VV Zeewolde

Autobedrijf Jedi 40 jaar

Bij Autobedrijf Jedi kunt u terecht voor verkoop, onderhoud, reparaties en leasing van alle merken. Ook is Jedi bemiddelaar voor al uw schadeherstel. Uiteraard is Jedi een erkend BOVAG Autobedrijf en expert in onderhoud van uw Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda.

Meer dan 50 jaar ervaring
Met meer dan 50 jaar ervaring in de autobranche kunt u rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Het motto is in die jaren onveranderd gebleven: met volledige inzet zorgen voor een klantwaardige behandeling voor iedere klant. Dat merkt u direct wanneer u bij Jedi  binnenstapt of belt voor een afspraak: wij doen er alles aan om in uw mobiliteitswensen te voorzien.

Historie
Het familiebedrijf Jedi vindt haar oorsprong in 1964, als Autobedrijf van Olst de deuren opent in Flevoland. Dit is meteen de start van een traditie in hoogwaardige service: een waardige behandeling voor iedere klant. Deze visie staat inmiddels al bijna 50 jaar garant voor een loyale klantenkring.

Derde generatie
Inmiddels timmert de derde generatie van de familie van Essen - van Olst hard aan de weg. Ook deze generatie werkt vol passie en enthousiasme om de traditie hoog te houden. Een instelling waar het autobedrijf voor blijft staan en die ook in de huidige tijd niet aan waarde heeft ingeboet. Hiermee is de continuïteit van Autobedrijf Jedi, ook in de toekomst, gewaarborgd. Autorijdend Nederland kan met een gerust hart alle autozaken aan Jedi toevertrouwen.

Graag tot ziens bij Autobedrijf Jedi

SUPPORT ONZE ONDERNEMERS

Onze sponsoren