VV Zeewolde
zaterdag, 17 augustus 2019 08:36

Dinsdag 13 augustus startte de A-selectie de voorbereiding op het seizoen 2019-2020. Zaterdag 17 augustus de eerste oefenwedstrijd. Zeewolde is te gast bij klassegenoot Terschuurse Boys. Aanvang 14.30. Dinsdag 20 augustus staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Om  20.00 wordt afgetrapt tegen 2e klasser sv Lelystad. 

Op het moment van de aftrap heeft het 2e elftal de eerste oefenwedstrijd al achter de rug. Om 11.30 wordt bij SDC Putten afgetrapt.  

Op de Horst gaat de kantine zaterdag open van 16.00 tot 18.30. Kom langs voor een kopje koffie of iets anders om de verwachtingen te delen voor het komende seizoen of gewoon omdat het gezellig is. De spelers van het 1e elftal zijn naar verwachting tegen half zes terug uit Terschuur.  

vrijdag, 24 mei 2019 12:54

Wordt Zeewolde kampioen of moet promotie via de nacompetitie worden bereikt ? 

Het kan in vele opzichten een memorabele dag worden. Zeewolde staat op het punt om kampioen te worden. Zelfs een gelijkspel volstaat voor de mannen van Peter Epe. Zeewolde heeft een veel beter doelsaldo dan de nummer twee op de ranglijst sv ’t Harde en twee punten voorsprong op de ranglijst. Het zou voor de eerste keer sinds het seizoen 2005-2006 zijn dat Zeewolde rechtstreeks promoveert.

vrijdag, 10 mei 2019 13:02

Het uur van de waarheid nadert. Nog drie ronden te gaan en dan zit deze competitie erop en zijn de prijzen verdeeld. Zeewolde en Reaal Dronten strijden nog volop mee voor de prijzen aan het einde bij de streep. Behalve Zeewolde en Reaal Dronten gaan er nog een paar ploegen voor de prijzen. Zo gaat sv ’t Harde al een tijdje aan kop. Hoewel met hangen en wurgen weet men toch telkens weer te winnen. SEH en WZC Wapenveld hebben zich gemengd in de strijd om de 3e periode met op het vinkentouw EFC ’58 dat nog steeds niet kansloos is. Zeewolde voert de stand in de 3e periode aan. Omdat Zeewolde al een periode-titel heeft doet Zeewolde niet mee om die titel.

vrijdag, 15 februari 2019 15:54

Zaterdag 16 februari speelt vv Zeewolde de belangrijke uitwedstrijd tegen SEH in Heerde. De nummer drie van de ranglijst verraste aan het begin van de competitie door Zeewolde op eigen veld met 1-3 te verslaan. Hoewel Zeewolde veel meer balbezit had en mogelijkheden creëerde was het SEH dat heel effectief te werk ging en pas na een 0-3 voorsprong een doelpunt moest toe staan. SEH is ook thuis voor Zeewolde een lastig ploeg. De laatste twee ontmoetingen eindigde in 1-1. Het beeld was telkens hetzelfde: Zeewolde de beter voetballende ploeg en SEH het meest effectief. 

Afgelopen zaterdag deed SEH goede zaken door met 1-2 bij Vierhouten te winnen. Op basis van het verslag kan worden afgeleid dat SEH heel goed begon maar het in de 2e helft toch lastig kreeg. Zeewolde schreef een 5-1 overwinning bij op de palmares. Ook het team van Peter Epe c.s. startte uitstekend en eindigde met drie doelpunten in de laatste tien minuten. Voor beide ploegen staat het nodige op het spel. SEH is koploper in de 3e periode. De mannen uit Heerde hebben nog geen punt verspeeld en willen dat waarschijnlijk ook zo houden. Voor Zeewolde is de koppositie inzet. sv ’t Harde volgt op 1 punt en zit op het vinkentouw om de positie van Zeewolde over te nemen. Het was sv ’t Harde die eerder in de competitie met een 0-3 overwinning uit Heerde vertrok. Een prestatie die geen enkele andere ploeg evenaarde. SEH heeft ook nog eens een prima winterprogramma doorlopen. Alleen BAS was eind januari te sterk.

SEH is misschien niet de productiefste ploeg uit de klasse, op de ranglijst van de gescoorde doelpunten, bezet SEH een bescheiden 8e plaats, het heeft wel de minst gepasseerde verdediging met 12 doelpunten tegen. Zeewolde staat verdedigend op de 2e plaats met 13 doelpunten tegen. De polderbewoners zijn wel de meest productieve ploeg uit de klasse met 36 doelpunten, een gemiddeld van 3 per wedstrijd. Deze productie is over heel wat spelers verdeeld en dat maakt het voor de tegenstander een stuk lastiger om doelpunten te voorkomen. Zeewolde is drie dubbel gewaarschuwd. De pijnlijke 1-3 aan het begin van de competitie is nog niet vergeten, de uitslagenuit het verleden zijn niet bepaald geruststellend en het laatste resultaat in de gemeente Heerde werd tegen VeVo behaald. Een nadere toelichting is niet nodig. De motivatie zal top zijn. 

SEH tegen vv Zeewolde begint om 14.30 op sportpark de Eeuwlanden in Heerde. Voor de trouwe volgers, gebruik #sehzee om de wedstrijd te volgen. 

vrijdag, 09 november 2018 14:35

Na de winst op Reaal Dronten met fantastische ondersteuning van onze supporters, hebben sommigen het idee dat we al bijna kampioen zijn. Zes wedstrijden onderweg en 15 punten is een goed begin, maar de weg is nog lang. Zestien wedstrijden te gaan.

vrijdag, 01 december 2017 10:45

Ijs en weder dienende staat op 2 december de uitwedstrijd bij Veluwse Boys gepland voor het 1e elftal van vv Zeewolde. 

In het seizoen 2001-2002 was de ploeg uit Garderen twee keer te sterk voor Zeewolde. De uitwedstrijd ging met 2-1 verloren. 

vrijdag, 17 november 2017 14:47

Zaterdag 18 november speelt vv Zeewolde op Sportpark De Paasberg aan de Vondellaan 119 in Arnhem de laatste wedstrijd van de 1e periode. Na de teleurstellende nederlagen tegen OVC'85 en Fortissimo is het aan de mannen van trainer van Heijningen om de draad weer op te pakken en een goed resultaat neer te zetten. De Paasberg thuis is een heel andere tegenstander dan de Paasberg uit. De 6 punten werden tot nu toe in de 2 thuiswedstrijden behaald en alleen Fortissimo zag tot nu toe kans om in Arnhem als winnaar van het veld te stappen. 

vrijdag, 10 november 2017 16:15

Zaterdag 11-11 staat de 2e plaats op de ranglijst op het spel. Zeewolde ontvangt Fortissimo uit Ede en begint de wedstrijd met 1 punt voorsprong. 

De vraag is of vv Zeewolde zich heeft hersteld van de nederlaag tegen OVC'85. De tegenstander van zaterdag valt zeker niet te onderschatten. Voetballend is de ploeg uit Ede misschien nog wel beter dan OVC'85. De kwetsbaarheid achterin wordt gecompenseerd door scorend vermogen. Als Zeewolde het doel schoon weet te houden is de kans groot dat de ploeg uit polder als winnaar van het veld kan stappen. 

Ook al is de weersverwachting niet zo aantrekkelijk, op de Horst kan nog veel overdekt worden gevolgd en in de kantine is voldoende te krijgen om het warm te krijgen en te houden. Dus op naar de Horst in Zeewolde voor het ondersteunen van het 1e elftal van vv Zeewolde. 

De wedstrijd begint op de Horst om 15.00 en is via Twitter te volgen #zeefor

 

vrijdag, 03 november 2017 16:49

Zaterdag 4 november speelt vv Zeewolde de topper tegen koploper OVC '85. Een topper omdat beide ploegen deze competitie nog geen wedstrijd hebben verloren, de nummers 1 en 2 zijn als het om het aantal gescoorde meeste doelpunten gaat en de posities 1 en 2 op de ranglijst innemen. De winnaar doet een grote stap in de richting van de 1e periodetitel die na 8 wedstrijdronden te verdienen valt. Zaterdag wedstrijdronde 6. Bijzonder van de wedstrijd is, dat er altijd een winnaar is. Wint één van beide ploegen dan is die ploeg de koploper. Spelen de ploegen gelijk, dan blijft OVC’85 koploper en houdt daarmee het beste uitzicht op de eerste periode.

vrijdag, 27 oktober 2017 20:53

Zaterdag 28 oktober gaat vv Zeewolde als nummer 2 op de ranglijst op bezoek bij Harskamp. Op Sportpark 't Meulenveld aan de Otterloseweg in Harskamp wacht Zeewolde een tegenstander op spiksplinternieuw kunstgras. Op 21 oktober speelde Harskamp de 1e thuiswedstrijd op het kunstgras. Veel plezier heeft Harskamp niet aan de wedstrijd beleefd. Veluwse Boys overtroefde de tegenstander op alle fronten met desastreuze gevolgen voor de score.

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren