VV Zeewolde
vrijdag, 20 april 2018 10:43

Als de weersverwachtingen uitkomen staat zaterdag 21 april een zomerse dag op het programma met veel zon en temperaturen die kunnen oplopen tot ruim boven de 20 graden. Heerlijk om langs de kant de wedstrijd mee te beleven en vv Zeewolde te steunen in hun pogingen om de 2e plaats op de ranglijst te behouden. 

Vorige week wist Zeewolde met enige moeite de drie punten mee te nemen uit Wolfheze, terwijl de Paasberg thuis met 1-5 ten onder ging tegen DVOV. Waar OVC'85 ongeveer over alle tegenstanders heen walst hebben Zeewolde en Fortissimo (3e op de ranglijst) de nodige moeite om de extra kwaliteit in een positieve score uit te drukken. Samen met de ploeg uit Ede is Zeewolde in de race voor de 2e plaats, die toegang geeft tot de nacompetitie en wel direct tot de 2e ronde waar degene die als 2e eindigt (en de 1e periode van kampioen OVC '85 overneemt), op de 9e juni een thuiswedstrijd gaat spelen die direct beslist over promotie. 

Zover is het nog niet. Nog vijf hindernissen te gaan en de eerste daarvan voor Zeewolde is de Paasberg. Voor onze gasten staat er niets meer op het spel behalve de sportieve eer. Bij de nederlaag in Arnhem zag trainer Paul van Koppenhagen van onze gasten de nodige kansen voor de Paasberg.De gemiste kansen van toen vormen wellicht een extra motivatie om het Zeewolde in de wedstrijd op de Horst moeilijk te maken. Bovendien zal de 1-5 nederlaag tegen DVOV ook niet lekker zitten en vragen om sportieve revanche. 

De laatste twee thuiswedstrijden werden door Zeewolde relatief eenvoudig met 4-0 gewonnen. Her enige dat aan de overwinningen mankeerde was het aantal gemaakte doelpunten. Tegen de Paasberg zal Zeewolde erop gebrand zijn om snel op voorsprong te komen en die voorsprong ook snel uit te bouwen. Mocht dat niet lukken dan heeft het team bewezen het geduld op te kunnen brengen om te wachten op de kansen die er toch komen. Met Yasin Karpuz heeft Zeewolde een echte topscoorder die een wedstrijd kan openbreken en beslissen. Vorige week dat Yasin dat allebei en dat kwam niet slecht uit. Door zijn drie doelpunten tegen Wodanseck heeft Yasin in het topscoordersklassement enige afstand genomen van zijn medespelers. Heel prettig voor Zeewolde is dat het niet afhankelijk is van één speler om te scoren. Met 51 doelpunten, waarvan 12 door de topscoorder, is Zeewolde zelfs de meest scorende ploeg achter koploper OVC '85. 

Mooie verwachtingen voor het weer en goede sportieve vooruitzichten voor het 1e van vv Zeewolde. Dus kom kijken en aanmoedigen zaterdagmiddag 21 april vanaf 15.00. Voor degene die niet op sportpark de Horst zijn en de wedstrijd toch willen volgen: Twitter #zeepaa

 

vrijdag, 01 december 2017 10:45

Ijs en weder dienende staat op 2 december de uitwedstrijd bij Veluwse Boys gepland voor het 1e elftal van vv Zeewolde. 

In het seizoen 2001-2002 was de ploeg uit Garderen twee keer te sterk voor Zeewolde. De uitwedstrijd ging met 2-1 verloren. 

vrijdag, 17 november 2017 14:47

Zaterdag 18 november speelt vv Zeewolde op Sportpark De Paasberg aan de Vondellaan 119 in Arnhem de laatste wedstrijd van de 1e periode. Na de teleurstellende nederlagen tegen OVC'85 en Fortissimo is het aan de mannen van trainer van Heijningen om de draad weer op te pakken en een goed resultaat neer te zetten. De Paasberg thuis is een heel andere tegenstander dan de Paasberg uit. De 6 punten werden tot nu toe in de 2 thuiswedstrijden behaald en alleen Fortissimo zag tot nu toe kans om in Arnhem als winnaar van het veld te stappen. 

vrijdag, 10 november 2017 16:15

Zaterdag 11-11 staat de 2e plaats op de ranglijst op het spel. Zeewolde ontvangt Fortissimo uit Ede en begint de wedstrijd met 1 punt voorsprong. 

De vraag is of vv Zeewolde zich heeft hersteld van de nederlaag tegen OVC'85. De tegenstander van zaterdag valt zeker niet te onderschatten. Voetballend is de ploeg uit Ede misschien nog wel beter dan OVC'85. De kwetsbaarheid achterin wordt gecompenseerd door scorend vermogen. Als Zeewolde het doel schoon weet te houden is de kans groot dat de ploeg uit polder als winnaar van het veld kan stappen. 

Ook al is de weersverwachting niet zo aantrekkelijk, op de Horst kan nog veel overdekt worden gevolgd en in de kantine is voldoende te krijgen om het warm te krijgen en te houden. Dus op naar de Horst in Zeewolde voor het ondersteunen van het 1e elftal van vv Zeewolde. 

De wedstrijd begint op de Horst om 15.00 en is via Twitter te volgen #zeefor

 

vrijdag, 03 november 2017 16:49

Zaterdag 4 november speelt vv Zeewolde de topper tegen koploper OVC '85. Een topper omdat beide ploegen deze competitie nog geen wedstrijd hebben verloren, de nummers 1 en 2 zijn als het om het aantal gescoorde meeste doelpunten gaat en de posities 1 en 2 op de ranglijst innemen. De winnaar doet een grote stap in de richting van de 1e periodetitel die na 8 wedstrijdronden te verdienen valt. Zaterdag wedstrijdronde 6. Bijzonder van de wedstrijd is, dat er altijd een winnaar is. Wint één van beide ploegen dan is die ploeg de koploper. Spelen de ploegen gelijk, dan blijft OVC’85 koploper en houdt daarmee het beste uitzicht op de eerste periode.

vrijdag, 27 oktober 2017 20:53

Zaterdag 28 oktober gaat vv Zeewolde als nummer 2 op de ranglijst op bezoek bij Harskamp. Op Sportpark 't Meulenveld aan de Otterloseweg in Harskamp wacht Zeewolde een tegenstander op spiksplinternieuw kunstgras. Op 21 oktober speelde Harskamp de 1e thuiswedstrijd op het kunstgras. Veel plezier heeft Harskamp niet aan de wedstrijd beleefd. Veluwse Boys overtroefde de tegenstander op alle fronten met desastreuze gevolgen voor de score.

vrijdag, 02 december 2016 15:28

Als rode lantaarndrager gaat vv Zeewolde op bezoek bij BAS in Biddinghuizen. Op welke positie vinden we vv Zeewolde terug naar de wedstrijd.

zondag, 20 maart 2016 10:30

Na de overwinning op Blauw Geel ’55 staat de inhaalwedstrijd tegen DUNO op het programma.

vrijdag, 04 maart 2016 15:05

Na een weekend zonder competitieverplichtingen ontvangt Zeewolde de ploeg uit Lunteren.

Lunteren heeft in 2016 nog geen punt verspeeld. Hierden, VIOS en Veensche Boys waren de slachtoffers. Niet de minste tegenstanders dus.

Zeewolde heeft een aardig trackrecord tegen Lunteren als het om thuiswedstrijden gaat. De laatste competitiewedstrijd werd gewonnen. In nacompetitieverband speelden de ploegen 1-1.

zaterdag, 16 januari 2016 17:29

Zaterdag 23 januari, ijs en weder dienende, de eerste competitiewedstrijd in 2016. Tegenstander is VVOP uit Voorthuizen. 

In de uitwedstrijd ging vv Zeewolde over de knie. Zelfs met 10 man was VVOP te sterk voor 11 Zeewoldenaren. Uiteindelijk werd het 2-0 voor VVOP.

Later in het vorige jaar was VVOP de tegenstander in de 2e ronde van de beker. Daarin was vv Zeewolde de sterkste. De 2-1 overwinning zorgde voor overwintering in de beker met VVOG als volgende tegenstander op zaterdag 7 februari in Harderwijk.

Voor leden VVZ

2591 Banner 336x280

Zoeken