BusinessClub vv Zeewolde

Voor ondernemers die willen scoren!

Het sportieve platform voor Ondernemers en Zakenmensen uit Zeewolde en omstreken.

Langs de lijn delen de leden hun zakelijke enthousiasme voor de voetbalsport....en de club!

Iedereen is welkom bij de Businessclub van vv Zeewolde, van landelijk opererend bedrijf tot ZZP-er. Rondom de thuiswedstrijden van VVZ 1 ontmoeten de leden elkaar in de “Lentink & de Jonge”- businesslounge en worden, onder het genot van een hapje en een drankje, zakelijke en sportieve ervaringen met elkaar gedeeld. Maar niet alleen tijdens de thuiswedstrijden van vv Zeewolde ontmoeten wij elkaar, door het jaar heen worden er diverse bijeenkomsten voor de leden georganiseerd. U kunt hierbij denken aan een WinterBBQ, bedrijfspresentatie tijdens een BC-diner, workshop social media, bezoeken betaald voetbalwedstrijd etc. Op verschillende wijze en tijdens diverse contactmomenten kunnen de leden dus het netwerk benutten en versterken.Nieuwe leden blijven natuurlijk altijd van harte welkom bij de Businessclub!

Dus mocht u ook interesse hebben om deel uit te komen maken van deze groep enthousiaste zakelijke sportievelingen dan wordt u namens de hele Businessclub van harte uitgenodigd om een keer langs te komen als het 1e elftal van vv Zeewolde thuis speelt.

Voor meer informatie over de businessclub verwijzen wij u graag naar:

Aanmelden Nieuwsbrief