VVZeewolde JO15-1 sportief bezig bij het sportcentrum

Na een goede start in de hoofdklasse ligt de competitie al enkele weken stil. Na een gemixte wedstrijd tegen de JO16-1 en een overwinning op de JO14-1, stond er deze zaterdag iets anders op het programma.

Namelijk twee uur lang sporten bij het Sportcentrum in Zeewolde. Met dank aan Tom de Boerdere, die stage loopt bij dit team en dit geregeld heeft. Iedereen was aanwezig, ook de twee geblesseerde spelers: Keeper Jarne en alleskunner Timo. Deze twee mannen zorgde er samen met Tom voor dat de punten en de scores juist genoteerd werden.

In teams van 2 werden de volgende activiteiten uitgevoerd: viermaal paddel, twee maal voetbal in de panna-kooi en in drie minuten zo hard als ze konden roeien. De overal winnaars waren Erik en Owen, die van de staf een verdiende prijs kregen.

Aankomende zaterdag staat er weer een wedstrijd op het programma namelijk tegen de JO17-2. Dan kunnen de mannen en dame weer schitteren op het Sportpark de Horst.

Nogmaals dank aan het Sportcentrum voor het ter beschikking stellen van de ruimte.