VV Zeewolde draagt bij aan succes ING

Bericht van onze sponsor ING

“Het sponsorprogramma Amateurvoetbal van ING won afgelopen donderdag een SponsorRing voor de beste sponsorcase van het jaar in de categorie sport. We zijn ontzettend trots op de samenwerking met 475 amateurclubs in Nederland én de samenwerking met onze collega’s in het land. Via deze weg wil ik uw club namens het hele team Voetbalsponsoring enorm bedanken voor de fijne samenwerking en bijdrage aan dit succes.

In januari 2014 zijn we gestart met dit omvangrijke programma waarbij 475 amateurclubs in Nederland middels een pitch voor ING een sponsorschap voor drie jaar in de wacht hebben gesleept. Daarnaast zijn zo’n 300 clubs betrokken bij het ING-Voetbalverenigingsprogramma en worden er wekelijks lokale (voetbal)events georganiseerd. ‘Een sympathiek en consistent doorgevoerd project met groot maatschappelijk belang. Een concept dat een belangrijke kernwaarde van de bank onderstreept ‘, aldus het juryrapport. Daarnaast zegt de jury: “De lokale bank en lokale club worden dicht bij elkaar gebracht.
We kijken met veel plezier en vertrouwen uit naar de toekomst en hopen op een mooi vervolg van onze samenwerking!
Mede namens het team Voetbalsponsoring “