VV Zeewolde
vrijdag, 12 oktober 2018 10:07

Zaterdag 13 oktober speelt Zeewolde de altijd lastige uitwedstrijd op de Zanderij in Ermelo tegen EFC '58. De ploeg uit Ermelo is heel goed begonnen aan de competitie en heeft nog geen wedstrijd verloren. Een gelijkspel bij 't Harde en in Wapenveld zijn aansprekende prestaties. 

Zeewolde heeft het juiste recept nog niet helemaal gevonden. Was vorig jaar de defensie op OVC na de minst gepasseerde verdediging, dit jaar heeft de ploeg al 6 treffers moeten incasseren. Zeewolde is in alle linies kwalitatief versterkt ten opzichte van het vorige seizoen. De kunst is om die versterking ook in resultaten om te zetten. In de eerste wedstrijden van de competitie is wel duidelijk geworden dat een kwalitatieve versterking niet zo maar en ook niet per direct leidt tot een beter resultaat. 

Voor EFC en Zeewolde is het belang van de wedstrid hetzelfde: winnen betekent aansluiting houden bij de kop, verliezen is halverwege de 1e periode waarschijnlijk afhaken in de strijd om de 1e periode. Een gelijkspel maakt de race om de 1e periode-titel ook al een stuk lastiger.   

De wedstrijd op sportpark de Zanderij start om 14.30 en staat onder leiding van scheidsrechter Blokker. Voor de meelevende toeschouwers die niet naar Ermelo kunnen komen is er #efczee voor de karakteristieken van de wedstrijd. 

vrijdag, 01 december 2017 10:45

Ijs en weder dienende staat op 2 december de uitwedstrijd bij Veluwse Boys gepland voor het 1e elftal van vv Zeewolde. 

In het seizoen 2001-2002 was de ploeg uit Garderen twee keer te sterk voor Zeewolde. De uitwedstrijd ging met 2-1 verloren. 

vrijdag, 17 november 2017 14:47

Zaterdag 18 november speelt vv Zeewolde op Sportpark De Paasberg aan de Vondellaan 119 in Arnhem de laatste wedstrijd van de 1e periode. Na de teleurstellende nederlagen tegen OVC'85 en Fortissimo is het aan de mannen van trainer van Heijningen om de draad weer op te pakken en een goed resultaat neer te zetten. De Paasberg thuis is een heel andere tegenstander dan de Paasberg uit. De 6 punten werden tot nu toe in de 2 thuiswedstrijden behaald en alleen Fortissimo zag tot nu toe kans om in Arnhem als winnaar van het veld te stappen. 

vrijdag, 10 november 2017 16:15

Zaterdag 11-11 staat de 2e plaats op de ranglijst op het spel. Zeewolde ontvangt Fortissimo uit Ede en begint de wedstrijd met 1 punt voorsprong. 

De vraag is of vv Zeewolde zich heeft hersteld van de nederlaag tegen OVC'85. De tegenstander van zaterdag valt zeker niet te onderschatten. Voetballend is de ploeg uit Ede misschien nog wel beter dan OVC'85. De kwetsbaarheid achterin wordt gecompenseerd door scorend vermogen. Als Zeewolde het doel schoon weet te houden is de kans groot dat de ploeg uit polder als winnaar van het veld kan stappen. 

Ook al is de weersverwachting niet zo aantrekkelijk, op de Horst kan nog veel overdekt worden gevolgd en in de kantine is voldoende te krijgen om het warm te krijgen en te houden. Dus op naar de Horst in Zeewolde voor het ondersteunen van het 1e elftal van vv Zeewolde. 

De wedstrijd begint op de Horst om 15.00 en is via Twitter te volgen #zeefor

 

vrijdag, 03 november 2017 16:49

Zaterdag 4 november speelt vv Zeewolde de topper tegen koploper OVC '85. Een topper omdat beide ploegen deze competitie nog geen wedstrijd hebben verloren, de nummers 1 en 2 zijn als het om het aantal gescoorde meeste doelpunten gaat en de posities 1 en 2 op de ranglijst innemen. De winnaar doet een grote stap in de richting van de 1e periodetitel die na 8 wedstrijdronden te verdienen valt. Zaterdag wedstrijdronde 6. Bijzonder van de wedstrijd is, dat er altijd een winnaar is. Wint één van beide ploegen dan is die ploeg de koploper. Spelen de ploegen gelijk, dan blijft OVC’85 koploper en houdt daarmee het beste uitzicht op de eerste periode.

vrijdag, 27 oktober 2017 20:53

Zaterdag 28 oktober gaat vv Zeewolde als nummer 2 op de ranglijst op bezoek bij Harskamp. Op Sportpark 't Meulenveld aan de Otterloseweg in Harskamp wacht Zeewolde een tegenstander op spiksplinternieuw kunstgras. Op 21 oktober speelde Harskamp de 1e thuiswedstrijd op het kunstgras. Veel plezier heeft Harskamp niet aan de wedstrijd beleefd. Veluwse Boys overtroefde de tegenstander op alle fronten met desastreuze gevolgen voor de score.

vrijdag, 02 december 2016 15:28

Als rode lantaarndrager gaat vv Zeewolde op bezoek bij BAS in Biddinghuizen. Op welke positie vinden we vv Zeewolde terug naar de wedstrijd.

zondag, 20 maart 2016 10:30

Na de overwinning op Blauw Geel ’55 staat de inhaalwedstrijd tegen DUNO op het programma.

vrijdag, 04 maart 2016 15:05

Na een weekend zonder competitieverplichtingen ontvangt Zeewolde de ploeg uit Lunteren.

Lunteren heeft in 2016 nog geen punt verspeeld. Hierden, VIOS en Veensche Boys waren de slachtoffers. Niet de minste tegenstanders dus.

Zeewolde heeft een aardig trackrecord tegen Lunteren als het om thuiswedstrijden gaat. De laatste competitiewedstrijd werd gewonnen. In nacompetitieverband speelden de ploegen 1-1.

zaterdag, 16 januari 2016 17:29

Zaterdag 23 januari, ijs en weder dienende, de eerste competitiewedstrijd in 2016. Tegenstander is VVOP uit Voorthuizen. 

In de uitwedstrijd ging vv Zeewolde over de knie. Zelfs met 10 man was VVOP te sterk voor 11 Zeewoldenaren. Uiteindelijk werd het 2-0 voor VVOP.

Later in het vorige jaar was VVOP de tegenstander in de 2e ronde van de beker. Daarin was vv Zeewolde de sterkste. De 2-1 overwinning zorgde voor overwintering in de beker met VVOG als volgende tegenstander op zaterdag 7 februari in Harderwijk.

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren