Zeewolde wint met pijn en moeite van SKV

In een moeizame wedstrijd heeft vv Zeewolde met 2-1 gewonnen van SKV. Jan Struijk was de eerste helft een paar keer gevaarlijk. Een assist van Jan Struijk werd nog net van richting veranderd waarna Ramon Chaigneau de bal net naast kopte. In de 38e minuut wist SKV met kunst en vliegwerk de 0-0 mee te nemen naar de rust.

Vorige week wist Zeewolde de tegenstander te verrassen, deze keer liet Zeewolde zich verrassen. De thee was nog maar net op en SKV stond met 0-1 voor. Zeewolde had lange veel moeite om het doel van SKV te vinden en SKV leek eenvoudig de 0-1 te kunnen vasthouden. Nadat Romero Butz Zeewolde behoede voor een 0-2 achterstand gaf zijn collega aan de andere kant de voorsprong weg. Een lange bal van Ramon Chaigneau leek een eenvoudige vangbal te worden maar de bal glipte uit de handen van de doelman voor de voeten van de doorgelopen Reinier Joustra die eenvoudig de 1-1 scoorde. Door de meevaller veerde Zeewolde op en zette aan voor de 2-1. Het was geen eens een kans, maar de bal ging er wel in. Een voorzet van Jan Struijk verdween via Reinier Joustra zomaar in het doel. SKV probeerde nog wel terug te komen maar slaagde er niet in nog een vuist te maken.

Zeewolde blijft door de overwinning in het spoor van Zwart Wit en Blauw Geel die beiden wisten te winnen. In de 3e periode bezet Zeewolde de 3e plaats op 3 punten achter Zwart Wit. Op de totale ranglijst maakte Zeewolde een sprong naar de 7e plaats nog steeds slechts 6 punten van de drie koplopers Zwart Wit, VVOP en Blauw Geel . Volgende week staat voor Zeewolde de uitwedstrijd tegen rode lantaarndrager Teuge op het programma. De thuiswedstrijd eindigde na een tumultueuze slotfase in 3-3. Alle reden om bij de les te blijven.

Spelers Zeewolde:
Romero Butz, Ramon Chaigneau, Mauritzio Sleurink, Reinier Joustra, Jasper van Scherrenburg, Denilcon Ramazan, Rutger de Vries (74. Julian de Roder), Niels van Moolenbroek (86. Remco van Barneveld), Ruben Stoelhorst (63. Pieter Blom), Ali Akachar, Jan Struijk

Karakteristieken:
47’ 0-1 Lars Dolphijn