SPELERSNIEUWS | Ronald Hoek plakt er nog een seizoen aan

Na lang nadenken heeft Ronald Hoek besloten om ook het volgend seizoen door te gaan met voetballen en dat bij vv Zeewolde te doen. Ronald zelf over die beslissing: ”De keuze om nog een seizoen door te gaan was niet makkelijk. In een vroeg stadium heb ik al aangegeven om laat in het seizoen de beslissing te maken voor het nieuwe seizoen. Daarnaast is er een gezinslid (?‍?‍?‍?) bijgekomen en speelden mijn trainers ambities nog mee in de keuze. Het belangrijkste argument om door te gaan is het plezier, de waardering en het plan waar we mee bezig. Het is fantastisch om te zien hoe iedereen binnen de vereniging daar zijn of haar steentje aan bijdraagt. Van ledenadministratie, tot wedstrijdsecretariaat tot aan het bestuur en de Business Club.

Ook in deze Corona tijd is iedereen er druk mee en probeert het beste ervan te maken. We zullen moeten afwachten hoe het nieuwe seizoen van start zal gaan. Het belooft een bijzonder seizoen te worden, waarbij ik hoop dat we deze op een ‘bijzondere’ manier kunnen afsluiten ?”.

Als Technische Commissie en Bestuur zijn we heel blij met het besluit van Ronald en wensen hem veel plezier in en met zijn eigen bijdrage als voetballer aan het resultaat van ons 1e elftal.