VV Zeewolde

SPELERSNIEUWS : Jan Struijk gaat voor de 2e klasse met vv Zeewolde

Oud jeugdspeler van vv Zeewolde Jan Struijk kwam in 2019 weer terug in ons dorp. Natuurlijk waren de contacten al gelegd, de gesprekken gevoerd en de wens van trainer, spelers en fans om Jan terug te zien bij vv Zeewolde uitgesproken en besproken. Na diverse seizoenen bij Veensche Boys en Dovo keert Jan via nog een seizoen Veensche Boys en een seizoen Sparta Nijkerk terug bij vv Zeewolde. Het was even wachten, voor Jan Struijk dit seizoen zijn opwachting maakte in het 1e elftal van vv Zeewolde. In de voorbereiding was hij al even op het (trainingsveld) geweest. Daarna duurde het tot in de winterstop voor Jan zijn opwachting in het 1e elftal kon maken. In de korte tijd dat Jan heeft meegedaan heeft hij bewezen van meer dan gemiddelde waarde voor het elftal te zijn. Met zes doelpunten in korte tijd en heel wat meer assists, werd de bescheiden score uitgebouwd naar een niveau dat past bij de subtop van de 3e klasse. De belangstelling van andere verenigingen was dan ook direct weer gewekt.

De keuze voor Jan om ook volgend seizoen voor vv Zeewolde uit te komen was volgens Jan zelf uiteindelijk niet zo moeilijk. “Met mijn mogelijkheden speel je liever geen derde klasse. Maar met deze trainer en de selectie die de trainer volgend seizoen tot zijn beschikking heeft zie ik het wel zitten. Met deze groep moeten we voor het kampioenschap gaan en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen”.

Als Technische Commissie en Bestuur zijn we blij en trots dat Jan voor vv Zeewolde heeft gekozen. Wij hebben alle vertrouwen in zijn kwaliteiten en potentiële bijdrage aan het elftal.

#vvzeewolde1samensterk

Onze sponsoren