Opzeggen lidmaatschapsovereenkomst VV Zeewolde

Het opzeggen van je lidmaatschap bij VV Zeewolde moet digitaal naar ledenadministratie, via onderstaande formulier.

Het voetbalseizoen loopt jaarlijks van 1 juli tot en met 30 juni.

Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap is er nog contributie verschuldigd tot 1 januari van het lopende seizoen als vóór die datum is opgezegd. Bij opzegging ná 1 januari is de contributie verschuldigd tot 1 juli van het betreffende seizoen.

Type lidmaatschap

Persoonlijke gegevens

Reden van opzegging

Je bent niet verplicht aan te geven wat de reden van opzeggen is, maar de VV Zeewolde is je zeer erkentelijk als je de reden(en) kenbaar maakt.

Privacyverklaring

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van het Privacy Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd, en geef ik de vereniging hierbij expliciet toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens dan wel de persoonsgegevens van mijn minderjarige zoon/dochter overeenkomstig dit Beleid.
Lees hier de Privacy Verklaring van VV Zeewolde.

Vink het vakje hieronder aan