VV Zeewolde

2e Paasdag start de AH Voetbalplaatjes-actie.

Vandaag is de officiële verzamelalbum voor de voetbalplaatjes-actie van AH & VVZ overhandigd door de bedrijfsleider van AH, Jos Tennekes aan de leden van de sponsorcommissie.
Vanaf maandag 2 april, 2e Paasdag, worden de zakjes met voetbalplaatjes verstrekt bij aankoop van boodschappen bij Albert Heijn in Zeewolde.

AH 1Bij besteding van elke € 10 ontvang je bij de kassa 1 zakje met plaatjes. Ook zijn er speciale aanbiedingen waarbij u een extra zakje plaatjes krijgt. Uitgifte van de plaatjes is gepland tot 27 mei a.s. Bij de plaatjes hoort een prachtig verzamelalbum, die door de supermarkt gratis wordt aangeboden aan alle spelers van vv Zeewolde, die op de individuele foto (sticker) staan. De albums zullen via de informatiebalie in de winkel verstrekt worden aan de spelers. Voor de spelers die niet op de individuele foto staan en andere belangstellenden, is er ook een mogelijkheid om, tegen een kleine vergoeding, een album te bemachtigen. Deze zijn, zolang de voorraad strekt, ook verkrijgbaar bij de Albert Heijn in Zeewolde.

Wij hopen dat iedereen veel plezier gaat beleven aan de actie en hopen natuurlijk dat iedereen het album vol spaart!

Voor drie verzamelaars, die als eerste het boek vol hebben, wordt een mooie prijs beschikbaar gesteld door AH Zeewolde. Ook kunt u een Gouden Kaart aantreffen in de zakjes. Deze Gouden Kaart is inwisselbaar tegen de supergave TIFO VVZ-sjaal.

Onze sponsoren