Registratie van uw bezoek aan VV Zeewolde

In verband met de door de overheid gestelde eisen als gevolg van het Coronavirus zijn wij als VV Zeewolde genoodzaakt alle bezoekers van wedstrijden en evenementen vooraf te registreren.

Zonder voorafgaande registratie heeft u geen toegang tot de sportaccomodatie van VV Zeewolde.

Wij verzoeken u vriendelijk onderstaande gegevens correct in te vullen. Na aanmelding ontvangt u een e-mail, welke tevens uw bewijs van toegang is.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Persoonlijke gegevens:

Ondertekening

Vul de datum van vandaag in.

Privacyverklaring

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van het Privacy Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd, en geef ik de vereniging hierbij expliciet toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens dan wel de persoonsgegevens van mijn minderjarige zoon/dochter overeenkomstig dit Beleid.
Lees hier de Privacy Verklaring van VV Zeewolde.

Algemene Voorwaarden

Met het versturen van dit formulier verklaar ik bekend te zijn met de inhoud van de Algemene Voorwaarden Beleid van VV Zeewolde, dat ik op de website van de vereniging heb geraadpleegd.
Lees hier de Algemene Voorwaarden van VV Zeewolde.