MATCHDAY | Zeewolde op jacht naar de 2e periode

Zaterdag 8 februari speelt Zeewolde 1 tegen SKV uit Wageningen. De uitwedstrijd werd eerder dit seizoen met 0-2 gewonnen door doelpunten van Ali Akachar en door het stoppen van een strafschop door Romero Butz. SKV bevind zich samen met Veenendaal en Zeewolde bovenin het rechterrijtje. De competitie waar iedereen van iedereen kan winnen, kent een interessante stand. Na 14 van de 26 wedstrijden is de afstand in punten op de ranglijst tussen de nummer 1 en 10 slechts 6 punten. Nadat de kruitdampen van de vorige ronde waren opgetrokken hadden we weer eens een nieuwe koploper. Beter gezegd koplopers. Blauw Geel, Zwart Wit en VVOP delen de koppositie. Op doelsaldo bezet Blauw Geel de 1e plaats.

Onze gasten hadden vorige week een productieve bui en wisten tegen AGOVV maar liefst 6 treffers te produceren. AGOVV maakte er 4, maar wie maalde daarom de winst was binnen. Zeewolde had wat meer moeite om het net te vinden, maar deed dat wel 1x meer dan de tegenstander en won met 2-3 bij Terschuurse Boys. Een primeur voor trainer - coach Peter Epe, die nog nooit met een overwinning van het veld was gestapt in Terschuur. Stijgen en dalen op de ranglijst. Er zijn weer bijzondere dingen mogelijk. Stijgen naar plek 5 zakken naar 11. Wat gaat het worden ? Welke stap gaat Zeewolde maken ? Na de tegenvaller tegen Rood Wit en de wedstrijd tegen Terschuurse Boys, zal het elftal er alles aan doen om de punten op de Horst te houden. SKV zal de nederlaag in de thuiswedstrijd goed willen maken en een productief vervolg willen geven aan de wedstrijd van vorige week. De concurrenten van vv Zeewolde in de 2e periode zijn Zwart Wit en Blauw Geel, twee van de koplopers. Zwart Wit mag het thuis opnemen tegen AGOVV en Blauw Geel krijgt een ongetwijfeld getergd Veenendaal op bezoek. De mannen uit Veenendaal zijn na de nederlaag in Zeewolde de weg een beetje kwijt geraakt, maar de ambitie om bovenin mee te doen is er nog steeds. Andere wedstrijden in deze ronde: Otterlo kan de zegenreeks en opmars vanaf de 4e plaats voortzetten door van Stroe te winnen. Hoevelaken en Terschuurseboys hebben een heuse derby. Advendo en Rood Wit strijden om de 12e plek en VVOP moet het gelijkspel tegen Advendo wegspoelen door van Teuge te winnen. Of dat allemaal gaat gebeuren. Tegen vijf uur zaterdagmiddag weten we dat.

Voor de volgers op afstand #zeeskv

Spelersklassement

KOP SPELERSKLASSEMENT