGOVV treft Zeewolde direct een interessante tegenstander. Een ploeg die zich ogenschijnlijk flink heeft versterkt in de corona-periode. Een team dat met zelfvertrouwen uit de voorronde van de beker is gekomen. Alle drie de wedstrijden werden gewonnen en met 8 voor en 1 tegen ook in doelsaldo een prima resultaat gescoord.

Ook vv Zeewolde slaagde er voor het eerst sinds jaren in om de volgende ronde van de beker te bereiken. Met drie overwinningen en een doelsaldo van 6-1 deed de ploeg van Peter Epe niet veel onder voor de mannen uit Apeldoorn.
De selectie van Zeewolde werd versterkt met een aantal jeugdspelers en groeide verder door de terugkeer van Kevin Ozinga en de komst van Jeroen Roos en Youri Blom. Heel prettig voor de staf om een brede competitieve groep te hebben. Met de corona-perikelen kun je zomaar enkele spelers missen bij een wedstrijd en dan is het prettig om een brede groep beschikbaar te hebben.

De voortekenen bij de eerste wedstrijd zijn voor Zeewolde niet al te gunstig. Vorig seizoen werd de 1e wedstrijd verloren van Terschuurse Boys en de uitwedstrijd bij AGOVV werd met 2-0 verloren.
Alle reden voor de mannen uit Zeewolde om scherp aan de wedstrijd te beginnen en de concentratie vast te houden. Het elftal laat soms heel aardig voetbal zien maar heeft zo nu en dan zwakkere momenten en dat zal de trainersstaf van AGOVV niet zijn ontgaan.

De wedstrijd in Apeldoorn, op het fraaie sportpark Berg en Bos, begint om 15.00 onder leiding van scheidsrechter van Bussel.
Berichten over de opstelling en de wedstrijd zijn te volgen via Twitter #agozee.