VV Zeewolde

Veluwse Boys gastheer vv Zeewolde

Ijs en weder dienende staat op 2 december de uitwedstrijd bij Veluwse Boys gepland voor het 1e elftal van vv Zeewolde. 

In het seizoen 2001-2002 was de ploeg uit Garderen twee keer te sterk voor Zeewolde. De uitwedstrijd ging met 2-1 verloren. 

Veluwse Boys heeft zich thuis alleen nog maar door Vierhouten laten veschalken 0-1. Gewonnen werd van DVV met 4-0, Prins Bernhard 3-2 en ook EFC'58 kwam er niet zonder puntverlies vanaf. Dat het er stevig aan toe kan gaan is wel af te leiden uit het verslag van de wedstrijd tussen buren: Veluwse Boys en Prins Bernhard. Zeewolde kan daar inmiddels heel aardig mee om gaan zoals het bewees in de wedstrijd bij de Paasberg een paar weken geleden. 

Veluwse Boys is dus niet zo maar een tegenstander. Met 14 doelpunten tegen heeft het de op 2 na minst gepasseerde verdediging en doelpunten maken kunnen de mannen ook. Wilgert Kok heeft er al tien in liggen en ook Wesley Doppenberg weet met zes doelpunten wat scoren is.  

Zeewolde is gewaarschuwd en zal verdedigend scherper moeten zijn dan tegen Vierhouten. Deze tegenstander benut de kansen wel en met een achterstand wordt het heel moeilijk voetballen. De ploeg van Mathieu van Heijningen zal zeker een goed vervolg willen geven op de zevenklapper tegen Vierhouten. Scoren gaat de mannen uit de polder een stuk beter af dan vorig seizoen. Met 29 doelpunten voor en 13 tegen moet de ploeg alleen OVC'85 voor zich dulden. Lastig voor de tegenstander is dat een groot aantal spelers bij Zeewolde in staat is om een doelpunt te maken. 

Na het heroveren van de 2e positie is het voor Zeewolde zaak om die positie zo lang mogelijk vast te houden. De achterstand op OVC'85 is al bijna niet meer te overbruggen en met Fortissimo en de tegenstander van volgende weeek DVV liggen de kapers op de kust. Alle belang om met een goed resultaat terug te keren naar Zeewolde. Aan de inzet en motivatie zal dat vast niet liggen. 

De wedstrijd op Sportpark De Westeneng aan de Hogesteeg 28 in Garderen begint om 14.30 en staat onder leiding van scheidsrechter W. Weuring. Voor de twitter-volgers #velzee. 

Onze sponsoren