VV Zeewolde

Veerkracht VIOS Vaasen is vv Zeewolde 1 te machtig

In de eerste minuut scoorde vv Zeewolde in vermeende buitenspelpositie. De tegenaanval was direct raak 0-1 door Richard van Beek. Voor de zoveelste keer moest vv Zeewolde in de achtervolging. VIOS was de hele eerste helft beter dan vv Zeewolde en had in de 21e minuut op 0-2 moeten komen. Dennis de Jong kreeg de bal in de 16 meter geheel vrij om in te schieten maar raakte de bal helemaal verkeerd. In de 28e minuut dacht VIOS aan een strafschop voor Mehet Ali Akalin. Scheidsrechter Vos gaf een hoekschop. Geholpen door een fout van de doelman van VIOS kon Job Hoogedoorn op slag van rust zomaar de 1-1 aantekenen.

Na rust was vv Zeewolde sterker dan VIOS Vaassen vooral onder aanvoering van de gedreven spelende Reinier. vv Zeewolde zag zelfs kans in de 66e minuut de 2-1 te scoren. Uit een fraaie voorzet van Hein Kort wist Reinier Joustra op minstens zo fraaie wijze te scoren. In de 79e minuut redde de doelman van VIOS fraai op een goed ingeschoten vrije trap van Zeewolde. De 3-1 leek een kwestie van tijd, maar de veerkracht van VIOS Vaassen bleek groter dan de defensieve weerbaarheid van Zeewolde.
Een mislukt schot van Ruben Soppen caramboleerde in de 83e minuut over Romero Butz in het doel 2-2. Een prima aanval van VIOS Vaassen over rechts werd op maat voorgegeven op Erik Koldenhof die geheel vrijstaand geen moeite had om in de 89e minuut de 2-3 aan te tekenen. Zeewolde kon geen vuist meer maken en eindigde de wedstrijd met 10 man. Een overtreding van Jeffrey Bras op Dennis de Jong werd door scheidsrechter M. Vos met rood bestraft.
Behalve de rode kaart voor Jeffrey Bras kregen ook Mucahid Kilic, Boy Nuesink, Erik Koldenhof en Reinier Joustra een gele kaart van scheidsrechter M. Vos.
Spelers Zeewolde:
Romero Butz, Denilson Ramazan, Jeffrey Bras, Hessel Korthuis, Ewout Wijnbergen, Roan Fokker, Tim Nagtegaal, Reinier Joustra, Hein Kort (72. Joram Blaauw), Job Hoogedoorn (85. Pino Wouters), Max Schimmel (46. Lucas Pelgrum)

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren