Ronald Hoek winnaar TUI-spelersklassement 2019

Nadat het laatste fluitsignaal had geklonken en het 1e elftal het kampioenschap begon te vieren,
druppelde de cijfers al binnen van de juryleden die wekelijks de spelers “beoordelen” voor het Tui-spelersklassement.
Na 22 wedstrijden kan eindelijk de eindstand opgemaakt worden.

De top 5 van de eindstand ziet er als volgt uit:

1. Ronald Hoek 6,915
2. Maurizio Sleurink 6,695
3. Hessel Korthuis 6,668
4. Luke Zwagerman 6,518
5. Romero Butz 6,486

Dat Ronald Hoek de winnaar is geworden mag niet als verrassing worden gezien, het hele jaar heeft hij de ranglijst aangevoerd, een terechte winnaar dus.

Om in aanmerking te komen voor het eindklassement dient een speler minimaal 13 wedstrijden (en minimaal 20 minuten per wedstrijd) meegedaan te hebben. Dit jaar hebben 3 spelers alle wedstrijden gespeeld, Ronald, Romero en Roan.
Het overall teamgemiddelde is uitgekomen op een 6,291 en trainer Peter Epe heeft in totaal 22 verschillende spelers opgesteld.

Na de cheque overhandiging heeft Karla Reinhart van Tui Reisbureau Zeewolde laten weten ook het komende seizoen weer naamgever te willen zijn voor het spelersklassement.
De vaste juryleden van dit seizoen waren; Adrew Hoogkamer, Stan Stokvis, Nico Korthuis, Nico van der Linden, Bram Blotenburg, Ger Blom, Freerk Smit en Peter Epe.
Zie jij (bijna) alle wedstrijden, zowel thuis als uit, van ons 1e elftal en lijkt het je leuk om ook wekelijks cijfers te geven? Meld je dan bij Jan Otten ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en doe volgend seizoen mee!

Meer in deze categorie: « Nieuw! Aarhus shirts & shorts