SPELERSNIEUWS | Kevin Ozinga volgend seizoen terug op het veld bij vv Zeewolde

Na twee jaar niet meer te hebben gevoetbald, pakt Kevin Ozinga zijn schoenen weer uit de kast om bij vv Zeewolde te komen voetballen. Kevin begon zijn voetbalcarrière bij vv Zeewolde en speelde in de jeugd voor Vitesse en Sparta Nijkerk. Zijn senioren carrière eindigde tijdelijk in 2018 bij Hierden.
Na 2 jaar niet gevoetbald te hebben begon het weer enorm te kriebelen aldus Kevin: "vv Zeewolde staat eindelijk weer waar het hoort en er zit nog super veel rek en potentie in de club en het team. Ik wil dan ook graag onderdeel uitmaken van de opmars van vv Zeewolde met als doelstelling om komend seizoen kampioen te worden van de 3e klasse en daarmee promotie af te dwingen naar de 2e klasse waar een club als vv Zeewolde zeer zeker thuis hoort."

Kevin Ozinga is pas 22-jaar, woont in Zeewolde en kan nog vele jaren van toegevoegde waarde zijn voor het team en voor de vereniging. Belangrijkste is dat Kevin volgend seizoen weer met plezier kan voetballen. Als TC zijn we natuurlijk heel blij dat Kevin, als oud-jeugd-speler van vv Zeewolde en inwoner van Zeewolde weer voor vv Zeewolde heeft gekozen. Terug op het oude nest met hernieuwde ambitie.

We wensen hem veel plezier en met het team het succes waar iedereen naar uit ziet.

Namens de Technische Commissie vv Zeewolde