Overwinning Zeewolde 1 op VVOP

Wil het in de competitie nog niet zo erg lukken, in de beker is Zeewolde wel succesvol. Op een waterkoud Sportpark De Horst werd een matige 1e helft gevolgd door een enerverende 2e.
In de 46e minuut kopte Job Hoogedoorn Zeewolde naar 1-0 uit een prima voorzet van Joram Blaauw. Aan de andere kant wist VVOP in de 67e minuut eveneens met een kopbal de 1-1 aan te tekenen. Drie minuten later stond vv Zeewolde weer voor. Yasin Karpuz invaller voor Joram Blaauw promoveerde een schot van Roan Fokker tot de 2-1 door de bal van richting te veranderen.

VVOP probeerde de 2-2 wel te forceren maar Zeewolde was in de slotminuten het dichtst bij een treffer. Het eindsignaal werd gevolgd door vreugde vuurwerk. Denilson Ramazan, samen met Hessel Korthuis de uitblinkers bij Zeewolde, werd man-of-the-match.
Met de 2-1 overwinning overwintert Zeewolde in de beker.
Zaterdag 26 november gaat Zeewolde op bezoek bij Unicum dat ook de onderste regionen van de 2e klasse G verblijft. Tot nu toe heeft Zeewolde punten allemaal verzameld in thuiswedstrijden. Wordt tijd om die reeks eens te doorbreken. Wellicht helpt de opsteker van de bekerwinst om de eerste punten buitenshuis te halen. Zeer twijfelachtig of Unicum daar aan gaat meewerken.
Spelers Zeewolde:
Gerben Hilgers, Denilson Ramazan, Jeffrey Bras, Roan Fokker, Hessel Korthuis, Nick Doppenberg (46. Lucas Pelgrum), Pino Wouters, Hein Kort (60. Ewout Wijnbergen), Joram Blaauw (60. Yasin Karpuz), Tim Nagtegaal, Job Hoogedoorn.